Beroemdheden

Mariah Mallad's Wiki, leeftijd, afmetingen, echte naam, vriendje

Mariah Mallad's Wiki en Age

Mariah Mallad was geboren op 19 september 1995 , in Detroit, Michigan, VS, wat betekent dat ze 23 jaar oud is en dat haar sterrenbeeld Maagd is. Mariah, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend als Instagram-model en cosplayer Momokun. Omdat ze succesvol was op dat gebied, kon ze haar eigen plek in de schijnwerpers krijgen, maar omdat haar carrière door velen nog steeds als controversieel wordt beschouwd, zijn er enkele vragen over haar persoonlijke leven gesteld, en die zullen we in dit artikel bespreken .

https://www.instagram.com/p/Bw6OpuGAKAI/

Netto waarde

Dus hoe rijk is Mariah Mallad medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft dit model en Instagrammer een nettowaarde van meer dan $ 300.000, waarbij haar rijkdom is opgebouwd uit haar carrière in het eerder genoemde veld. Ze heeft echter niet gesproken over haar bezittingen, zoals huizen en voertuigen, maar ze lijkt financieel voor zichzelf te kunnen zorgen. Ze heeft ook een Patreon-pagina, waarop haar fans haar creativiteit kunnen steunen.

Etniciteit en achtergrond

Als het gaat om de etniciteit van Mallad, is ze blank en heeft ze van nature donker haar, dat ze vaak verschillende kleuren verft, zoals blond en roze, en ook vaak pruiken draagt. Ze heeft bruine ogen, wat ook perfect bij haar huidskleur past. Helaas heeft Mariah niet veel informatie gedeeld over haar vroege leven en vormende jaren, en heeft ze ook niet gesproken over haar opleiding.

Mariah Mallad

Sociale media

Omdat ze actief is in de entertainmentwereld, is Mariah van nature actief op sociale media, die ze gebruikt om haar werk te promoten en om met haar fans te communiceren. Ze heeft een Instagram-account gevolgd door 625.000 mensen, die duidelijk genieten van haar inhoud. Ze deelt vaak foto's uit haar privéleven, zodat haar volgers een kijkje kunnen nemen achter de schermen, maar ze gebruikt dat platform ook om pikante foto's van zichzelf te plaatsen.

Ze heeft onlangs een foto van zichzelf in een cosplaykostuum gedeeld, en voegde eraan toe dat ik deze zoete boon al meer dan een jaar wilde cosplayen, opgewonden dat ik eindelijk mijn rode panda-staart kon gebruiken!. Haar volgers lieten talloze lieve berichten achter en complimenteerden haar uiterlijk. Dit is geweldig, ik ben zo onder de indruk dat dit de beste Retsuko is die ik heb gezien, schreef iemand. In mei 2019 cosplayde ze als Pochaco en deelde ze meerdere foto's van haar uiterlijk, en in dezelfde maand cosplayde ze als een anime-personage en plaatste ze opnieuw verschillende foto's van de outfit online. Shera L Greenwood fotoset teaser. Binnenkort beschikbaar op mijn website, voegde ze eraan toe. Ze is bevriend met een collega-cosplayer Ali Brazil, met wie ze vaak samenwerkt. Aangezien Mariah hardwerkend en toegewijd is, zijn we er zeker van dat er nog meer voor haar zal komen op het gebied van carrière.

pic.twitter.com/uS5p6pCK9O

— Momokun-fanpagina (@momokun100) 13 november 2016

Persoonlijk account

Ze heeft een persoonlijke pagina waar ze niet-cosplay-items plaatst en wordt gevolgd door 170.000 mensen op dat account. Ze houdt van dieren en heeft katten die ze vaak op haar sociale media laat zien. Ze heeft onlangs een grappig verhaal gedeeld over hoe haar familie haar te zware kat aan het sporten kreeg.

Relatie status

Ondanks dat ze een publiek figuur is, is Mariah niet zo happig op het delen van te veel informatie over haar privéleven, en geeft ze er de voorkeur aan geheim te blijven over sommige onderwerpen, waaronder haar datinggeschiedenis. Naar verluidt heeft ze echter een vriend die haar carrière en haar keuzes ondersteunt. Ze is nooit getrouwd, heeft geen kinderen, maar wie weet wat de toekomst brengt, en we wensen haar het allerbeste.

Gepost door Mariah Mallad Aan dinsdag 30 oktober 2018

Seksueel geweld en incidenten

Mariah is een onderwerp van verschillende controverses geweest. Veel mensen waren teleurgesteld in haar omdat ze naar verluidt loog over haar gewichtsverlies door middel van lichaamsbeweging en dieet, in feite met behulp van liposuctie en coolscultpting-sessies. Ze is ook beschuldigd van het stelen van ideeën van kleinere makers in de cosplaygemeenschap - een persoon stuurde een bericht naar DereLoveClub met de vraag of ze wisten dat ze mensen seksueel misbruikt op conventies, waarop de club antwoordde zeggende: Dank u voor uw bezorgdheid.

Creatorsguild keurt geweld of intimidatie (zowel fysiek als verbaal) van cosplayers of gewone individuen niet goed. Mocht er zich een dergelijk incident hebben voorgedaan, dan horen wij dit DIRECT van de betrokkenen. Het drama eindigde daar niet, want veel mensen die cosplayingconveties bijwoonden, stapten naar voren en gaven hun mening en verhalen over haar vermeende onaanvaardbare gedrag, met behulp van de hashtag #momokuniscancelled.

https://www.youtube.com/watch?v=6eLm4JGcTEg

Youtube

Mariah is in talloze video's te zien geweest, van mensen die hun eigen mening over haar, haar beroep en gedrag gaven. Die video's omvatten The Downfall Of The Momokun (Mariah Mallad), Momokun die persoon seksueel lastig valt tijdens een oplichting, Momokun Must Be Stopped en The REAL Momokun/Mariah Mallad-Vindictive en Narcissistic Instagram Attack. Mensen gingen naar YouTube-opmerkingen, waar ze spraken over de laatste video, waarin ze Mariah bekritiseerden omdat ze zich gedroeg alsof ze 13 was en elk argument won.

Aanbevolen