Acteurs

De wiki-biografie van Manish Dayal. Wie is de echtgenoot van Snehal Patel?

Wie is Manish Dayal, de echtgenoot van Shehal Patel?

Indiase acteurs worden tegenwoordig steeds populairder in Hollywood; een van die nieuwe sterren in Manish Dayal, die in 2014 bekendheid verwierf met de rol van Hassan in de film The Hundred-Foot Journey, en ook als Devon Pravesh in de tv-serie 'The Resident (2018-2019). Tot nu toe was hij te zien in meer dan 40 films en tv-series en bereikte zo het sterrendom in de entertainmentwereld.

Dus, wil je meer te weten komen over deze prominente acteur, van zijn kinderjaren tot zijn meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we stellen je voor aan Manish Dayal.

Bekijk dit bericht op Instagram

VANDAAG is het 7 juni en het is #NationalGunViolenceAwarenessDay, dus we #WearOrange naast @everytown en @momsdemand. Vandaag is onze kans om samen te komen om te vechten voor een toekomst zonder wapengeweld. National Gun Violence Awareness Day eert de slachtoffers en overlevenden van wapengeweld in Amerika. Draag oranje om de stem van elke Amerikaan te verheffen die een einde wil maken aan wapengeweld. Lees meer over het ongelooflijke werk dat deze mensen doen en hoe je kunt helpen: [wearorange.org] @everytown

Een bericht gedeeld door Manish Dayal (@manishdayal) op 7 juni 2019 om 10:19 uur PDT

Manish Dayal Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Van Indiase afkomst, werd hij geboren als Manish Sudhir Patel op 17 juni 1983 in Orangeburg, South Carolina, VS - Dayal is de naam van zijn grootvader - het derde kind van vier van de Indiase ouders Sudhir en Hema Patel, oorspronkelijk uit Gujarat. Hij ging naar de Heathwood Hall Episcopal School en schreef zich na toelating in aan de George Washington University. Hij behaalde een Bachelor of Arts-graad in theater en acteren, en vervolgde later zijn opleiding toen hij zich inschreef aan het New York Conservatory for Dramatic Arts.

Carrièrebegin

Nadat hij zich in New York had gevestigd, ging deze jonge Indiase acteur op zoek naar zijn acteerdebuut, dat in 2005 verscheen toen hij te zien was in de korte film Time and the Hour Run. Het jaar daarop verscheen hij in de Indiase film Kabhi Alvida Naa Kehna, maar kreeg ook zijn eerste hoofdrol in de film On the Other Side. Manish ging verder met filmrollen in de tweede helft van de jaren 2000, eerst in de dramafilm Cain's Mark in 2008, en vervolgens in de komische film Karma Calling, en in 2010 in een ondergeschikte rol in de fantasie-actie-avonturenfilm The Sorcerer's Apprentice, met Monica Belluci, Nicolas Cage en Teresa Palmer in de hoofdrollen. In hetzelfde jaar had hij ook een ondersteunende rol in de comedy-dramafilm Walkaway.

Manish Dayal

Stijging naar bekendheid

Manish werd gestaag populairder en in 2011 kreeg hij zijn eerste terugkerende rol, als Raj Kher in de romantische comedy-dramaserie 90210 op tv. De volgende jaren was hij Ajit in de film White Frog, en in hetzelfde jaar had hij een opmerkelijke rol in de misdaadthriller Breaking the Girls, met Agnes Bruckner, Madeline Zima en Shawn Ashmore in de hoofdrollen. Het was in 2014 dat Manish het sterrendom bereikte met de hoofdrol in de voor een Golden Globe Award genomineerde comedy-dramafilm The Hundred-Foot Journey, met Helen Mirren en Om Puri naast hem.

Hij bleef zijn populariteit vergroten met de hoofdrol in The Hundred-Foot Journey, eerst met de rol van Ryan Ray in de tv-series Halt en Catch Fire in 2016, daarna als Jeet Kumar in de film Viceroy's House in 2017, en sinds 2018 hij heeft Devon Pravesh geportretteerd in de tv-dramaserie The Resident, een van de sterren naast Matt Czuchry en Emily VanCamp. Hij werkt ook aan de film Holidate, die nog geen releasedatum heeft.

Naast zijn acteervaardigheden heeft Manish zich ook bewezen als schrijver, regisseur en producent; in 2018 werkte hij aan de korte film Vijftien jaar later , waarin hij ook speelde naast Matt McGorry en Rachel Brosnahan.

Manish Dayal Netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière is Manish een prominente acteur geworden met meer dan 40 film- en tv-credits op zijn naam, die allemaal hebben bijgedragen aan zijn rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Manish Dayal is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Dayal meer dan $ 2 miljoen bedraagt, wat best behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren nog hoger worden, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Manish Dayal Persoonlijk leven, huwelijk, vrouw, kinderen

Manish is nogal open als het gaat om het delen van details uit zijn persoonlijke leven, en heeft nogal wat details uit zijn leven gedeeld. Manish is sinds mei 2015 getrouwd met Snehal Patel. Sinds de huwelijksceremonie zijn de twee ouders geworden van een zoon, maar hebben de naam van hun kind niet gedeeld. Hopelijk veranderen Manish en zijn levenspartner van gedachten en delen ze persoonlijke informatie over hun zoon.

BTS ?: Yoni Goldberg, DP van 'Fifteen Years Later', vertoning op 5 mei op #LAAPFF2018 en 8 mei op #NYIFF2018 ?

Gepost door Manish Dayal Aan vrijdag 20 april 2018

Manish Dayal Internet Fame

In de loop der jaren is Manish behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, vooral Instagram en Facebook, hoewel hij ook geen onbekende is op Twitter. Zijn officiële Instagram-pagina heeft meer dan 125.000 volgers, met wie hij zijn laatste carrière-inspanningen heeft gedeeld, zoals de nieuwe aflevering van De bewoner , maar ook gebeurtenissen uit zijn persoonlijke leven, zoals tijd doorgebracht met zijn vrouw , naast tal van andere berichten. Manish is ook behoorlijk actief op Facebook , waarop hij meer dan 45.000 volgers heeft, en zijn populariteit ook heeft gebruikt om zijn carrière te promoten. Je kunt Manish vinden op Twitter , waarop hij zo'n 30.000 trouwe fans heeft.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente acteur, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij nu van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Weggeblazen door @WhenTheySeeUs door @ava . We mengen ons nu in het gesprek over politie, gevangenissen en ras. Juridisch geweld door onze eigen regering vormt een grotere bedreiging voor de toekomst van dit land en zeker voor individuele zwarte mannen dan illegaal geweld door terroristen @LawProfButler pic.twitter.com/dhfErwKrRb

— Manish Dayal (@TheManishDayal) 14 juni 2019

Manish Dayal Hoogte, gewicht, lichaamsafmetingen

Weet je hoe lang Manish Dayal is en hoeveel hij weegt? Welnu, Manish staat op 5ft 8ins, wat gelijk is aan 1,73m, terwijl zijn exacte gewicht onbekend is in de media, hoewel hij een fit uitziend figuur heeft. Zijn vitale statistieken zijn 39-32-12 inches en hij heeft zwart haar en donkerbruine ogen.

Aanbevolen