Websterren

Matt Carriker netto waarde, lengte, leeftijd, echtgenote zus, Wiki Biography

Wie is Matt Carriker?

Matt Carriker werd geboren op 21 oktober 1986 in Boerne, Texas, VS, en is zowel een YouTube-persoonlijkheid als een dierenarts. Hij is bekend door het bezit van verschillende populaire kanalen, waaronder DemolitionRanch, Vet Ranch en OffTheRanch. Zijn meest populaire is zijn kanaal DemolitionRanch, dat zich richt op zijn wapenhobby.

De nettowaarde van Matt Carriker

Hoe rijk is Matt Carriker? Vanaf begin 2020 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1,8 miljoen, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière op YouTube.

Bekijk dit bericht op Instagram

Morgen beter dan gisteren. ?Pak dit shirt bij @bunkerbrandingco, we hebben het ook in OD Green! ??

Een bericht gedeeld door Matt Carriker, DVM (@drdemolitionmatt) op 4 maart 2020 om 7:16 uur PST

Hij heeft ook een aanzienlijke hoeveelheid rijkdom verkregen uit zijn dierenartspraktijk, en terwijl hij zijn inspanningen voortzet, zou zijn rijkdom verder moeten toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Matt groeide op met twee broers en een zus in Beorne. Zijn vader is dierenarts en het werk van zijn vader zou voor hem de inspiratiebron worden om een carrière in hetzelfde veld. Nadat hij was afgestudeerd aan de middelbare school, volgde hij de voetsporen van zijn vader en ging hij naar het Texas A&M College of Veterinary Medicine & Biomedical Sciences om een ​​veterinaire graad te behalen.

Het College voor Diergeneeskunde & Biomedische Wetenschappen is een middelbare school van de Texas A&M University in College Station, Texas. Het werd opgericht in 1916 en is een van de slechts 31 hogescholen voor diergeneeskunde in zowel de VS als Canada. Het wordt consequent gerangschikt als een van de top vijf dierenartsscholen in het land. Sommige van de programma's die ze aanbieden, zijn niet-gegradueerde biomedische studies en graduate studies in epidemiologie en diergeneeskunde. Ze bieden ook een doctoraat in diergeneeskunde aan.

Matt Carriker

Chris Stirewalt wikipedia bio

Matt studeerde in 2012 af, haalde kort daarna zijn rijbewijs en vestigde zich in zijn woonplaats.

YouTube-carrière

Als student diergeneeskunde streefde Carriker ook naar een andere van zijn interesses - geweren - en zette hij zijn eigen kanaal op YouTube op om video's over zijn hobby te maken. YouTube is een website voor het delen van video's die eigendom is van Google en is uitgegroeid tot een van de grootste bronnen van online videomedia, waaronder trailers, videoblogs (vlogs), educatieve video's, filmtrailers, livestreams en meer.

Makers van inhoud kunnen advertentie-inkomsten verdienen via het Google AdSense-programma, en de hoeveelheid verkeer heeft bedrijven en bedrijven ertoe aangezet om in hun eigen kanalen te investeren voor zowel bekendheid als reclame. Matt's eerste kanaal was getiteld DemolitionRanch en het bevatte aanvankelijk hem samen met vrienden die een GoPro gebruikten om zichzelf op te nemen met geweren. Sindsdien is het kanaal uitgebreid met penetratie-experimenten, vuurwapenbeoordelingen en verschillende soorten munitie.

Secundaire kanalen en dierenartspraktijken

Het eerste kanaal van Matt bleek succesvol en kreeg meer dan zeven miljoen abonnees en duidelijk veel populariteit. Zijn bekendheid heeft hem geleid tot sponsoring van vuurwapens en fabrikanten van vuurwapenaccessoires. Drie jaar na de lancering van zijn eerste kanaal richtte hij de non-profitorganisatie Vet Ranch op, waar een van zijn mede-afgestudeerden van Texas A&M deel van uitmaakt.

De organisatie heeft tot doel dieren van de straat en van high-kill asielen te behandelen.

Hij creëerde een tweede kanaal om het werk van de organisatie te laten zien, waarbij advertenties en donaties via het kanaal werden gebruikt voor de medische kosten van de dieren. Het kanaal werkt regelmatig samen met San Antonio Pets Alive, dat verantwoordelijk is voor het vinden van huizen voor de dieren na behandeling. Hij creëerde ook een derde kanaal genaamd OffTheRanch, een vlog-kanaal dat zich richt op video's buiten vuurwapens en op veterinair gebied, vaak met zijn gezinsleven.

Hij heeft meer dan 2,9 miljoen abonnees op zijn derde kanaal.

Hey Demolitie!!! Nieuwe video op Demo Ranch! Hier is een fragment. https://t.co/t494tNrLML pic.twitter.com/caZOwQwLPy

- DrMattCarriker (@DemolitionRanch) 2 maart 2020

Hij is van mening dat YouTube lastig is geworden vanwege de plotselinge demonetisering die zonder waarschuwing plaatsvindt. Hij is echter van mening dat de website nog steeds zijn thuis is en is niet van plan op korte termijn te stoppen met het maken van inhoud. Hij heeft zijn praktijk in de Fair Oaks Ranch Veterinary Clinic en koopt de kliniek van zijn vader, die ook een Texas A&M-gediplomeerde was en zeer actief is in het helpen van dakloze dieren. Hij begon ook Bunker Branding Co, dat merchandise voor hem en andere YouTubers produceert en verkoopt.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Carriker in 2004 met Meredith Atkinson trouwde en samen drie kinderen hebben.

Zijn passie voor vuurwapens strekt zich uit tot andere aspecten van militaire technologie, aangezien hij de kans krijgt om nieuwe accessoires voor nieuwere wapens te proberen, terwijl hij ook de kans krijgt om militaire voertuigen zoals tanks te besturen.

Net als vele YouTube-persoonlijkheden, is hij zeer actief online via accounts op sociale media. Zijn Instagram-account toont zijn leven vooral van achter de schermen. Hij maakt vaak foto's met wapens, vrienden en familie – hij brengt graag tijd door met zijn gezin en gaat in zijn vrije tijd vaak naar buiten. Een ander account dat hij heeft, is Twitter, dat hij gebruikt om enkele van zijn dagelijkse gedachten te posten, plus inhoud die vergelijkbaar is met die van zijn Instagram-account.

Aanbevolen