Atleten

Matt Ogus Wiki Biografie, leeftijd, lengte, gewicht, vriendin, vermogen

Matt Ogus Wiki Biografie

Matthew Ogus werd geboren in Citrus Height, Californië, VS, op 12 maart 1991, dus onder het sterrenbeeld Ram en met de Amerikaanse nationaliteit - Matthew is populair vanwege zijn Flex For All YouTube-kanaal waarop hij zijn bodybuildingvideo's uploadt.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gewoon de Night King blanco staren terwijl je Game Of Thrones seizoen 8 (aflevering 3) mentaal bekritiseert met mijn misselijkmakende @Gymshark Legacy Drop Armhole Hoodie (medium) - *SPOILER ALERT in COMMENTS HIERONDER* Wat zijn je gedachten tot nu toe over seizoen 8 ( aflevering 3)? Wat denk je dat er morgen en in deze volgende 3 afleveringen zal gebeuren?

Een bericht gedeeld door Matt Ogus (@mattogus) op 4 mei 2019 om 18:06 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Matt heeft niets over zijn ouders met het publiek gedeeld - het enige dat over zijn familie bekend is, is dat hij twee broers en een neef heeft.

Zoals met de meeste jongens, was Matt tijdens zijn jeugd geïnteresseerd in videogames. Toen hij naar de middelbare school ging, werd hij verliefd op krachttraining en begon hij te sporten omdat hij wilde zijn figuur vormgeven – 'Ik denk dat dat de reden is waarom zoveel mensen van bodybuilding of fitness in het algemeen houden. Wat je erin stopt, krijg je eruit.’ Hij vond steun bij zijn voetbalcoach, die hem alles vertelde wat hij moest weten over gewichtheffen.

Nadat hij zich had laten inschrijven op een plaatselijke middelbare school, besloot hij geen hbo-opleiding te volgen, maar zich liever te concentreren op zijn YouTube- en bodybuildingcarrières.

Bodybuilding en internetcarrière

Matts carrière begon toen hij zijn eerste wedstrijd bijwoonde - het deed hem alleen maar beseffen dat hij meer en harder moest trainen. Hij creëerde zijn sociale media-accounts, en terwijl hij trainde en sterker en gespierder werd, groeide ook zijn fanbase - hij lanceerde zijn Youtube kanaal op 26 december 2010 en heeft tot nu toe bijna 600.000 abonnees en meer dan 125 miljoen views op al zijn video's samen. Er wordt gezegd dat zijn kanaal zijn belangrijkste bron van inkomsten is, aangezien hij video's uploadt waarin hij mensen helpt het juiste trainingsplan voor zichzelf te bepalen, inclusief hun dieet, en hen vertelt over de beste manieren om af te vallen.

Matt heeft twee andere YouTube-kanalen genaamd flexforall en flexforall3 maar geen van beide is succesvol geweest en Matt plaatst er geen video's meer op.

Hij is de maker van het six pack shredding-programma dat je gratis kunt downloaden op internet.

Matt Ogus

kathy leutner wikipedia

Hoe ziet de trainingsweek van Matt eruit?

Matt heeft een specifieke krachttrainingsroutine die er als volgt uitziet:

  • Maandag – Matt doet Deadlift 5/3/1 stijl; hij doet beenoefeningen zoals front squats, hack squats, lunges en andere variaties van deadlift; hij doet verschillende soorten kalveren, waaronder staande kalfverhogingen, ezelverhogingen en kuitverhogingen op de beenpersmachine; hij doet buikspieren - hangende beenverhogingen, drakenvlaggen en kabelcrunches;
  • Dinsdag is een rustdag voor Matt;
  • Woensdag – Matt oefent zijn bovenlichaam en doet bankdrukken; hij doet A pull inclusief T-bar row, barbell row, dumbbell row, chinup en pullup; hij doet A push - zittende of staande militaire halterpers, en dips; en doet biceps-oefeningen zoals barbell curls en dumbbell curls;
  • Matt rust ook op donderdag;
  • Op vrijdag oefent Matt zijn onderlichaam en doet hij dezelfde oefeningen als op maandag;
  • Op zaterdag oefent Matt zijn bovenlichaam door dezelfde training te doen als op woensdag;
  • Matt neemt zondag vrij.

Matt doet ook ongeveer drie keer per week cardiotraining.

Wat eet de bodybuilder?

Eten is net zo belangrijk als sporten - Matt meet elke maaltijd en probeert elke dag precies 50 g vet, 250 g koolhydraten en 225 g eiwit te eten. Het voedsel dat hij eet omvat eieren, visolie, haver, kaneel, kippenborsten, aardappel, ui, azijn en hij drinkt groene thee of koffie. Hij gebruikt niet veel supplementen - hij neemt meestal elke dag 5 g creatine.

Persoonlijk leven en relaties

Matt is nogal geheimzinnig als het gaat om zijn persoonlijke leven. Hij is een getrouwde man terwijl hij zijn huwelijksgeloften uitwisselde met Brittany Lesser, een mede-fitnessliefhebber - Bretagne beviel in 2018 van hun zoon Grayson. Geen van beiden praat in het openbaar over hun huwelijk, maar te oordelen naar hun Instagram-foto's, de twee lijken erg blij met elkaar te zijn.

Voor Bretagne ging Matt een korte tijd uit met een brunette genaamd Melissa, en werd toen gezien met... Megan Gittings na het breken met Melissa.

Matt's vrouw, Bretagne Lesser

Bretagne is een YouTube-persoonlijkheid en een fitnessliefhebber, geboren op 12 augustus 1992 in Florida, VS, dus een jaar jonger dan Matt. Nadat ze was afgestudeerd aan een plaatselijke middelbare school, schreef Bretagne zich in aan de universiteit en studeerde af met een bachelordiploma in gezondheidseducatie.

Bretagne's carrière begon op 5 februari 2014 toen ze haar lanceerde Youtube kanaal – ze heeft tot nu toe bijna 90.000 volgers verzameld en meer dan zeven miljoen views op al haar video's samen. Ze is behoorlijk actief op haar Instagram-account, dat wordt gevolgd door meer dan 260.000 mensen terwijl ze bijna 1.200 foto's plaatste - Bretagne is een grote inspiratiebron voor meisjes die willen afvallen en hun figuur willen vormen.

Zo opgewonden voor onze baby???
Foto door @SilverTieFilms pic.twitter.com/qO0Q6Bl6Vb

- Matt Ogus (@mattogus) 21 juli 2017

Matts voorkeuren en andere interesses

Matt heeft geen tijd voor andere dingen omdat zijn trainingsgewoonten het grootste deel van zijn tijd in beslag nemen - hij gebruikt al zijn vrije tijd om bij zijn vrouw en zijn pasgeboren zoon te zijn. Zowel hij als zijn vrouw zijn dierenliefhebbers en hebben twee honden die bij hen wonen - ze stellen dat hun kind geestelijk gezonder zal zijn als hij opgroeit met honden in huis.

Uiterlijk en vermogen

Matt is momenteel 28 jaar oud. Hij heeft kort zwart haar, bruine ogen, is 1,7 m lang en weegt ongeveer 77 kg. Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Matt geschat op meer dan $ 300.000, voornamelijk dankzij zijn YouTube-kanaal.

Vreemde flex maar ok: FAQ's over mijn trainingsprogramma's???? ???? ???????? ????????✅Versnipper lichaamsvet tijdens het bouwen (of...

Gepost door Matt Ogus Aan zondag 25 november 2018

Aanwezigheid op sociale media

Matt is behoorlijk actief op enkele van de meest populaire sociale-mediaplatforms - hij lanceerde zijn Twitter-account in juni 2011 en heeft tot nu toe meer dan 23.000 volgers verzameld en meer dan 10.000 keer getweet. Zijn Instagram account wordt gevolgd door bijna 600.000 mensen terwijl hij meer dan 3.200 foto's uploadde - zijn beschrijving luidt: 'Ik zal je leren vet te verliezen, spieren en kracht op te bouwen en de lichaamsbouw te creëren die je verdient'. Hij heeft ook een Facebook-pagina, maar die wordt door slechts 68 mensen gevolgd omdat hij er al drie jaar niet meer actief is.

Aanbevolen