Ankers

Meg Oliver (CBS News) Wiki Bio, echtgenoot, vermogen, operatie

Wie is Meg Oliver?

Meg Oliver is een Amerikaanse bekroonde journalist en nieuwslezer, die bekendheid verwierf door voor CBS News te werken en nu deel uitmaakt van CBS This Morning en het CBS Evening News Weekend. Ze heeft ook gewerkt voor ABC News en verschillende andere stations.

Dus, wil je meer te weten komen over Meg Oliver, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, terwijl we je voorstellen aan deze prominente journalist en nieuwsanker.

@CBSThisMorning Kraan crasht in een huis en er worden meer stormen verwacht vandaag. TUNE 7EST pic.twitter.com/GCnJaEWfoy

- Meg Oliver (@megoliver) 22 juli 2019

Meg Oliver-wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Meg, geboren als Megan Elisabeth Oliver op 15 december 1970 in Birmingham, Michigan, VS, heeft niet veel onthuld over haar kinderjaren, inclusief de namen van haar ouders en hun beroep, terwijl ze ook niet heeft onthuld of ze broers of zussen heeft of niet. Als het op haar opleiding aankomt, ging ze naar de Marian High School, waar ze in 1989 afstudeerde, waarna ze zich inschreef aan de Universiteit van Montana en een Bachelor of Arts-graad in journalistiek behaalde.

Carrièrebegin

Na haar afstuderen lanceerde Meg haar carrière door voor KCFW-TV te werken als verslaggever en anker in Kalispell, Montana. Ze bleef twee jaar op het station voordat ze in 1995 naar Northwest Cable News verhuisde, en de volgende twee jaar rapporteerde ze vanuit hun kantoren in Seattle, de staat Washington en Boise, Idaho.

Meg bleef haar carrière verbeteren en trad in 1997 toe tot WTIC-TV in Hartford, Connecticut, ook als verslaggever, maar in 1998 werd ze lid van de WWJ-TV en ook van WKBD-TV in Detroit Michigan. Haar volgende stop was de KGPE-TV, met het hoofdkantoor in Fresno, Californië, waar ze van 2001 tot 2004 als weekdaganker diende.

Meg Oliver

Stijging naar bekendheid

In 2003 begon ze freelance werk te doen voor het CBS Newspath in Washington, en gedurende deze tijd was ze ter plaatse om verslag te doen van de schietpartijen in San Bernardino waarbij de dood van Adam Ward en Allison Parker van WDBJ betrokken waren. Haar harde werk werd beloond in 2006 toen ze werd uitgeroepen tot het anker van de CBS News' Up to the Minute, en bij CBS News bleef tot 2009, toen ze zich aansloot bij het rivaliserende netwerk ABC News en de nieuwscorrespondent werd.

Haar rol bij ABC News verbeterde in de loop van de tijd, en ze droeg bij aan shows zoals ABC World News Tonight met David Muir (2011), vervolgens Good Morning America Weekend Edition (2011) en anderen, wat haar vermogen en populariteit verder verhoogde. Ze bleef bij ABC News tot 2015, toen ze besloot terug te keren naar CBS News, en ze rapporteert momenteel voor CBS This Morning, het CBS Evening News Weekend, en vult de verankering in voor hun 24-uurs digitale netwerk door CBSN.

Meg Oliver Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Meg een van de meest geprezen nieuwsankers en verslaggevers geworden, en haar succes heeft haar rijkdom vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Meg Oliver is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Oliver maar liefst $ 16 miljoen is, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Meg Oliver Persoonlijk leven, Daten, Echtgenoot, Kinderen

Wat weet je over het persoonlijke leven van Meg? Nou, deze prominente journalist is niet erg open geweest als het gaat om het delen van details uit haar persoonlijke leven, maar als je beroemd bent, is het moeilijk om alle intieme details verborgen te houden voor de media. Meg is sinds 2002 getrouwd met John, met wie ze drie kinderen, een dochter en drie zonen heeft.

Meg Oliver Internet Fame

In de loop der jaren is Meg een ster op sociale media geworden en heeft ze haar populariteit gebruikt om haar carrière te promoten. Ze is te vinden op Twitter en Instagram waarop ze een behoorlijke fanbase heeft opgebouwd. Haar officiële Twitter-pagina heeft meer dan 2000 volgers, met wie ze haar meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, waaronder: de nieuwste winkels die ze heeft behandeld, naast tal van andere berichten. Je kunt Meg vinden op Instagram ook, maar heeft dit sociale-mediaprofiel privé gemaakt en je hebt speciale goedkeuring van Meg nodig om haar berichten te zien.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente journalist en nieuwsanker, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Meg Oliver Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen

Weet je hoe lang Meg Oliver is en hoeveel ze weegt? Welnu, Meg staat op 5ft 6ins, wat gelijk is aan 1,67m, weegt ongeveer 132lbs of 60kgs, en haar vitale statistieken zijn 34-25-35 inches, en heeft ondanks drie zwangerschappen een fit figuur behouden. Ze heeft zwart haar en donkerbruine ogen.

Aanbevolen