Ceo's

Mark Seiler's Wiki Bio, netto leeftijd. Is hij getrouwd met Morgan Fairchild?

Wie is Mark Seiler?

Mark Seiler, geboren op een onbekende datum in 1950, in de Verenigde Staten van Amerika, is een 68/69-jarige filmproducent, directeur, technicus, CEO en ondernemer. Hij is vooral bekend als de producent van de Deense film The Island on Bird Street uit 1997, die in het jaar van de release in totaal negen prijzen won. Mark heeft ook wat publiciteit gekregen voor zijn relatie met Morgan Fairchild, een gerenommeerde actrice en activist, maar hij was vooral de CEO van Capella Films, een belangrijk filmproductiebedrijf in de jaren negentig.

Bekijk dit bericht op Instagram

Fijne Valentijnsdag van mij en mijn speciale Valentijn, Mark! Liefde en romantiek voor iedereen!!♥️?♥️?♥️?

Een bericht gedeeld door Morgan Fairchild (@morganfairchild1) op 14 februari 2019 om 18:47 PST

Het vroege leven en onderwijs

Mark Seiler is misschien wel een van de meest invloedrijke mannen in de filmindustrie, maar hij is wat mensen graag noemen: de man die zich in de schaduw verbergt. Hij is geen filmster of een spraakmakende socialite, dus hij kan zijn privéleven verborgen houden voor de media. De productie vereist niet veel fanfare, dus hij heeft niet veel behoefte om zichzelf bloot te geven aan het publiek. Er is weinig bekend over zijn vroege leven of familie, en het is ook onduidelijk of Mark via een formele opleiding kennis heeft gemaakt met de wereld van de cinematografie, of dat hij een autodidactische virtuoos is. Er is geen verslag van hem voor vrijwel de eerste 35 jaar van zijn leven.

Vroege carrière: Veel (1985)

De eerste vermeldingen van Marks betrokkenheid bij de filmindustrie zijn zijn werk aan het Amerikaanse drama uit 1985 Veel . De film wordt hoog gewaardeerd door zowel critici als fans, en Meryl Streep speelt de rol van Susan Traherne, een vrouw die worstelt om haar weg te vinden in het leven, in het tumultueuze tijdperk van Engeland na de Tweede Wereldoorlog. Ze vocht in het Franse verzet en in het heetst van de strijd was er een man die haar aandacht trok. Ze bedreven de liefde en de avond bleef voor altijd in Susans hoofd gegrift. Het verhaal draait om een verlies van vertrouwen in zichzelf, na meer dan twee decennia een intens leven te hebben geleid. Seiler was de uitvoerend producent van de film en de samenwerking met regisseur Fred Schepisi gaf hem een ​​uitstekend startpunt om zijn carrière op te bouwen. De film werd genomineerd voor twee British Academy of Film and Television Arts ( VEEL GELUK ) Awards en won bovendien nog twee kleine prijzen van de Los Angeles Film Critics Association en de Nationale Vereniging van filmcritici ; beide gingen naar John Gielgud als beste mannelijke bijrol.

Vervolg werk: gebiologeerd (1985)

Na het succes van Plenty hoefde Seiler niet lang meer te wachten op zijn volgende werk. In hetzelfde jaar werd de film Mesmerized uitgebracht, met een met sterren bezaaide cast van Jodie pleeggezin , Michael Murphy en John Lithgow . Op een nogal schokkende manier laat de film Jodie de rol spelen van een jonge vrouw die te maken heeft met de vreemde seksuele fetisjen van haar oudere man. Ze had een manier nodig om uit een weeshuis te komen, dus veinsde ze haar liefde voor een ouder wordende zakenman. Toen het erop aankwam, moest ze hem vermoorden om zichzelf te redden van de hel waarin ze leefde. Een groot deel van de film draait om haar proces en de emotionele toxiciteit die alle personages omringt. Ondanks het gedurfde karakter van het hele script, werd de film zowel door critici als kijkers bekritiseerd, voornamelijk vanwege een veelvoud aan plotgaten en inconsistenties. Desalniettemin werd Mark geprezen om zijn productie, en zo voegde hij nog een prestatie toe aan zijn groeiende cv.

Later werk: jaren van inactiviteit en The Island on Bird Street (1997)

Na het debacle van Mesmerized viel Seiler schijnbaar van de grid. Er wordt vermoed dat hij als ghost-producer aan verschillende veelgeprezen Hollywood-titels heeft gewerkt; in de filmwereld is een spookproducent iemand die een film produceert, terwijl de aftiteling naar iemand anders gaat. Uiteindelijk dook hij weer op met een groot succes, het Deense drama uit 1997 - Het eiland in Bird Street . Het verhaal is gebaseerd op de ontroerende semi-autobiografische roman van Uri Orlev, een Israëlische auteur die uit de eerste hand getuige is van de verschrikkingen van oorlog en nazi-misdaden. In de film neemt Patrick Bergin de rol van Stefan aan, terwijl Jordan Kiziuk een meesterlijke prestatie afleverde terwijl hij Alex speelde. In tegenstelling tot zijn vorige twee werken, had Seiler hier een meer praktische benadering, aangezien hij producent was en geen uitvoerend producent.

Fantastische lunch bij de altijd geweldige Maggiano's met Mark en zijn zus, Carolyn! Kijk eens naar die dessertsampler!!! OMG ? pic.twitter.com/8oOpHrQhj0

— Morgan Fairchild (@morgfair) 24 februari 2019

Onafhankelijke ondernemingen: Capella Films

In 1990, Capella-films werd opgericht door Rolf Deyhle en Will Baer, ​​met het idee om een ​​onafhankelijk filmproductiebedrijf te runnen dat alle locaties in de productieketen van een film zou controleren en bezetten. Hierdoor zouden alle betrokkenen bij de film gemakkelijker met elkaar kunnen samenwerken, zonder de gebruikelijke problemen op het gebied van communicatie en financiën. Baer en Deyhle kozen Mark Seiler als CEO, die toezicht hield op alle processen en in wezen het hele bedrijf controleerde. Dankzij zijn inspanningen werd Capella Films een vaste waarde in de filmwereld en produceerde en financierde hij films zoals: Carlito's manier (1993) , Het masker (1994) en Vier bruiloften en een begrafenis (1994) . In 1997 werd het bedrijf overgenomen door Metro-Goldwyn Mayer voor maar liefst $ 1,3 miljard.

Persoonlijk leven: heeft Mark Seiler een vriendin? Wie is zij?

Mark Seiler heeft momenteel een relatie met de controversiële actrice Morgan Fairchild . Ze is 69 jaar oud en werd beroemd door haar rol in Mr. Peppermint op WFAA-TV. Interessant is dat ze halverwege de jaren zeventig werd ontvoerd en niet één keer, maar twee keer werd vastgehouden voor losgeld. Ze is ook een aids- en hiv-activiste, die mensen onderwijst en mensen bewust maakt van deze gevaarlijke toestand. Morgan en Mark zijn al meer dan 35 jaar samen. Hoewel ze allebei beroemdheden zijn, zijn er geen geruchten of controverses geweest rond hun relatie.

Morgan bij een AARP-panel in 2007

Gepost door Morgan Fairchild Aan maandag 9 april 2012

Wat is het nettovermogen van Mark Seiler?

Volgens verschillende betrouwbare bronnen heeft Mark Seiler een vermogen van meer dan $ 1 miljoen , grotendeels vergaard door zijn productiewerk en bijna tien jaar lang de CEO van Capella Films. Gezien het feit dat Mark niet zo actief is geweest als in de jaren tachtig, is het hoogst onwaarschijnlijk dat zijn vermogen in de nabije toekomst aanzienlijk zal toenemen.

Aanbevolen