Beroemdheden

Maak kennis met de ster Judge Faith van de tv-show: is het een echte rechter? Wiki: Cast Faith Jenkins, Echtgenoot, Netto waarde, Familie, Getrouwd

Wie is rechter Faith?

Faith Jenkins werd geboren op 21 november 1979 in Shreveport, Louisiana, VS, en is een advocaat, juridisch commentator en media-persoonlijkheid, vooral bekend van haar werk aan de tv-serie Judge Faith, een televisieprogramma voor de rechtszaal.

Gepost door Rechter Geloof Aan zaterdag 19 september 2015

De nettowaarde van het geloof van de rechter

Hoe rijk is Rechter Faith? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 2 miljoen, meestal verdiend door een succesvolle carrière op televisie. Ze verdient ook inkomen door als juridisch analist voor MSNBC te werken. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Faith groeide op in Shreveport en volgde een opleiding aan de CE Byrd High School in haar geboorteplaats o. Na haar toelatingsexamen ging ze naar de Louisiana Tech University, waar ze zou studeren voor een graad in politieke wetenschappen. Rond deze tijd was ze nauw betrokken bij schoonheidswedstrijden en zou ze tijdens haar run verschillende titels winnen, waardoor ze de eerste Afro-Amerikaanse vrouw werd die de Miss Louisiana Tech-titel won.
https://www.instagram.com/p/Biva863AEj4/?hl=en&taken-by=judgefaithjenkins
In 2000 won ze de Miss Louisiana-titel en ging ze door naar de Miss America 2001-competitie, waar ze de eerste runner-up was en een voorlopige winnaar was in beide zwemkleding in het talentengedeelte. Ze was ook de winnaar van de Quality of Life-prijs. Na de wedstrijden ging ze verder met haar studie aan het Southern University Law Centre in Baton Rouge, waar ze haar Juris-doctoraat zou behalen en waar ze tijdens de voltooiing van haar studie tot de beste van haar klas behoorde.

Mijn nichtje rent naar mijn neef en ik na hun afstuderen vandaag. Trotse tante van deze ongelooflijk aardige, getalenteerde en slimme mensen. De tijd vliegt ? pic.twitter.com/2RDbyoTOli

— Rechter Geloof (@faithjenkins1) 12 mei 2018

rechten carrière

Jenkins begon haar juridische carrière in het kantoor van Sidley Austin in New York City, een van de grotere advocatenkantoren in het gebied. Ze diende daar vijf jaar als procesadvocaat en zou assistent-districtsprocureur worden in het kantoor van de districtsprocureur van Manhattan, als aanklager. Uiteindelijk leidden haar populariteit en ervaring ertoe dat ze gastoptredens maakte in verschillende tv-shows, waaronder in Fox & Friends, Studio B met Shepard Smith, Willis Report, The O'Reilly Factor en Hannity.

Kijk morgen hoe Judge Faith actuele gebeurtenissen en juridische onderwerpen bespreekt op Hollywood Today Live! Controleer lijsten om te zien waar JIJ kunt kijken. hollywoodtodaylive.com/locations

Gepost door Rechter Geloof Aan woensdag 12 april 2017

Ze begon ook te schrijven voor verschillende publicaties, waaronder opinieartikelen over actuele gebeurtenissen voor de New York Daily News, een van de meer verspreide dagbladen in de VS. Ze ging een aantal jaren door als televisiepersoonlijkheid, voordat in 2014 werd aangekondigd dat ze de ster zou worden van haar eigen televisieprogramma overdag - Judge Faith - als rechter, zoals de titel suggereert, vergelijkbaar met vergelijkbare televisieseries in de rechtszaal. De show begon in 2014 en wordt geproduceerd door The Tornante Company en Trifecta Entertainment.

Afbeeldingsbron

Ander werk en privéleven

In 2015 werd Faith ook de gastheer van een documentairereeks getiteld Justice By Any Means, waarin verschillende gevallen van echte misdaad worden beschreven, waarbij vaak Afro-Amerikanen betrokken zijn die gerechtigheid proberen te vinden. Ze bekleedde de functie echter slechts een jaar voordat ze werd vervangen door acteur Malik Yoba.

Ondanks dat ze erg actief is op verschillende mediaplatforms, staat Faith bekend als zeer privé als het gaat om haar persoonlijke leven, en heeft ze niet veel details over haar familie of relaties gedeeld. Slechts één keer ging het gerucht dat ze met een collega aan het daten was, maar dat was nooit het geval. Er deden ook geruchten de ronde dat ze getrouwd is, maar er is geen bewijs om deze bewering te staven, dus de overtuiging is dat ze nog steeds vrijgezel is.

Is Judge Faith op sociale media?

Net als tal van media-persoonlijkheden, is Judge Faith zeer actief online via accounts in verschillende sociale-medianetwerken, die worden geassocieerd met Instagram, Facebook en Twitter. Ze gebruikt haar platforms voornamelijk om een ​​aantal van haar belangen te behartigen, en de dingen die ze dagelijks doet. Ze promoot ook haar show en geeft commentaar op actuele gebeurtenissen. Haar Instagram-pagina heeft veel persoonlijke foto's met vrienden, en ze doet zelfs een paar throwbacks naar de tijd dat ze meedeed aan optochten.

Bekijk dit bericht op Instagram

De super getalenteerde Wayne Brady is terug op Broadway in een van mijn favoriete shows: kinky boots! Ik vond het geweldig om hem en de geweldige cast opnieuw te zien optreden in de show. #kinkyboots #broadway #nyc

Een bericht gedeeld door Rechter Geloof (@judgefaithjenkins) op 14 maart 2018 om 17:23 uur PDT


Ze is ook vaak te zien met andere zeer populaire tv-persoonlijkheden via foto's en video's op haar accounts, waaronder een paar keer met Steve Harvey. Haar Facebook-pagina maakt voornamelijk reclame voor haar televisieprogramma Judge Faith, en ze heeft ook een persoonlijke website waarop haar ervaring en opleiding worden getoond. Ze vermeldt dat ze honderden strafzaken heeft behandeld en de hoofdadvocaat is geweest in tal van juryprocessen.

Aanbevolen