Ankers

Matt Gutman (ABC News) Wiki, echtgenote, salaris, lengte. Geen homo!

Wie is Matt Gutman?

Matt Gutman is een bekende Amerikaanse verslaggever voor ABC News, en is een ster geworden door het hosten van het tv-programma Sea Rescue (2014-2018), en ook door het schrijven van het boek The Boys in the Cave: Deep Inside the Impossible Rescue in Thailand gepubliceerd in november 2018, waarin het proces wordt weergegeven van het redden van het jonge voetbalteam uit een ondergelopen grot in Thailand.

Matt Gutman is in Madras, OR, voor 'The Great American Eclipse'. De dekking begint om 1p ET |10a ET op ABC News

Gepost door Inside ABC News Aan maandag 21 augustus 2017

Matt Gutman Wiki: Leeftijd, kinderjaren en opleiding

Geboren Matthew A. Gutman op 5 december 1977, in Princeton, New Jersey, VS, heeft hij helaas niets gedeeld met betrekking tot zijn kinderjaren, zoals de namen van zijn ouders en hun beroepen, noch of hij enig kind is of broers en zussen heeft. Als het op zijn opleiding aankomt, ging Matt naar de prestigieuze Newark Academy en was hij een stervoetballer. Na zijn toelatingsexamen schreef hij zich in aan het Williams College, waar hij in 2000 afstudeerde.

Carrièrebegin

Matts carrière begon in de vroege jaren 2000 als freelance verslaggever, gestationeerd in Argentinië. Hij werkte enige tijd voor The Buenos Aires Daily en zijn eerste artikelen werden in het tijdschrift gepubliceerd. Daarna ging hij van 2001 tot 2005 werken voor The Jerusalem Post in Israël, waar hij verslag deed van het Israëlisch-Palestijnse aan-uit-conflict. Daarna vond hij een plek voor zichzelf bij USA Today, voordat hij in 2006 bij ABC News Radio kwam.

Matt Gutman

Van 2007 tot 2008 woonde Matt opnieuw in het Midden-Oosten, gedurende die tijd deed hij verslag van alle conflicten in het gebied, inclusief de oorlogen in Irak en Afghanistan, en problemen in Syrië en Libanon. Daarna keerde hij terug naar de VS en vestigde zich in Miami, Florida, waar hij begon te werken voor ABC News.

Stijging naar bekendheid

Zijn harde werk begon zijn vruchten af ​​te werpen, toen zijn rol bij ABC News begon te verbeteren; hij werd steeds populairder en toen hij eenmaal in tv-shows begon te verschijnen, veranderde hij al snel in een sterreporter.

Sindsdien heeft hij bijgedragen aan een aantal ABC News-shows, waaronder ABC World News Tonight, Good Morning America, Nightline en vele anderen.

In 2014 begon hij met het hosten van de populaire serie Sea Rescue, en in de komende vier jaar presenteerde hij 104 afleveringen van de bekroonde show. Matt is een echte ster geworden en is nu een van de meest geprezen verslaggevers van het ABC, die dienst doet als Chief National Correspondent, en is te zien in verschillende shows van het netwerk.

In 2016 werd hij gearresteerd door de Venezolaanse politie en vijf dagen vastgehouden door de inlichtingendiensten, voor het rapporteren over het instortende gezondheidszorgsysteem van het land.
In 2018 verwierf hij een grotere roem na de publicatie van zijn boek The Boys in the Cave, over de moeilijke redding van een Thais jongensvoetbalteam dat dagenlang vastzat in een ondergelopen grot, dat in zes talen is vertaald.

Matt Gutman Netto waarde

Sinds hij zijn carrière begon, is Matt een van de meest geprezen verslaggevers geworden en zijn succes heeft zijn rijkdom in grote mate vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Matt Gutman is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Gutman maar liefst $ 1 miljoen is, wat nogal behoorlijk is, vind je niet?

Matt Gutman Persoonlijk leven, huwelijk, kinderen, geen homo

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze prominente verslaggever?

Bekijk dit bericht op Instagram

Woestijnratten #az #desert

Een bericht gedeeld door Matt Gutman (@mattgutmanabc) op 4 januari 2020 om 10:36 uur PST

Nou, Matt is niet een van die beroemdheden die de neiging hebben om alle informatie over hun persoonlijke leven te delen, maar toch hebben we enkele interessante feiten over hem ontdekt. Matt is sinds 18 mei 2007 getrouwd met Daphna en het paar heeft een zoon en een dochter verwelkomd. Vanwege zijn geheimzinnige karakter waren er enkele geruchten over Matt's homoseksualiteit, maar dat waren niets meer dan alleen geruchten, aangezien Matt een getrouwde man is.

Aanwezigheid op sociale media van Matt Gutman

Sinds de lancering van zijn carrière is Matt behoorlijk populair geworden op sociale-mediaplatforms, vooral Instagram waarop hij zijn meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, en ook enkele details uit zijn persoonlijke leven. Je kunt Matt vinden op Twitter en heeft zijn populariteit gebruikt om zijn carrière te promoten, terwijl hij ook zijn inzichten, meningen en ideeën heeft gedeeld.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente verslaggever en tv-presentator, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij nu van plan is, zowel persoonlijk als professioneel .

Aanbevolen