Ankers

Mark Mester (KTLA) Wiki Bio, leeftijd, salaris, dating, vriendin. Is hij homo?

Wie is Mark Mester?

Mark werd geboren in Boedapest, Hongarije op 27 december 1986, dus onder het sterrenbeeld Steenbok maar nu met de Amerikaanse nationaliteit. Hij kreeg erkenning nadat hij begon te werken als verslaggever voor station KTLA 5.

Bekijk dit bericht op Instagram

Headshot van 2019 op KTLA met @courtneyfriel de hele nacht. Doe met ons mee! Pak van: @malibuclothes Make-up: @makeupbylukemarley12 ?: @russell.baer

Een bericht gedeeld door Mark Meester (@markmester) op 5 januari 2019 om 18:08 PST

Het vroege leven en onderwijs

Mark heeft niet veel tijd in Hongarije doorgebracht, aangezien zijn ouders naar de VS verhuisden toen hij nog maar twee jaar oud was - het World Trade Center was de eerste plaats die hij mocht bezoeken? in de VS, en hij wordt erg sentimenteel als iemand praat over de gebeurtenissen van 9/11. Er is niet veel bekend over zijn ouders of zijn achtergrondverhaal, aangezien hij zelden over die zaken praat - hij heeft een jongere broer genaamd Luke en een oudere broer genaamd Matt. Hij heeft het afgelopen jaar op verschillende plaatsen in de VS gewoond, waaronder Pennsylvania, New York City, Connecticut, Florida en Californië.

Nadat hij was afgestudeerd aan een plaatselijke middelbare school, schreef hij zich in aan de Universiteit van Californië en studeerde af met een bachelordiploma in bedrijfseconomie.

Mark Meester

Carrière

Mark begon zijn carrière door als stagiair in New York City te werken toen hij 20 werd - hij trad toe tot het team van NBC News en werkte op vele gebieden, waaronder nieuwsmagazine, dateline en nieuwsproductie. Hij beëindigde zijn stage en begon in mei 2011 te werken voor het KRCR New Channel Seven News-team, waarna hij overstapte naar het KEYT TV-station om als verslaggever te werken - KEYT is gevestigd in Santa Barbara in Californië, waar Mark graag verbleef, en hij nog steeds noemt het thuis.

Hij werd een deel van de Los Angeles KTLA 5 Nieuws team in mei 2014 en is sindsdien bij hen gebleven - hij werkt momenteel aan de show met zijn collega's Erin Myers en Vera Jimenez. Hij houdt ervan om verhalen te vertellen over de aandelenmarkt en de huidige situatie in de VS, maar hij heeft de leiding over alle belangrijke nieuwsgebeurtenissen.

KTLA 5

KTLA virtueel kanaal 5 is een aan CW gelieerd tv-station dat in licentie is gegeven aan Los Angeles in Californië - het station behoort tot Tribune Broadcasting dat deel uitmaakt van de Tribune Media Company. De studio's bevinden zich in de Sunset Boulevard in Hollywood, terwijl de zender op de top van de Mount Wilson te vinden is. Het station is beschikbaar in Noord-Amerika via DirecTV en Dish Network, en bij specifieke kabelaanbieders in verschillende steden in het zuidwesten van de VS en Canada.

KTLA werd opgericht in september 1947 en is daarom het eerste tv-station met commerciële licentie in het westelijke deel van de VS, dat zijn eerste show op 22 januari 1947 uitzond - de slogans zijn L.A.'s Very Own en L.A.'s Hometown Station.

Persoonlijk leven en relatie

Mark is een zeer privépersoon als het om persoonlijke zaken gaat – hij praat nooit over vroegere affaires of huidige vriendinnen, waardoor mensen denken dat hij vrijgezel en ongehuwd is, zelfs homoseksueel.

Echter, te oordelen naar een bericht op zijn Twitter-account van 14 februari 2016, zag Mark iemand en wenste hij die persoon een fijne Valentijnsdag, maar noemde nooit haar naam of beroep. Het is niet bekend of hij bij dat meisje is gebleven of dat ze uit elkaar zijn gegaan - het gerucht ging dat hij onlangs uitging met collega-reporter Christina Pascucci, maar geen van beiden bevestigde deze geruchten (noch ontkende ze).

Hoewel Mark geen kinderen heeft, heeft zijn jongere broer Luke een kleine jongen genaamd Connor en een meisje wiens naam niet bekend is - Mark lijkt geniet van tijd doorbrengen met hen.

Andere interesses

Reporting is niet het enige dat Mark interesseert - hij zou behoorlijk actief zijn geweest in de sport tijdens de tijd dat hij op de middelbare school en de universiteit doorbracht, maar koos liever voor een carrière in de omroepindustrie omdat hij er meer van hield. Als hij niet op het station is, kan hij watersurfen of tennissen – hij is erg goed in beide sporten. Op 16 juli 2018 was Mark te zien in de KTLA-liveshow in a video van hem surfen in Lemoore – hij surfte ook met een hond tijdens zijn verslag over het evenement ‘A Walk on the Water’, dat kinderen met speciale behoeften laat surfen met enkele van de beste surfers van het land.

Van al het eten en de desserts ter wereld is Marks favoriet Italiaans ijs. Hij is ook een grote fan van dieren en zou heel graag een hond willen hebben, maar heeft momenteel geen tijd om er voor te zorgen.

Waarom ben ik zo gekleed?? Bekijk nu het KTLA 5 Morning News om erachter te komen. We hebben ook veel gratis weggeefacties, dus mis het niet

Gepost door Mark Meester Aan maandag 7 augustus 2017

Uiterlijk en vermogen

Marc is momenteel 32 jaar oud. Hij heeft kort zwart haar en bruine ogen, maar zijn lengte en gewicht zijn niet bekend. Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Mark geschat op meer dan $ 1 miljoen, en zal het zeker stijgen naarmate Mark zijn carrière actief nastreeft en steeds populairder wordt in de omroepindustrie.

Aanwezigheid op sociale media

Hij is behoorlijk actief op verschillende sociale-mediaplatforms, wat je kunt verwachten van iemand die als TV News-reporter werkt - hij lanceerde zijn Twitter-account in september 2012 en heeft tot nu toe bijna 12.000 volgers verzameld en bijna 10.000 keer getweet. Zijn Instagram account wordt gevolgd door meer dan 21.000 mensen, terwijl hij bijna 250 foto's plaatste - hij heeft ook een Facebook-pagina die door meer dan 20.000 mensen wordt 'geliked'.

Aanbevolen