Acteurs

Marisha Ray's Wiki, nettowaarde. Wie is de vrouw van Matthew Mercer?

Wie is Marisha Ray?

Marisha Ray werd geboren op 10 mei 1989 in Louisville, Kentucky, VS, en is zowel producer als stemactrice, misschien het best bekend als een van de castleden in de webserie Critical Role. Ze fungeert ook als creatief directeur van de studio en heeft ook tal van populaire personages in videogames geuit.

Bekijk dit bericht op Instagram

Oh hallo, ik ben het, je tijdreizende moeder uit 1982.

Een bericht gedeeld door Marisha Ray (@marisha_ray) op 27 april 2019 om 18:50 PDT

Het vermogen van Marisha Ray

Hoe rijk is Marisha Ray? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 700.000, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Ze is gedeeltelijk verantwoordelijk voor het enorme succes van Critical Role en haar andere projecten hebben haar rijkdom vergroot. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en online begin

Er is heel weinig bekend over het leven van Marisha voordat ze online beroemd werd, omdat ze heel weinig details heeft gedeeld over haar familie, jeugd en opleiding. Ze streefde al vroeg acteerprojecten na carrière , maar haar enige televisie-optreden was in de Spike TV-serie getiteld 1000 Ways to Die. De show herschept ongebruikelijke vermeende sterfgevallen die in het verleden zijn gemeld en ontkracht stedelijke legendes. Elke sterfgeval laat de show ook experts interviewen om de wetenschap onder elke dood te bepalen. De show eindigde meestal elke aflevering met echte beelden van gevaarlijke situaties die bijna tot iemands dood leidden. De show werd later echter geannuleerd vanwege de lage kijkcijfers nadat castleden een staking hadden uitgevoerd tegen het netwerk.

Marisha Ray

Ze begon toen te verschijnen in een aantal webseries op YouTube. Enkele van haar projecten in deze periode zijn 8.13, School of Thrones, Shelf Life en Batgirl: Spoiled. Ze vond ook haar weg naar voice-actingprojecten, hoewel ze in het begin vooral niet-gecrediteerde rollen deed.

Begin van stemacteren en cruciale rol

Een van Ray's eerste projecten inbegrepen The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel dat deel uitmaakt van de langlopende The Legends of Heroes-franchise. Ze uitte het personage Laura S. Arseid en speelde haar rol opnieuw in het vervolg The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II. Ze werkte ook aan projecten zoals Fire Emblem Fates en Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, het laatste werk van Hideo Kojima met Konami. De game speelt zich negen jaar na de gebeurtenissen van Metal Gear Solid V: Ground Zeroes af.

HYPE: We doen een video #AnswerTime met onze vrienden op Tumblr op maandag 8/12 om 12.00 uur Pacific - maar we beantwoorden je vragen NU! Meer info: bit.ly/2Yrtopc Vraag: criticalrole.tumblr.com/ vragen

Gepost door Belangrijke rol Aan zaterdag 27 juli 2019

Wat haar echt beroemd maakte, was toen ze zich bij de cast van de show voegde Belangrijke rol , waarvoor ze later de rol van creatief directeur op zich nam. Het is een webserie waarin een groep professionele stemacteurs het rollenspel Dungeons & Dragons speelt. De show werd uitgezonden via hun eigen Twitch-kanaal met een video-on-demand (VOD)-uitzending die later beschikbaar was voor abonnees, terwijl een opgenomen versie op YouTube werd uitgebracht. De show speelt zich af in een campagne met een verhaallijn die in meerdere afleveringen over veel verhaallijnen gaat, wat ertoe leidt dat de personages zich ontwikkelen in termen van hun kracht, achtergrondverhaal en naar een oplossing van de hele campagne.

Recente projecten

Terwijl ze aan Critical Role werkte, bleef Marisha voice-actingprojecten doen en had ze veel Lego-videogame-gerelateerd werk, waaronder Lego Dimensions, Lego Marvel's Avengers, Lego Star Wars: The Force Awakens en Lego DC Super-Villains. Ze uitte ook haar Critical Role-personage Keyleth in de videogame Pillars of Eternity II: Deadfire, evenals een ander personage in de game, genaamd Maia. Andere projecten van haar zijn Metal Gear Survive, Final Fantasy XV: Comrades en Fire Emblem Warriors.

Ze bleef werken aan Critical Role, want na het einde van hun eerste campagne begonnen ze in 2018 een tweede campagne na de heldendaden van een nieuwe partij genaamd The Mighty Nein. De campagne speelt zich nu af op een ander continent genaamd Wildemount, dat kort werd bezocht tijdens de eerste campagne van Vox Machina. De tweede campagne speelt zich 20 jaar af nadat de eerste partij een laatste gevecht had met een van de grootste schurken van Dungeons and Dragons, Vecna. De show is immens populair gebleken en castleden verschijnen regelmatig op conventies. De reacties op Critical Role waren overweldigend positief en trokken zelfs de aandacht van de uitgevers van D&D, Wizards of the Coast.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Ray in 2017 trouwde met Critical Role-co-ster en Dungeon Master Matthew Mercer - de twee stonden sinds het begin van de show bekend als een relatie. Ze beschrijft zichzelf als een über-nerd en is een fervent gamer. Ze ontdekte videogames toen ze drie jaar oud was (een van haar vroegste favorieten was Mario Bros.) en ze draagt ​​haar liefde voor videogames in haar carrière met zich mee.

Wat gebeurt er? #FortniteProAM pic.twitter.com/AFCWydMByT

— Marisha Ray (@Marisha_Ray) 17 juni 2019

Net als tal van webseriesterren en stemacteurs, is ze zeer actief online via accounts op sociale media, met name op de website Instagram waarop ze meer dan 170.000 volgers heeft. Ze plaatst veel persoonlijke foto's op het account en toont haar inspanningen naast haar werk. Ze is goede vrienden met alle castleden van Critical Role en heeft met hen naar tal van evenementen gereisd en heeft samen met haar man de wereld rondgereisd. Ze heeft ook een Twitter-account met meer dan 260.000 volgers, en het wordt voornamelijk gebruikt om enkele van haar recente projecten te promoten en ook om met haar fans te communiceren.

Aanbevolen