Ankers

Meg Tirrell (CNBC) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, echtgenoot, huwelijk, salaris

Wie is Meg Tirrell?

Meg Tirrell werd geboren op de 3rdNovember 1984, in New York City, VS, en is een journalist die waarschijnlijk het best wordt erkend als verslaggever voor een van de belangrijkste tv-stations ter wereld - CNBC, gespecialiseerd in farmacie en biotechnologische artikelen. Ze staat ook bekend als verslaggever en tv-gezicht voor Bloomberg News.

Haar voor Meg Tirrell van CNBC!

Gepost door Transformaties door Consuella Aan dinsdag 26 april 2016

Vroege leven

Omdat ze erg goed was in het achterhalen van geheime informatie over andere mensen, vanwege de vereisten van haar werk, leerde Tirrell de beste manier om enkele details over haar leven voor het nieuwsgierige publiek te verbergen. Daarom slaagde ze erin haar jeugd voor het publiek te verbergen, dus er is geen informatie over haar ouders, familie en haar opvoeding bekend. Er is echter één ding dat we zeker weten: een bron dicht bij Meg verklaarde dat ze altijd geïnteresseerd was in een soort van openbare optredens en optredens. Het was al van jongs af aan haar passie en ze deed er alles aan om er haar beroep van te maken.

Opleiding

Daarom verhuisde ze, na haar toelating tot de middelbare school in 2002, naar Wellesley, Massachusetts, om naar Wellesley College te gaan. Als uitstekende studente vanwege haar grote toewijding aan het onderwijs, studeerde ze in 2006 af met een bachelor in muziek, Engelse taal en literatuur. Toen realiseerde ze zich echter dat deze twee potentiële beroepen niet precies waren wat ze koesterde en het meest genoot.

Meg Tirrel

hannah cranston hoogte

Ze werd zich bewust van het feit dat ze de behoefte had om te onderzoeken, haar eigen onderzoek te doen en zeer belangrijke verhalen aan het publiek te vertellen, daarom koos ze journalistiek als haar roeping. Ze wist dat ze een of andere formele opleiding in het gebied moest hebben om er een carrière in na te streven, dus schreef ze zich in aan een van de meest gerespecteerde universiteiten in de VS - Northwestern University in Evanston, Illinois. Haar echte interesse en liefde voor dit vakgebied werden meteen herkend, dus slechts een jaar later studeerde ze af met een Master's Degree in Journalism.

Carrièrebegin

Dankzij haar onmiskenbare talent, nieuwsgierigheid en kennis werd Meg al snel erkend in journalistenkringen. Omdat veel succesvolle bedrijven, tv-stations en kranten altijd op zoek zijn naar 'vers bloed' - nieuwe journalisten die de groep verfrissing zouden brengen en hun kennis zouden gebruiken om de bedrijven te helpen nog meer mensen te bereiken, kreeg Tirrell een aantal vacatures, onder hen leek Bloomberg News haar het meest aantrekkelijk.

Ga nooit van huis zonder! pic.twitter.com/Dtsg6tU7ut

- Meg Tirrell (@megtirrell) 16 juli 2018

Daarom ging ze in 2007 voor hen aan de slag als media-, smallcap- en consumentenreporter. Ze bleef meer dan twee jaar in deze functie, maar toen boden haar managers haar een promotie aan en ging ze verder met het behandelen van serieuzere onderwerpen en verhalen op het gebied van wetenschap, farmacie en gezondheid, wat eigenlijk iets was dat ze persoonlijk leuker vond en paste beter bij haar. Na een jaar accepteerde ze het aanbod om Bloombergs belangrijkste biotechnologiereporter te worden, waarvan ze al snel besefte dat dit was wat ze het leukst vond.

CNBC-carrière

Na meer dan zes jaar bij Bloomberg News kreeg Tirrell de kans om de drie vakgebieden waar ze het meest van hield – journalistiek, farmacie en biotechnologie – met elkaar te verbinden bij een van de meest succesvolle en prominente tv-stations, CNBC, die haar wilde als hun generaal. opdrachtreporter, maar gericht op farmacie en biotechnologie. Ze is een verslaggever voor hun show CNBC's Business Day, en schrijft artikelen voor hun website, vanuit hun wereldwijde hoofdkantoor in Englewood Cliffs, New Jersey.

Door voor dit station te werken, kreeg ze de kans om een ​​groot aantal wereldwijd belangrijke verhalen te vertellen en deze met de wereld te delen; Zo deed ze onderzoek naar nieuwe medicijnen tegen kanker, Alzheimer en andere ernstige ziekten. Daarnaast was ze een live verslaggever die verhalen over gezondheidsnoodsituaties over epidemieën van het Zika-virus en Ebola deed. Maar waar ze waarschijnlijk het meest trots op is en het meest bekend om is, zijn haar onthullingen over de impact van politiek op de creatie van sommige drugs in 2016.

Persoonlijk leven en nettowaarde

Net als haar jeugdinformatie is Meg erin geslaagd om ook haar persoonlijke leven geheim te houden. Alleen door haar te zoeken Twitter account diepgaand en gedetailleerd zou u enkele opmerkingen kunnen vinden over haar relatiestatus. Sommige van haar vrienden feliciteerden haar namelijk met het trouwen in 2016, door reacties achter te laten op haar berichten. Bovendien onthulde ze in verschillende van haar berichten dat ze zwanger was door mensen te vragen haar advies te geven over wat ze wel en niet kan doen tijdens de zwangerschap. Enkele dagen geleden onthulde ze dat ze een zoontje heeft die binnenkort naar een kinderdagverblijf zal gaan, aangezien ze weer aan het werk gaat. Wat haar vermogen betreft, schatten bronnen dat het bijna $ 1 miljoen is, en dat haar jaarsalaris meer dan $ 100.000 is, en van medio 2019.

Aanbevolen