Beroemde Echtgenoten

Mary Kathleen Mohler Kenda leeftijd, kinderen, rijkdom. Joe Kenda's vrouw Wiki Bio

Wie is Mary Kathleen Mohler Kenda?

Mary Kathleen Mohler, geboren als Mary Kathleen Mohler op een niet-gespecificeerde datum in een niet-geïdentificeerd deel van de VS, is een blanke vrouw met een onbekend beroep. Ze is absoluut het best bekend bij de wereld omdat ze de vrouw is van Joe Kenda, de ster van de documentaire misdaadshow getiteld Homicide Hunter: Lt. Joe Kenda, in meer dan negen seizoenen sinds 2011. Er zijn niet genoeg gegevens om te suggereren dat ze een enige professionele successen van haarzelf in de loop van haar mysterieuze carrière. Met betrekking tot haar vroege leven, evenals elk ander deel van haar carrière, is er niet genoeg informatie uit gezaghebbende bronnen om het publiek over deze kwestie te informeren. Het enige bekende feit over haar jeugd is dat ze naar de Greensburg Central Catholic High School ging, waar ze haar toekomstige echtgenoot ontmoette.

Ik hoop dat iedereen in orde is, een fijne dag en de komende week en onthoud altijd, VERTROUW NIEMAND!

Gepost door LT JOE KENDA Aan zondag 27 januari 2019

Wanneer werd Maria beroemd?

De fans van de bovengenoemde show werden over het algemeen geïnformeerd dat Joe een gezin heeft sinds de eerste aflevering, maar details over zijn vrouw en kinderen bleven onbekend tot 6 februari 2019, toen de aflevering getiteld Married to the Job op televisie werd uitgezonden. Mary verscheen toen samen met hun twee kinderen op het scherm, en fans willen sindsdien graag meer over haar weten.

Wie is Joe Kenda?

Geboren Joseph Patrick Kenda onder het teken Maagd op de 28evan augustus 1946 in Herminie, Pennsylvania, VS, Joe Kenda is een 72-jarige gepensioneerde luitenant van de politie-detective van de politie van Colorado Springs, evenals een documentaire-tv-ster vanaf 2011. Hij wordt beschouwd als een van de meest succesvolle politiedetectives aller tijden, dankzij zijn sluitingspercentage van 92%. Hij behaalde een aanzienlijke hoeveelheid succes in de loop van zijn prominente politiecarrière van 1973 tot 1996, terwijl hij nu een veelgevraagde expert is in het oplossen van misdaad, en daarom is hij op televisie te zien in de documentaire misdaadshow die naar hem is vernoemd.

Vergeet niet af te stemmen op de geheel nieuwe aflevering van vanavond van #HomicideHunter . Vooral als je een fan bent van Kathy Kenda. Tot ziens op 9/8c. pic.twitter.com/SmMdD5w2eC

— Joe Kenda (@LtJoeKenda) 6 februari 2019

Het vroege leven en onderwijs: The Making of a Legend

Kenda werd blijkbaar als enig kind in zijn geboorteplaats opgevoed door zijn vader, die mijnwerker was, en zijn moeder, die afkomstig is uit Colorado Springs (waar hij later zijn nalatenschap zou vereeuwigen), beide met onbekende namen. Zijn oom en grootvader waren ook aanwezig tijdens zijn jeugd en werkten samen met zijn vader in de mijn. Wat zijn vroege interesses betreft, was Kenda gefascineerd door criminele geesten, vooral degenen die van plan waren een mensenleven te nemen. Een van de beroemde momenten uit zijn jeugd vond plaats toen hij de dierentuin van Pittsburgh bezocht en een bord tegenkwam vlak naast het huis van de primaten, waarop stond: 'Om deze hoek is het gevaarlijkste dier op aarde'. besefte dat hij in een spiegel keek. Deze gebeurtenis, samen met de plaatselijke gebeurtenissen tijdens Kenda's jeugd, droeg bij aan zijn toch al nieuwsgierige geest en hielp hem gemakkelijk te beslissen wat hij in de toekomst zou worden. Wat zijn opleiding betreft, ging hij naar de Greensburg Central Catholic High School, Pennsylvania, waar hij in 1964 afstudeerde. Vervolgens schreef hij zich in aan de Universiteit van Pittsburgh, waar hij afstudeerde met een Bachelor of Arts-graad in politieke wetenschappen, en vervolgens in 1970 een master in internationale betrekkingen van de Ohio State University.

Detectivecarrière: een onwaarschijnlijke wending

Kenda had eerst grote dromen over het werken voor de Central Intelligence Agency (CIA), maar die bleken van korte duur na zijn afstuderen, aangezien het interview met CIA-functionarissen niet verliep zoals gepland. Deze gebeurtenis bracht Joe een tijdje in verwarring en hij nam een ​​positie in het vrachtwagenbedrijf van zijn vader aan totdat hij erachter kwam hoe zijn carrière zou verlopen. Hij behield deze baan drie jaar, totdat hij in 1973 met Mary Kathleen Mohler Kenda en hun twee kinderen naar de geboorteplaats van zijn moeder, Colorado Springs, verhuisde, waar hij uiteindelijk bij de politie ging werken. Dankzij de briljante service bij de Colorado Springs Police Department (CSPD), werd Kenda in relatief korte tijd rechercheur, waarna hij naar de afdeling Moordzaken verhuisde.

Joe Kenda

CSPD's beste beslissing aller tijden

In de loop van zijn detectivecarrière werkte Joe Kenda aan in totaal 387 moordzaken, waarvan hij er slechts 31 niet oploste, wat een bijna onovertroffen sluitingspercentage van 92% opleverde. Slechts een select aantal van alle rechercheurs in de VS heeft ooit beweerd succesvoller te zijn dan Kenda, waaronder Gene Miller van de politie van Tacoma, met een sluitingspercentage van 100%. Zoals Joe aangaf voor een van de talrijke artikelen die nu over hem bestaan, dankt hij zijn succes aan het feit dat hij een eeuwige student van de menselijke natuur was, en dat hij goed was in het herkennen wanneer mensen de waarheid niet vertelden.

Betrokkenheid van Mary Kathleen

Hoewel Kenda onberispelijk presteerde op het werk, was zijn vrouw Mary constant bang dat hem iets zou overkomen, variërend van een gewone blessure tot het ergst mogelijke scenario. Er waren zelfs nachten dat ze op hem wachtte met de lichten aan om hem te confronteren met haar dagelijkse stress en hem te vragen de politie te verlaten. Na jaren van lichte druk begon Joe na te denken over het einde van zijn carrière. Drie jaar voordat hij de beslissing nam, verhuisde hij in 1993 met zijn gezin naar Falcon, Colorado. Een van de meest schokkende momenten, en het incident dat Kenda waarschijnlijk heeft doen aftreden, was het moment waarop een 74-jarige getuige was van een pedofiel die het station binnenkwam. Omdat alle verhoorkamers op dat moment vol waren, ontving Kenda de man in zijn kantoor en begon hem te ondervragen. De crimineel verklaarde op een gegeven moment dat zijn vijfjarige kleinzoon degene was die de daad initieerde, waardoor Kenda de man bijna ter plekke doodde, terwijl hij moest worden tegengehouden door zijn collega's. Joe diende de volgende ochtend zijn ontslag in, op 1NSSeptember 1996. Om zijn emotioneel moeilijke overgang naar een gewone burger te vergemakkelijken, werkte Kenda van 1998 tot 2008 als buschauffeur voor speciale behoeften.

Televisiecarrière: een gevierd expert

In 2009 werd Kenda benaderd door de toenmalige redacteur Patrick Bryant over de creatie van een tv-serie die zou draaien om Joe's inspirerende carrière. De onderhandelingen verliepen aanvankelijk traag vanwege Kenda's gebrek aan interesse, maar medio 2010 slaagden de twee erin om een ​​vijf minuten durende sizzle reel te maken die het soort inhoud omvatte dat de show op het scherm zou brengen. Bryant nam contact op met FOX21 Studios in Los Angeles, Californië, en zijn voorstel werd snel aangenomen en geshopt bij verschillende tv-netwerken. Investigation Discovery claimde de productierechten in 2010 en de show begon in 2011.

https://www.youtube.com/watch?v=rVTJl0cYqEM

Eens een detective, altijd een detective

Een van de meest bewonderenswaardige deugden van Kenda is het feit dat hij altijd een eenvoudige man was, en dat hij, in tegenstelling tot vele anderen die zijn pad volgden na hun carrière, niet toestond dat roem hem veranderde. Voordat de productie begon, werd hij door de producenten gevraagd om een ​​paar regels uit het script voor te lezen, waarop hij antwoordde ‘Ik ben geen acteur. Ik ben een politieagent. Als je wilt dat ik je over deze zaak vertel, zal ik dat doen. Als je wilt dat ik dat lees, zoek dan iemand anders. Schiet 15 minuten film zonder script. Als je het niet leuk vindt wat je ziet, lees ik je script.' De producers waren zo dol op Kenda's verhaal dat ze hem nooit meer hebben gevraagd een script te lezen, en dat is hoe elke afzonderlijke aflevering van Homicide Hunter: Lt. Joe Kenda is vandaag klaar - geen enkel woord dat Joe uitspreekt is geschreven. De show zelf presteerde ook behoorlijk bewonderenswaardig sinds de dag van de release, met een 8,9 uit 10 in de Internet Movie Database, waardoor het een van de best beoordeelde documentaire misdaadseries aller tijden is.

Liefdesleven: Middelbare School Liefjes

Er is niet veel informatie over het begin van de relatie tussen Joe en Mary, maar het is een bekend feit dat ze op de middelbare school begonnen te daten en dat ze sindsdien samen zijn geweest. Ze sloegen de handen ineen in het huwelijk op de 26evan december 1967 en hebben sindsdien twee zonen gekregen: Dan, een nu gepensioneerde commandant van de Amerikaanse marine, terwijl Kris een gepensioneerde majoor van de Amerikaanse luchtmacht is. Beiden waren samen met hun moeder te zien in de bovengenoemde aflevering van Kenda's show. Met ingang van 2017 wonen Mary Kathleen en Joe in de Tidewater-regio van Virginia. Er is nooit enige controverse rond hun unie geweest.

Joe Kenda en Mary Kathleen Mohler Kenda

Wat is het vermogen van Mary Kathleen Mohler Kenda?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Mary Kathleen Mohler Kenda is, vanaf begin 2019? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totale vermogen van Mary Kathleen bijna $ 100.000 bedraagt, terwijl het vermogen van haar man door bronnen wordt geschat op meer dan $ 600.000, verdiend door zijn onschatbare expertise te lenen aan twee politiediensten, met name aan CSPD, en door zeer leerzame informatie over zijn carrière te delen in de populaire documentaire misdaadserie die naar hem is vernoemd. Hij is een gepensioneerde detective, maar zolang de productie van de show doorgaat, zal het genoemde bedrag naar verwachting toenemen.

Aanwezigheid op sociale media

Dankzij de steeds groter wordende greep die sociale media hebben op een wereldwijd publiek, is het in het belang van de meeste beroemdheden om hun fans op de hoogte te houden van hun activiteiten en zo hun rating en winst te behouden en mogelijk te vergroten. Het lijkt er echter niet op dat Mary Kathleen Kohler Kenda zich helemaal bezighoudt met het behouden van haar betrokkenheid bij deze trend, aangezien haar aanwezigheid op sociale netwerken op dit moment vrijwel alomtegenwoordig is; Facebook-, Twitter- en Instagram-accounts bestaan ​​niet. Dat gezegd hebbende, haar man is nog steeds te vinden op de zijne Facebook profiel met meer dan 10.000 volgers, en zijn Twitter account met meer dan 50.000 fans.

Aanbevolen