Producenten

Matthew Mario Rivera Wiki Bio. Wie is de echtgenoot van Kasie Hunt?

Wie is Matthew Mario Rivera?

Als je hebt gehoord over Matt Riviera als de sterke man achter de succesvolle journalist Kasie Hunt, dan moet je weten dat hij ook een opmerkelijke digitale producer is, die momenteel bijdraagt ​​aan NBC News-programma's, waaronder Meet the Press. De 34-jarige journalist heeft sinds 2010 veel ervaring opgedaan in de branche.

Voor geschiedenis - leef in minuten @NBCNightlyNews met het laatste nieuws over de plannen van congresdemocraten om terug te dringen in de nasleep van het Mueller-rapport

(?: @frankthorp ) pic.twitter.com/l8Jylbp1di

- Kasie Hunt (@kasie) 18 april 2019

Matthew's biografie

Meestal genaamd Matt of Mario, werd hij geboren op 24 mei 1985 in New York City, VS in de familie van luitenant Daniel O. Rivera, voormalig sheriff's Officer en de geregistreerde verpleegster Loraine V. Vetter, die werkte in de St. Catherine of Sienna Medisch Centrum. Helaas scheidden zijn ouders toen hij nog een jonge jongen was, maar beiden waren evenzeer betrokken bij het opvoeden en opvoeden van Matt. Uiteindelijk hertrouwde Loraine met Larry Vetter, die een Consulting Company heeft.

Na in 2000 te zijn afgestudeerd aan Sachem High School, studeerde hij in 2004 cum laude af aan de bekende New York University met een bachelor in journalistiek, maar koos hij aanvankelijk niet voor de carrière als verslaggever. In plaats daarvan richtte hij zijn eigen bedrijf Moose Productions op, dat samen met specialisten en bedrijven in verschillende domeinen documentaires voor hen maakt. Zo begon de reis als videoproducent voor Matt. Blijkbaar was het een goede start, aangezien het bedrijf in een paar jaar gestaag groeide en al verspreid was over twee continenten met zaken in drie landen. De eerste producties waren drie korte films en een lange speelfilm.

Kasie Hunt en Matthew Mario Rivera

hoe stierf jonge ma broer?

Een carrière opbouwen

Terwijl zijn bedrijf floreerde, bleef Matt aan zichzelf en aan zijn vaardigheden werken, terwijl hij verschillende andere banen had. Een van hen was als videojournalist, eerst twee jaar bij CareerTV en daarna bij FastCompany. Dit laatste is een zakenblad en zijn werk daar hielp hem de aandacht te vestigen op veelbelovende werkgevers in de branche. Daarom werd hij in 2008 verslaggever voor The Wall Street Journal, waar het zijn belangrijkste verantwoordelijkheid was om te helpen bij de productie van WSJ Live, maar hij had ook een breed scala aan taken die hem uiteindelijk een betere specialist maakten.

Hij maakte de hit, professioneel gesproken, in 2010, toen hij in dienst was van NBCNews Company, waar hij nu nog steeds werkt. Ondanks zijn complexiteit gaf NBC hem de mogelijkheid om verschillende dingen te doen, van werken tijdens filmfestivals tot live en geregistreerde shows tot uitzending.

Het leven met Kasie Hunt

De NBC-ervaring was een enorm succes, niet alleen professioneel maar ook persoonlijk, want daar ontmoette hij zijn toekomstige vrouw en misschien wel de liefde van zijn leven. Ondanks de algemene afspraken over het vermijden van persoonlijke relaties tussen collega's, vooral de romantische, werden Matt en Kasie verliefd op elkaar en begonnen ze een koppel te vormen in 2012. Vanaf hun eerste date toen en het voorstel zelf ging ongeveer vier jaar van versterking door de relatie, en genieten van elkaars gezelschap. Een van de grote momenten in hun leven was op 13 augustus 2016 toen ze volmondig Ja zei - aangezien ze allebei publieke personen zijn, werd de officiële verloving ook op tv aangekondigd. De kers op de taart van hun relatie was het besloten en bijzondere huwelijk dat op 6 mei 2017 in Shenandoah Woods werd gehouden. De ceremonie werd geleid door een goede vriend van de familie van de bruid en een Baptistenpredikant, Marian Sieke, in aanwezigheid van zeer goede vrienden. en familieleden in Stanley, Virginia. Het feest werd sierlijk gemarkeerd door Kasie's bruidsdans met haar 91-jarige grootvader. Zoveel emotie in slechts een paar minuten!

Verwachten ze een baby?

Sindsdien hebben Matt en Kasie blijkbaar een prachtig gezin gevormd, dat binnenkort nog betoverender zal worden, aangezien Kasie momenteel in haar zwangerschap is, wat ze trots aan haar volgers laat zien op Instagram . Ondanks de moeilijkheden om constant in de lucht te zijn en in veel projecten, is deze toekomstige mama nog steeds aan het werk en geniet ze tegelijkertijd van enkele van de beste maanden van het leven van elke vrouw.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hoe tv maken echt is, volume 45638. Er is een dorp voor nodig en mijn @nbcnews-collega's zijn de beste die er zijn.

Een bericht gedeeld door Kasie Hunt (@kasie) op 11 juni 2019 om 12:18 uur PDT

Matt's publieke bekendheid en vermogen

Alle dingen die bekend zijn over het verleden van Matt zijn onthuld door toegewijde en nieuwsgierige journalisten, hoewel hij uiterst voorzichtig is als het gaat om zijn intimiteit. Daarom is noch zijn salaris noch zijn vermogen ooit door hem bevestigd, maar het hebben van zijn eigen bedrijf en werken voor een van de grootste nieuwszenders in de VS heeft hem de kans gegeven om een ​​indrukwekkend bedrag bij elkaar te krijgen. Naar verluidt ligt het gemiddelde salaris bij NBC voor verslaggevers rond de $ 73.000. Ook rekening houdend met zijn inkomsten uit andere persoonlijke projecten, schatten bronnen zijn vermogen op bijna $ 2 miljoen. Samen met zijn vrouw, wiens geschatte vermogen $ 3 miljoen is, hebben ze een genereuze levensstijl in 'the big apple' - New York City.

Hierover delen ze niet veel - Matt's Instagram-account is een privéaccount met minder dan 400 volgers. Zijn Twitter-pagina is net iets populairder, met een community van meer dan 2.000 mensen. Kasie, aan de andere kant, let op haar virtuele verschijningen en heeft daarom een ​​actieve Instagram-account met meer dan 1.200 berichten en bijna 70.000 volgers.

Aanbevolen