Acteurs

Marley Kayden (NBC 5) Wiki Bio, leeftijd, zwanger, kinderen, echtgenoot

Wie is Marley Kayden?

Marley Kayden is nogal een multi-getalenteerde persoonlijkheid, niet alleen algemeen erkend als een Amerikaanse theateractrice, maar ook als journalist, misschien het best bekend omdat ze momenteel de gastheer is van de WGN-TV's Chicago's Best-uitzending. Marley staat er ook om bekend dat ze eerder als verslaggever en verkeersanker voor NBC 5 heeft gediend.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vanavond parkeer ik mijn Vespa in een sleepzone. Bovendien eten we echt geweldig Grieks eten! Doe met ons mee voor een GLOEDNIEUWE @chicagosbesttv om 22.00 uur op #wgn!

Een bericht gedeeld door marleykayden (@marleykayden) op 31 maart 2019 om 17:42 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Marley Kayden werd geboren onder het sterrenbeeld Weegschaal op de 14eeOktober 1985 in de VS, en behalve dat ze de Amerikaanse nationaliteit heeft, is ze ook van blanke etniciteit. Verdere details over Marley's vroege leven en jeugd, evenals de achtergrond van haar familie, ouders of broers en zussen zijn nooit bekendgemaakt.

Over Kaydens opleiding gesproken: nadat ze in 2003 was afgestudeerd aan de middelbare school, schreef ze zich in aan de Universiteit van Virginia in Charlottesville, Virginia, en in 2007 behaalde ze haar Bachelor of Arts-diploma met als hoofdvak muziek terwijl ze een minor drama volgde. Tijdens haar studie was Marley behoorlijk actief in verschillende verenigingen zoals HONOR, National Society of Collegiate Scholars, evenals de Golden Key Society. Ze was ook lid van de Phi Theta Kappa Honor Society.

Later besloot ze haar expertisegebied uit te breiden en in 2012 schreef ze zich in aan de Medill School of Journalism van de Northwestern University in Evanston, Illinois, waar ze het jaar daarop afstudeerde met een Master of Science-graad in journalistiek.

Marley Kayden

omri katz homo

Carrière

Na het behalen van haar Bachelor of Arts-diploma, begon Marley haar professionele carrière in 2008 toen ze zich aansloot bij Wall Street Media in New York City, waar ze de volgende 10 maanden als anker diende. Tegelijkertijd diende ze af en toe als co-anker voor de financiële nieuwsshow van MSN Money, getiteld Stocks Today.

In april 2009 maakte Kayden een echte carrièreswitch en trad toe tot het Fireside Theatre, waar ze in de loop van de volgende drie en een half jaar haar acteervaardigheden als hoofdrolspeelster aanscherpte. In mei 2011 werd ze lid van het New Harmony Theatre in New Harmony, Indiana, waar ze bekendheid kreeg door de rol van Barbara in een a-capella-productie van Avenue X. Naast haar optredens op het podium, speelde Marley heeft ook verschillende tv-campagnes en commercials aan haar professionele portfolio toegevoegd, waaronder samenwerking met merken zoals Food Network, Rockstar Games en T-Mobile om er maar een paar te noemen.

Echter, na deze 'onderbreking', keerde Kayden in juni 2012 terug naar haar journalistieke roeping en trad toe tot de Medill News Service, waarvoor ze haar eenjarige ambtstermijn als bedrijfsreporter begon.

Na haar Master of Science-graad begon Marley in april 2013 aan een stage van drie maanden bij WGN-TV in Chicago, Illinois, waar ze haar vaardigheden verbeterde door regelmatig te verschijnen in de WGN Morning News-uitzending, als on-air nieuwsverslaggever en zijn veldproducent. Tussen juni en september 2013 was ze een spotnieuwsverslaggever voor Bloomberg LP, en tot december 2013 droeg Marley bij aan het Chicago Music Magazine, niet alleen als theatercriticus, maar ook als verslaggever voor klassieke muziek. Het staat vast dat haar eerdere theatrale acteerervaring haar enorm heeft geholpen tijdens deze verloving.

In november 2013 trad Kayden in dienst bij Radiate, waar ze de volgende drie jaar doorbracht als verkeersverslaggever in het weekend, regelmatig te zien in verschillende uitzendingen voor de WGN-TV en WMAQ-TV (virtueel kanaal dat eigendom is van en wordt beheerd door de NBC 5), vóór in december 2016 lid worden van de CBOE-TV. In de loop van bijna de volgende vier jaar kreeg ze enorme professionele erkenning en verdiende ze een enorme dosis populariteit voor het hosten van haar eigen tv-show - Most Activities met Marley Kayden.

Tussen februari 2015 en april 2018 diende Kayden niet alleen als verslaggever, maar ook als verkeersanker voor de NBCUniversal Media, LLC, die alle belangrijke verhalen in de Greater Chicago Area deed. Sinds april 2018 is Marley de presentator van Chicago's Best TV-show die wordt uitgezonden op de WGN-TV.

Marley Kayden heeft ook gediend als redacteur en producent van de veelgeprezen documentaire film The 100eDag: Unknown Territory, die werd geëerd met de Award for Excellence tijdens de ceremonie van de Midwest Emmy Awards.

Priveleven

Benieuwd naar Kaydens persoonlijke leven, nietwaar? Nou, Marley is een getrouwd vrouw. Er zijn echter niet veel relevante details over haar huwelijk, behalve dat de naam van haar echtgenoot Phil Kayden is en dat het paar tot nu toe één kind heeft verwelkomd, een dochter genaamd Grace. Met haar familie en hun hond Chance, woont ze momenteel in Chicago, Illinois.

Wees stil mijn hart ❤️ We zijn nu thuis met onze liefde! Bedankt @drbrownsbaby om het voeden van ons kleine meisje zo veel gemakkelijker te maken! #bestflessen pic.twitter.com/G6qShdnyXB

— Marley Kayden (@MarleyKayden) 5 oktober 2017

Afgezien van haar dagelijkse optredens voor de camera, is Kayden ook behoorlijk actief op verschillende populaire sociale medianetwerken, zoals Twitter waarop ze tot nu toe bijna 8.000 volgers heeft verzameld, evenals Instagram waarop ze is gevolgd door meer dan 7.000 mensen.

Marley heeft een slank en gespierd figuur met een echt zandlopersilhouet en is 1,72 m lang. Al deze extraatjes, die naast haar lange donkere haar en donkergekleurde ogen haar uiterlijk heel aantrekkelijk maken, hebben haar zeker geholpen om aan populariteit te winnen tijdens haar journalistiek carrière .

Netto waarde

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze populaire Amerikaanse journalist tot nu toe heeft vergaard? Hoe rijk is Marley Kayden? Volgens bronnen , wordt geschat dat het totaal van haar vermogen, sprekend vanaf medio 2019, rond een bedrag van ten minste $ 600.000 draait, voornamelijk verworven door haar professionele journalistieke carrière die momenteel meer dan een decennium beslaat.

Aanbevolen