Reality-Tv-Sterren

Maak kennis met Graveyard Carz, waar bevinden ze zich? Wiki: Cast, Dochter, Nettowaarde, Feiten, Auto's

Wat is Kerkhof Carz?

Graveyard Carz is een Amerikaanse automotive reality-tv-show van Mark Worman, Aaron Smith en Casey Faris, onafhankelijk gemaakt door het film- en televisieproductiebedrijf The Division, gefilmd in Springfield, Oregon. De serie draait om de restauratie van Mopar-spierauto's uit de late jaren 60 en vroege jaren 70. Volgens de manche van de Graveyard Carz-crew is 'It's Mopar or No Car'. De pilot-aflevering is op 18 september 2011 op tv-schermen geland en de show loopt tot nu toe negen seizoenen, met een 10eseizoen gepland voor maart 2019.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vintage wordt nooit oud!

Een bericht gedeeld door kerkhof Carz (@graveyard_carz) op 3 januari 2018 om 15:24 uur PST

Waar bevinden ze zich?

Het geheel van de beelden die in de show worden waargenomen, zijn gemaakt op locatie in Springfield, Oregon, omdat daar de reparatiewerkplaats Welby's Car Care van Mark Worman is gevestigd.

Maak kennis met de cast

Als het gaat om de sterren van de show, is de grootste naam onder alle 'The Ghouls', de term die door de show en zijn fans wordt gebruikt om de belangrijkste mensen te beschrijven die verantwoordelijk zijn voor de restauratie van de auto's, een van de makers en uitvoerende producenten, Mark Worman - hij is ook de CEO van het bovengenoemde bedrijf. Naast hem staat Royal Yoakum, het enige andere lid van de cast dat in 56 afleveringen van de show te zien is. Daren Kirkpatrick en Josh Rose vormen de laatste twee van de vier meest prominente namen die de eerste vier seizoenen van de show tot een succes maakten, met in totaal 34 afleveringen. Met 29 afleveringen onder haar riem is Allysa Rose, de dochter van Mark Worman, het vijfde meest voorkomende lid van de cast. Dave Rea en Will Scott zijn relatief nieuwe, maar niet minder belangrijke toevoegingen aan de show, met optredens in 22 afleveringen van 2015 tot 2017.

Oproep aan alle A-Body-fans! #GraveyardCarz #SeizoenX gaat verder vrijdag 9/8c op #Snelheid / #Motortrend ! #MoparOrNoCar #MoparNation pic.twitter.com/AL7DylXCxw

— Kerkhof Carz (@graveyardcarz) 26 december 2018

Wie is Mark Worman?

Geboren onder het teken Leeuw op de 21NSvan augustus 1962, in Eugene, Oregon, VS, Mark Worman is een 60-jarige blanke regisseur, producent, CEO en autoliefhebber. Hij werd in zijn geboorteplaats opgevoed door zijn moeder Ruby Worman met een onbekend beroep, en aanvankelijk ook door zijn vader met een onbekende identiteit - hij stierf aan kanker toen Mark 12 jaar oud was. Wat zijn broers en zussen betreft, hij heeft een oudere zus genaamd Tara Worman, wiens beroep onbekend is. Vanwege verschillende gezondheidsproblemen als jong kind moest Mark tijdens de negende klas van de Springfield Junior High School de school verlaten en verlegde hij zijn focus van onderwijs naar tijdelijk werk op verschillende gebieden, maar toen hij 16 jaar oud was, studeerde hij af via een programma aan Lane Community College.

Bekijk dit bericht op Instagram

Fijne Mopar Monday ghoulz! #MoparOrNoCar #GraveyardCarz #MoparMonday #SeasonX #Velocity

Een bericht gedeeld door kerkhof Carz (@graveyard_carz) op 17 september 2018 om 14:01 PDT

Marks obsessie

Worman's belangrijkste tijdverdrijf in zijn jeugd was het lezen van automagazines, waardoor hij een grote interesse in het onderwerp ontwikkelde. Dankzij zijn vroege dienstverband kon hij op 16-jarige leeftijd zijn eerste auto kopen: een Dodge Charger uit 1970 met een 383 cubic inch tweecilindermotor. In de loop der jaren groeide zijn passie voor muscle cars, waardoor hij werk zocht bij lokale Springfield-garages, variërend van pump jockey boy tot monteur. Hij begon uiteindelijk een bedrijf gericht op het repareren van oude en onbruikbare muscle cars, met name Mopar-auto's, wat betekent dat hun ontwikkeling sterk werd beïnvloed door het gelijknamige Chrysler-bedrijf. De autowinkel genaamd Welby's Car Care werd voor het eerst geopend in 1985 en had toen nog maar drie autovakken. Op een bepaald moment in 2012 heeft Mark een relatie opgebouwd met het Velocity-netwerk van Discovery Channel, nu bekend als Motortrend. Deze regeling betekende dat het bedrijf van Worman al hun creatieve vrijheid mocht behouden, terwijl Velocity suggesties doet en de distributie verzorgt.

Zijn dochter

Allysa Rose, geboren onder het teken Stier op 16 mei 1991 in Springfield, Oregon, VS, is een 27-jarige blanke autoliefhebber. Haar aanwezigheid van 29 afleveringen in de show heeft enorm bijgedragen aan haar populariteit onder fans van Graveyard Carz, hoewel ze op dit moment geen erg actief castlid is. Haar ex-man is de eerder genoemde Josh Rose, die de show in 2014 verliet en zijn reden als onderbetaling noemde. De twee gingen in hetzelfde jaar uit elkaar en scheidden kort daarna - de datum van hun huwelijk is onbekend. Samen hebben ze een dochter genaamd Emma Rose. Momenteel heeft Allysa een vriend genaamd Anthony Johnson, met wie ze een dochter deelt genaamd Brooklyn.

Een van de mooiste roosters die er zijn. We beginnen morgen om 9/8c met de eindmontage van deze droomauto of bekijken hem nu op MotorTrend OnDemand #MoparOrNoCar #GraveyardCarz #MoparNation #Mopar4Life

Gepost door kerkhof Carz Aan donderdag 20 december 2018

Hun auto's

Van alle auto's waaraan de castleden van Graveyard Carz hebben gewerkt, is de meest bekende de Plymouth Barracuda uit 1971, die een overweldigende 5-seizoenen aanwezigheid in de show heeft. Het reparatieproces begon in het eerste seizoen, en het filmen van de restauratie, voornamelijk gestart om de beschuldigingen te weerleggen van degenen die twijfelden aan het vermogen van Mark, leidde tot de show zelf. In dat opzicht is dit ongetwijfeld het kenmerkende voertuig van de franchise.

Kerkhof Carz Feiten

Elke aflevering van de show duurt een uur en heeft tot nu toe 96 afleveringen geregistreerd (inclusief seizoen 10). De show heeft zijn eigen website , waarop de makers de franchisegerelateerde merchandise verkopen. Er zijn niet veel reality-tv-programma's voor auto's die zich richten op een heel specifiek product, zoals dit.

https://www.youtube.com/watch?v=uCr904N0VkY

Wat is de nettowaarde van Graveyard Carz?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk de cast van Graveyard Carz eind 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totale vermogen van Mark Worman meer dan $ 500.000 bedraagt, Royal Yoakum ongeveer $ 1,5 miljoen en Will Scott ongeveer $ 80.000. Dit zorgt voor een gecombineerd vermogen van meer dan $ 2 miljoen, mogelijk oplopend tot $ 2,5 miljoen met het totale vermogen van de minder bekende castleden samen. Aangezien de show aan de gang is, zal dit bedrag ongetwijfeld toenemen.

Aanbevolen