Beroemdheden

Max Stanley's (Maxmoefoe) Wiki Bio, leeftijd, vriendin, vermogen

Wie is Max Stanley?

Max Stanley is een Australische internetberoemdheid die waarschijnlijk het best bekend staat als YouTube-komiek, maar ook vanwege zijn officiële kanaal maxmoefoe die momenteel bijna drie miljoen abonnees heeft. Hij wordt ook algemeen erkend voor sommige van zijn andere kanalen, zoals: maxmoefoePokemon , maxmoefoetwo en maxmoefoegames .

Bekijk dit bericht op Instagram

????????????????????????????????????????

Een bericht gedeeld door Maxmoefoe (@maxmoefoeofficial) op 6 juni 2019 om 13:31 PDT

Vroege leven

Max Stanley was geboren onder het sterrenbeeld Leeuw op de 10eAugustus 1993, in Perth, West-Australië, waar hij het grootste deel van zijn jeugd doorbracht. Hij heeft de Australische nationaliteit en is van blanke etniciteit. Verdere persoonlijke details over de achtergrond van zijn familie en zijn ouders zijn tot op de dag van vandaag nooit openbaar gemaakt, behalve dat zijn ouders hem op zeer jonge leeftijd in de steek hebben gelaten. De gegevens met betrekking tot Max' educatieve achtergrond zijn tot nu toe ook niet onthuld.

Carrière

Max betrad het pad naar het sterrendom in november 2007, toen hij zijn YouTube-kanaal lanceerde, getiteld maxmoefoe , het duurde echter een jaar voordat hij begon met het uploaden van video-inhoud. Vervolgens begon hij gestaag verschillende sketches en grapvideo's te uploaden, die uiteindelijk een publiek begonnen te krijgen en steeds meer views verzamelden. In de loop van het volgende decennium concentreerde hij zich op het uploaden van 'gekke maar opwindende' video-inhoud, rijk aan grappen en uitdagingen die hem allemaal de reputatie van een YouTube-comedian hebben opgeleverd. Het YouTube-kanaal van Max staat tegenwoordig bekend om zijn boeiende, unieke en grappige inhoud en telt momenteel bijna 150 video's die meer dan 280 miljoen keer zijn bekeken, terwijl ze regelmatig worden gevolgd door in totaal drie miljoen abonnees. Enkele van Max Stanley's meest populaire video's tot op de dag van vandaag zijn: Dodelijke Twister met meer dan 10 miljoen views, gevolgd door Edward Watermelon-handen met 7,9 miljoen views, en The Ramen Off - (feat. FilthyFrank & HowToBasic) meer dan 7,6 miljoen keer bekeken.

Daarnaast lanceerde Max in december 2011 een tweede kanaal, simpelweg genaamd maxmoefoetwo , met bloopers, tussenfilmpjes en vlogs die tot nu toe meer dan 172,7 miljoen keer zijn bekeken, en met in totaal meer dan 1,7 miljoen abonnees. In zijn professionele portfolio zijn er nog twee YouTube-kanalen - maxmoefoePokemon volledig toegewijd aan de Pokémon-franchise die 145,6 miljoen views heeft en in totaal meer dan een miljoen abonnees, en maxmoefoegames die is gericht op videogames die tot nu toe meer dan 1,6 miljoen abonnees hebben aangetrokken en meer dan 290 miljoen views hebben verzameld.

Samen met drie van zijn vrienden en mede-YouTubers Idubbz , Dolan Donker en Vuile Frank , Max Stanley is een van de oprichters van een groep genaamd The Shrimpson Boys hoewel 'wat de groep is of wat het betekent een compleet mysterie is', terwijl de naam een ​​verwijzing is naar de komische dramafilm uit 2014 chef .

Behalve dat hij zich volledig aan zijn YouTube-carrière wijdde, had Max Stanley ook... zijn geluk beproefd in de filmindustrie. In 2015 verscheen hij als Quantis 'Leaf' Eucolyptis in de komische film Two Dudes on a Couch, terwijl hij in 2015 en '16 speelde in een aantal afleveringen van de korte tv-serie The Filthy Frank Show, waarvoor hij ook diende als auteur. Daarnaast was hij de producent van de korte actiekomediefilm Pack Vs. Pack W/IDubbbz in 2016.

Max Stanley

controverses

Max ving de massa aandacht van de media in juli 2012, toen hij grap genaamd een auto-ongeluk reparatiewerkplaats genaamd Lord of the Dings. Nadat hij het had aangezien voor een 'pornowinkel', voerden hij en de man aan de andere kant van de lijn een intens gesprek dat overvloedig was met een echt kruisvuur van beledigingen. De epiloog van de aflevering was dat de eigenaar van de winkel een klacht indiende bij de politie, terwijl Max op 9News Australia belandde.

Later dat jaar uploadde Max op een populaire gratis online chatsite Omegle een video waarin hij zichzelf nep presenteerde als een 13-jarig meisje, wat uiteindelijk leidde tot de onthulling van een pedofiel. Kort daarna verwijderde YouTube de video en bestempelde de inhoud als ongepast, terwijl maxmoefoe een verbod van twee weken kreeg.

Priveleven

Hij is 1,85 m lang en weegt ongeveer 72 kg, terwijl hij een slank en gespierd figuur heeft. Max is ook actief op verschillende andere populaire sociale medianetwerken zoals Twitter, waarop zijn account @maxmoefoe wordt gevolgd door meer dan 640.000 mensen, evenals op Instagram, waarop zijn officiële profiel @maxmoefoeofficial heeft tot op de dag van vandaag meer dan 560.000 fans en volgers verzameld.

Over het privéleven van Max Stanley gesproken, er is publiekelijk erkend dat hij in het verleden een romantische band had met Xantia Jamieson, terwijl hij nu een langdurige relatie heeft met Katharine Foxx .

Hij heeft een kattenhuisdier genaamd Kyo, evenals Shiba Inu genaamd Kevin .

Stanley had ook een lijn van hem gelanceerd eigen mode kleding .

pic.twitter.com/mAkVpXupnH

— Max (@maxmoefoe) 23 mei 2019

Netto waarde

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze populaire Australische YouTube-ster tot nu toe heeft verzameld? Hoe rijk Max Stanley is? Volgens bronnen , wordt geschat dat het totale vermogen van maxmoefoe, sprekend vanaf medio 2019, draait om een ​​behoorlijk indrukwekkend bedrag van $ 1 miljoen, verworven door zijn inspanningen in de digitale wereld en een enorme dosis populariteit die hij verdiende door zijn activiteiten op YouTube.

Aanbevolen