Acteurs

Margo Harshman's (NCIS) Wiki Bio, metingen, nettowaarde

Wie is Margo Harshman?

Margo Harshman is een actrice, die bekendheid kreeg als Tawny Dean in de tv-serie Even Stevens (2000-2003), en ook als Delilah McGee in de tv-serie NCIS (2013-2019). Sinds het begin van haar carrière heeft Margo in 40 film- en tv-titels gespeeld en verschillende prijzen gewonnen.

Gepost door Margo Harshman Aan zaterdag 4 juni 2016

Margo Harshman Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Geboren als Margo Cathleen Harshman op 4 maart 1986 in San Diego, Californië, VS, is ze van zeer gemengde Duitse, Zwitserse, Noorse, Deense, Engelse, Ierse, Schotse en Franse afkomst. Margo heeft vier broers en zussen, met twee oudere zussen, een oudere en een jongere broer. Margo heeft banden met verschillende sporters, waaronder Jack Harshman, een voormalig honkbalwerper, en voormalig basketbalcoach van de Washington State University en de University of Washington, Marv Harshman.

Margo Harshman

Carrièrebegin

Margo was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in de podiumkunsten, van schoonheidswedstrijden tot dansen en acteren; ze maakte haar debuut in 1997 als 11-jarige en speelde Jolie in de familiekomediefilm The Elf Who Didn't Believe, met in de hoofdrol Sean Donnelly en Rich Mann. Na haar debuut nam Margo een korte pauze, gericht op haar opleiding, en in 2000 werd ze gekozen voor de rol van Tawny Dean in de Disney Channel-serie Even Stevens - de show werd behoorlijk populair en veranderde Margo in een ster, en ze speelde vervolgens in de sitcom Run of the House (2003-2004) op WB, naast Joey Lawrence, Sasha Barrese en Kyle Howard.

Naarmate haar carrière vorderde en haar naam bekend werd in Hollywood, werd Margo gekozen voor de rol van Gina in de komische film Fellowship in 2005, wat haar eerste rol op het grote scherm was. Na de eerste filmrol besloot Margo haar carrière op het grote scherm voort te zetten en werd ze gecast als de vrouwelijke hoofdrol in de horrorthriller Simon Says, samen met Crispin Glover en Greg Cipes, en speelde ze ook in de dramafilm Victoria verbergen, het titulaire personage uitbeelden, naast Anita Gillette en Michael Wiseman, naast andere sterren, beide in 2006.

Stijgen naar het sterrendom

Margo bleef naam maken en in de jaren 2000 genoot ze succes in een aantal projecten, zoals de horror Rise: Blood Hunter in 2007, de komedie College Road Trip en vervolgens de bekroonde komedie Fired Up! met Eric Christian Olsen, Nicholas D'Agosto en Sarah Roemer, en de horrorfilm Sorority Row beide in 2009. Deze rollen kwamen Margo's vermogen ten goede en maakten haar behoorlijk populair bij producenten, regisseurs en ook bij het publiek.

In 2012 werd Margo gekozen voor de rol van Alex Jensen in de tv-comedyserie The Big Bang Theory en verscheen ze in 2012 en 2013 in vier afleveringen van de veelgeprezen serie. Het jaar daarop zette Margo een stap voorwaarts toen ze geselecteerd voor de rol van Delilah Fielding, de vrouw van verlamde Timothy McGee in de populaire tv-misdaaddramaserie NCIS (2013-2019). Meest recent speelde Margo in de televisiefilm Love on the Vines in 2017, naast Steve Talley en Brittany Underwood en het kwam haar populariteit alleen maar ten goede en zette haar opmars naar het sterrendom voort.

Margo Harshman

Netto waarde

Margo's debuut kwam toen ze nog een kind was en ze is gracieus overgestapt naar volwassen rollen en een vrij succesvolle carrière, waardoor haar rijkdom gestaag is toegenomen. Het vermogen van Harshman is zo hoog als $ 6 miljoen.

Persoonlijk leven, Daten, Echtgenoot, Relaties

Ze had een relatie met de beroemde acteur Chris Marquette van 2003 tot 2005. Toen trouwde Margo in 2017 met muzikant Austen Hooks, maar heeft sindsdien een scheiding aangevraagd en is momenteel gescheiden. Voordat het deze stap zette, was het paar acht weken uit elkaar. Margo heeft de reden voor haar scheiding niet gedeeld.

Internetfaam

In de loop der jaren is Margo een beetje een social media-ster geworden en heeft ze alle voordelen van sociale netwerken gebruikt om in contact te blijven met haar fans. Ze is actief op Facebook en Twitter; haar officiële Facebook-pagina heeft meer dan 15.000 volgers, maar ze heeft sinds 2016 niets meer gepost Twitter , ze heeft iets minder dan 13.000 fans, maar ze deelt nog steeds niet veel details uit haar leven.

Bedankt @ghendrickson87 voor de lieve foto pic.twitter.com/QzGh4fEF

— Margo Harshman (@margoharshman) 4 januari 2013

Lengte, gewicht en lichaamsafmetingen

Margo staat op 5ft 4ins, wat gelijk is aan 1,63m, terwijl ze ongeveer 119lbs of 54kgs weegt, en haar vitale statistieken zijn 35-25-35. Ze heeft blauwe ogen en haar haar is lichtbruin haar, wat perfect bij haar past, vind je niet?

Aanbevolen