Beroemde Echtgenoten

Margie Willett's Wiki, Dood. Wie was de ex-vrouw van Dick Van Dyke?

Margie Willett's Wiki en Death

Helaas hebben we geen exacte informatie over de geboortedag van Margie Willett, dus haar sterrenbeeld is onbekend, maar we weten wel dat ze in 1927 werd geboren en in 2009 stierf. Margie, van Amerikaanse nationaliteit, was het meest bekend als de echtgenote van Dick Van Dyke , een veelgeprezen acteur en producer die vooral bekend staat om zijn werk aan film- en televisieprojecten zoals Mary Poppins en Chitty Chitty Bang Bang.

Omdat ze getrouwd was met een beroemd persoon, werd Margie vaak in de schijnwerpers gezet, en veel mensen vroegen zich af over haar vroege en vormende jaren, evenals haar familie en inkomen, en we zullen die onderwerpen in dit artikel behandelen.

Netto waarde

Dus hoe rijk was Margie Willett? Volgens gezaghebbende bronnen had ze een nettowaarde van naar schatting $ 15 miljoen_, terwijl haar ex-man een nettowaarde van $ 50 miljoen heeft. Ze deelde geen informatie over haar bezittingen zoals voertuigen en huizen, maar was schijnbaar financieel stabiel.

Etniciteit en achtergrond

Over Willetts etniciteit gesproken, ze was blank en had zwart haar en bruine ogen, wat bij haar huidskleur paste. Afgaande op de foto's die op internet beschikbaar zijn, had Margie in haar jeugd een fit figuur en zorgde ze goed voor zichzelf, wat aangeeft dat ze tijd en moeite in haar uiterlijk heeft gestoken. Ze werd vaak geprezen om haar elegante modestijl. Ze onthulde echter geen informatie over haar opleiding, noch sprak ze over haar vroege leven, waardoor veel onbeantwoorde vragen bleven.

Dick Van Dyke en Margie Willett

superbutterbuns gezicht

Relatie status

Margie trouwde in 1948 met Van Dyke, in het Chapman Park Hotel, op Wilshire Boulevard, en werd gecoverd in het radioprogramma Bride and Groom. Ze kregen vier kinderen uit dit huwelijk - zonen Christian en Barry en dochters Stacy en Carrie Beth. In 1984 ging hun huwelijk echter stuk en scheidden ze na een scheiding.

Nadat ze van Van Dyke was gescheiden, werd Margie geheimzinniger en deelde ze geen informatie over haar privéleven met de media.

Het ontbreken van enige potentiële liefdesbelang in haar leven deed velen geloven dat ze single was, maar ze heeft nooit iets bevestigd of ontkend. Margie stierf in 2009 aan alvleesklierkanker.

Aan de andere kant woonde Van Dyke meer dan drie decennia bij Michelle Triola, voordat ze ook stierf in 2009. Van Dyke had nog een huwelijk - in 2012 trouwde hij met Arlene Silver, die 46 jonger is dan hij, met wie hij schijnbaar leeft nog steeds gelukkig vandaag. Van Dyke heeft zeven kleinkinderen.

*Een beetje achter met mijn verjaardagsberichten vanwege de kerstvakantie... Hier is meer van december...**Mini Bio...Dick & zijn...

Gepost door Klassiek hollywood''. Aan woensdag 2 januari 2019

Zijn zoon Chris werkte in de jaren '80 als officier van justitie voor Marion County, Oregon. Zijn kleindochter Jessica stierf tragisch aan het syndroom van Reye, en als gevolg daarvan maakte hij talloze commercials om het publiek bewust te maken van het gevaar van aspirine voor kinderen.

zoon Barry

Van de vier van hun kinderen besloot hun zoon Barry in de voetsporen van zijn vader te treden en werd hij een wereldwijd bekende acteur . Barry, geboren op 31 juli 1951 in Atlanta, Georgia, VS, werkte met name aan projecten zoals Diagnosis Murder, Remington Steele en Magnum, P.I..

Dick Van Dyke-carrière

Van Dyke maakte zijn acteerdebuut in 1957, toen hij verscheen in twee afleveringen van The Phil Silvers Show, gevolgd door het werken aan projecten als True Story, The United States Steel Hour en Alfred Hitchcock Presents. Hij bleef werken in ondersteunende rollen en uiteindelijk kreeg hij in 1964 de rol van Bert / Mr. Dawes Senior in Mary Poppins, waar hij samenwerkte met acteurs als Julie Andrews en David Tomlinson.

Ik ben erg dankbaar dat ik op 90-jarige leeftijd nog steeds naar buiten kan gaan en spelen!! #dvdturns90 https://t.co/0PSkmKCxtm via @Youtube

— Dick Van Dijk (@iammrvandy) 13 december 2015

De genoemde film kreeg uiteindelijk enorm veel succes en een overweldigend positieve reactie van het publiek en de critici, namelijk: beloond met vijf Oscars in categorieën zoals Beste Muziek, Aanzienlijk Originele Score, Beste Muziek, Origineel nummer en Beste Effecten, Speciale Visuele Effecten. Daarnaast werd Mary Poppins een cult-kinderfilm, nog steeds geliefd bij velen, die Van Dyke meer bekendheid gaf en zijn snelle opkomst tot roem hielp. Vanaf 1968 is het publiek kon hem zien in Chitty Chitty Bang Bang, een avontuurlijke familiefilm die matige tot positieve reacties kreeg.

laatste carrière

In de jaren ’70 werkte de acteur aan projecten als The New Dick Van Dyke Show en The Carol Burnett Show. Vanaf 1992 verscheen hij in de tv-film Diagnosis Murder als Dr. Mike Sloan, samen met zijn zoon Barry, en in hetzelfde jaar werkte hij aan de spin-off film, getiteld Diagnosis Murder: The House on Sycamore Street. Hij bleef in een snel tempo werken en trad in 1993 toe tot de cast van de tv-aanpassing van Diagnosis Murder tot en met 2001, en 178 afleveringen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bonnie en Clyde 2017 @bijoubox

Een bericht gedeeld door Officiële Dick Van Dyke (@official_dick_van_dyke) op 25 juni 2017 om 21:48 PDT

Als het gaat om Van Dyke's meest recente projecten, zijn dat The Dick Van Dyke Show: Now in Living Color!, Buttons en Capture the Flag en, zoals we kunnen zien, is hij schijnbaar niet van plan om met pensioen te gaan, aangezien hij nog steeds actief is in de entertainmentindustrie. veld ondanks dat het in de 10edecennium van zijn leven. Tot slot, Dick van Dyke heeft 81 optredens gehad, en misschien komen er nog meer voor hem. Zijn inspanningen zijn ontelbare keren erkend, aa hij is beloond met prijzen zoals Tony Award in de categorie Beste Prestaties door een Aanbevolen Acteur in een Musical, Emmy Award voor Outstanding Individual Achievements in Entertainment en Outstanding Continued Prestaties door een Acteur in een Leading Rol in een Comedy Series en People's Choice Award.

Aanbevolen