Modellen

Megan Blake Irwin Wiki Biografie, leeftijd, huwelijk. Met wie is ze aan het daten?

Wie is Megan Irwin?

Megan Irwin is een opkomend Australisch model vertegenwoordigd door IMG Models, vooral bekend van haar optreden in verschillende spraakmakende merkcampagnes zoals Seafolly, Guess en Forever New. Irwin was ook te zien in verschillende tijdschriften zoals de Australian Fashion Trend, Fashion Journal en Netherlands Advance Magazine.

Dus, wil je meer te weten komen over het leven en werk van Megan Irwin, van haar vroege jeugd tot nu toe, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, want we brengen je dichter bij het Australische model.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mijn huishoudster gooide duidelijk mijn hemd in de donkere was ... schreeuw naar Julie, ik hou nog steeds van je

Een bericht gedeeld door MEGAN BLAKE IRWIN (@meganblakeirwin) op 11 juni 2019 om 14:52 PDT

Megan Blake Irwin Wiki Biografie, Leeftijd, Jeugd, Ouders

Megan Blake Irwin werd geboren op 9 juli 1994 in Adelaide, Zuid-Australië, als moeder van Hellen Boskemper en vader Mark Irwin. Ze groeide op in Adelaide met haar zus Kirsty Billie Irwin, maar andere details over haar educatieve achtergrond en vroege leven zijn onbekend. We weten echter wel dat ze een Australisch paspoort heeft en tot de blanke etniciteit behoort. Megan praat liever niet over haar privéleven met de media en het publiek, omdat haar belangrijkste doel is dat mensen zich concentreren op haar werk en carrière in plaats van op haar privéleven.

Carrière en IMG

In haar jeugd had Megan de wens om astronoom of psycholoog te worden, maar haar moeder en zus overtuigden haar om model te worden, aangezien ze allebei als model werkten. Irwin lanceerde haar modellencarrière nadat ze op 14-jarige leeftijd door IMG werd gescout en kort daarna een uitnodiging ontving om deel uit te maken van Mercedes-Benz Fashion Week Australia. Toen gingen er deuren voor haar open in de modellenwereld en werkte ze voor verschillende herkenbare merken zoals Seduce X Disney, Guess, General Pants, Seafolly, Beach Bunny Swimwear ETC en Forever New. Op dit moment wordt Irwin vertegenwoordigd door modellenbureau IMG, maar het is belangrijk om te vermelden dat ze niet uitsluitend als model werkt, maar zich ook bezighoudt met redactioneel werk. Megan bereikte ook het grote scherm, zoals ze verscheen in Illahi-nummer van de populaire Bollywood-film Yeh Jawani Hai Deewani (2013) met Ranbir Kapoor, Deepika Padukone en Aditya Roy Kapoor.

Megan Blake Irwin

paul jr netto waard

Megan Irwin Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière heeft Megan voor tal van modemerken en tijdschriften gewerkt, die allemaal hebben bijgedragen aan haar rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Megan Irwin is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Irwin zo hoog is als $ 5,4 miljoen. Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren hoger worden, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Megan Irwin huwelijks- en relatiegeschiedenis

Megan Irwin is geen getrouwde vrouw, maar heeft meerdere relaties gehad en is zelfs een paar keer verloofd geweest. Ze was blijkbaar verloofd met artist manager Ashley Wilson, maar dat duurde niet lang en ze gingen al na een paar maanden uit elkaar. Niet lang daarna begon Megan te daten met de mede-oprichter van Pedestrian TV, Oscar Martin, en was ook met hem verloofd, maar die relatie was nog slechter dan de vorige, omdat hun verloving werd verbroken omdat Oscar erachter kwam dat Megan vreemdging. hem; een paar maanden later, in juni 2016, besloot Martin om de diamant van $ 33.800 te noteren verlovingsring hij kocht voor Irwin op Facebook.

pic.twitter.com/9j7kbTEsEZ

— Megan Irwin (@meganblakeirwin) 23 juni 2015

Ook in 2016 was Megan blijkbaar betrokken bij nog een aantal relaties, met collega-model Jordan Barrett en tv-persoonlijkheid Scott Disick, maar geen van beide werd bevestigd. Kort nadat Disick het uitmaakte met Kourtney Kardashian, werd Irwin met hem gespot; ze weigerde echter een romantische relatie met Scott te bevestigen. Megan ging ook uit met de in Miami gevestigde socialite, Nicolo Knows, maar zoals het hoort, duurde het maar een paar maanden en ze gingen uit elkaar in juli 2018.

Met wie is ze aan het daten?

Op dit moment heeft Megan Irwin een relatie met David Mimran, erfgenaam van een suikerfortuin van $ 2 miljard, en filmproducent. Ze begonnen te daten in september 2018 en Megan zegt dat ze ondanks het leeftijdsverschil helemaal verliefd op hem is - Mimran is 22 jaar ouder dan Irwin en is twee keer eerder getrouwd geweest, met het Zwitserse model en actrice Julie Ordon en met het voormalige Victoria's Secret-model Lucy Mimran.

Gepost door Megan Blake Boskemper Irwin Aan zondag 2 juni 2013

Megan Irwin's lichaamsafmetingen

Weet je hoe lang Megan Irwin is en hoeveel ze weegt? Nou, Megan staat op 5 ft 8 ins, wat gelijk is aan 1,74 m, weegt ongeveer 121 lbs of 55 kg, en haar vitale statistieken zijn 34-24-36 inches. Ze heeft groene ogen en blond haar. Haar bh-maat is 34B, schoenmaat is 8 US, terwijl haar kledingmaat 6 US is.

Interessante feiten over Megan Irwin en internetfaam

Megan Irwin is een natuurliefhebber en gaat graag naar het strand. Ze drinkt meer dan drie liter water per dag om zichzelf gezond en fit te houden, terwijl haar favoriete fruit druiven en appels zijn.

In de loop der jaren is Megan een ster op sociale media geworden, met meer dan 125.000 volgers op haar officieel Instagram-account , waarop ze foto's van zichzelf van haar fotosessies heeft gedeeld, naast tal van andere berichten, die je allemaal kunt zien als je naar haar officiële pagina gaat. Ze is niet actief op Facebook en Twitter.

Aanbevolen