Beroemdheden

Marie Besnier Beauvalot Wiki Bio, echtgenoot, vermogen, etniciteit

Wie is Marie Besnier Beauvalot?

De familie Besnier is een van de meest vooraanstaande families in Frankrijk; zij is de dochter van Michael Besnier en zijn vrouw Christiane, eigenaren van de Lactalis Group, de grootste zuivelproducent ter wereld, en de tweede na Danone in Frankrijk in de voedselproductie. Ze heeft aandelen van de Lactalis geërfd, na de dood van haar vader.

Dus, wil je meer te weten komen over Marie Besnier Beauvalot, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, terwijl we u voorstellen aan deze prominente zakenvrouw en erfgenaam van een van de grootste bedrijven in Frankrijk.

Hier is de hete miljardair waar ik het net over had. Marie Besnier Beauvalot.

Gepost door TERRY JAYMES Aan Donderdag 12 april 2018

Marie Besnier Beauvalot Wiki: Leeftijd, kinderjaren en opleiding

Marie Besnier werd geboren op 30 juli 1980 in Laval, Frankrijk; ze is de jongste in het gezin en enig vrouwelijk kind, aangezien ze twee oudere broers heeft, Jean-Michel Besnier, de oudste, en Emmanuel, het middelste kind. Helaas heeft Marie niets gedeeld met betrekking tot haar educatieve achtergrond, maar volgens bronnen heeft ze heb nooit aan een universiteit gezeten , wat haar een van de vele miljardairs maakt zonder een universitaire graad.

Carrière en nettowaarde

Na de dood van haar vader in 2000 erfde Marie 20,7% van de Lactalis-groep; Michel Besnier stierf op 71-jarige leeftijd in zijn huis in Marbella, Spanje, en kort na zijn dood werd het testament voorgelezen door de wettelijke vertegenwoordiger van de familie, waarin stond dat Marie, net als haar broers, een bepaald aantal aandelen van het bedrijf zou erven .

Marie Besnier Beauvalot

Sindsdien is ze betrokken bij de activiteiten van het bedrijf en van $ 2,5 miljard in 2000 heeft ze nu een vermogen van $ 4,6 miljard, waardoor ze op talloze Forbes-lijsten staat; ze staat bijvoorbeeld op de achtste plaats op de lijst van 's werelds rijkste miljardairs onder de 40 jaar en staat momenteel op de 355e plaats op de lijst van alle miljardairs ter wereld. Best indrukwekkend, vind je niet?

Marie Besnier Beauvalot Persoonlijk leven, huwelijk, kinderen

Marie is nogal een privépersoon en heeft niet veel van de informatie van haar persoonlijke inspanningen gedeeld. Als je echter een van de rijkste mensen ter wereld bent, is het moeilijk om alles privé te houden. Als resultaat hebben we ontdekt dat Marie getrouwd is en dat haar man Stephane Beauvalot is. De huwelijksceremonie vond plaats op 28 augustus 2008 in Yonne, Bourgogne Frankrijk; ze wonen in het ouderlijk huis van de familie in Laval, Mayenne, Frankrijk. Helaas heeft Marie geen informatie gedeeld over het feit of ze kinderen heeft of niet.

Familie Marie Besnier Beauvalot

Nu we alles hebben gedeeld wat er te weten valt over Marie, laten we eens kijken naar wat informatie over haar vader en broers. Haar vader, Michel Besnier, werd geboren op 18 september 1928 in Laval, Mayenne, Frankrijk en was de zoon van Andre Besnier, de oprichter van Lactalis, toen bekend als Besnier SA.

Michel nam de voorzittersrol van Lactalis over in 1955, nadat hij in 1946 bij het bedrijf kwam. Hij veranderde de naam van het bedrijf officieel in Lactalis in 1999. Jean-Michel Besnier werd geboren op 5 juni 1967 en is het oudste kind van Michel en Christianne Besnier. Net als zijn zus en broer erfde hij aandelen van het bedrijf en zijn vermogen wordt nu geschat op $ 4,6 miljard. Helaas is er geen informatie over zijn persoonlijke leven, dus of hij getrouwd of alleenstaand is, ontbreekt op dit moment.

Emmanuel Besnier

Emmanuel Besnier werd geboren op 18 september 1970; hij ontving zijn opleiding aan het Lycée de l'Immaculée-Conception, een rooms-katholiek privé-lyceum in Laval, terwijl hij ook een bedrijfsdiploma behaalde aan de ISG Business School in Parijs. In tegenstelling tot zijn broers en zussen maakte Emmanuel vóór de dood van zijn vader deel uit van het familiebedrijf.

In 1995 trad hij in dienst bij Lactalis als directeur ontwikkeling, en toen zijn vader stierf, nam Emmanuel de rol van CEO over, verantwoordelijk voor alle Lactalis-activiteiten. In 2017 moest het bedrijf 12 miljoen met salmonella besmette dozen babymelk terugroepen uit 83 landen, waardoor Emmanuel een kort gesprek had met de Franse minister van Financiën Bruno Lemaire. Gelukkig ging alles goed met het bedrijf en is het doorgegaan met zijn activiteiten. Emmanuel is een nogal privépersoon en deelt zijn plannen en ideeën zelden met het publiek, waarvoor hij de onzichtbare miljardair wordt genoemd.

Er zijn gisteren 4 overeenkomsten getekend tussen #Frankrijk en #Ethiopië in aanwezigheid van premier Abiy Ahmed en president @EmmanuelMacron , over defensiesamenwerking, investeringsbevordering, financiële steun aan de economische transitie en samenwerking op het gebied van erfgoed. Met @francediplo @Defense_gouv @Van de pic.twitter.com/FXRaoaD0ja

- Emmanuel Besnier (@manubesnier) 13 maart 2019

Nettowaarde en persoonlijk leven

Sinds hij de rol van CEO heeft overgenomen en de aandelen van Lactalis heeft geërfd, is zijn vermogen aanzienlijk toegenomen, en volgens gezaghebbende bronnen wordt dit medio 2019 geschat op $ 13,2 miljard. Emmanuel is een getrouwde man, en de naam van zijn vrouw is Sandrine; ze is geboren in Laval en de twee ontmoetten elkaar op het lycee van de Basilique Norte-Dame d'Avesnières in Laval. Het echtpaar heeft samen drie kinderen. Ze hebben verschillende woningen in heel Frankrijk, waaronder een kasteel in Entrammes bij Laval en een zomerhuis op het île de Ré.

Aanbevolen