Beroemde Echtgenoten

Mel Metcalfe's Wiki Bio, leeftijd, lengte, vermogen, datingzaken

Mel Metcalfe's Wiki, Bio en Age

Helaas is de informatie over Mel Metcalfe's verjaardag niet beschikbaar, dus we weten niet wat zijn leeftijd en sterrenbeeld is. We weten echter wel dat hij in de VS is geboren – waarschijnlijk eind jaren vijftig – wat betekent dat zijn nationaliteit Amerikaans is. Mel is vooral bekend als de ex-man van Portia de Rossi, en als a filmmaker en geluidstechnicus die aan projecten werkte zoals Aladdin, Star Trek IV: The Voyage Home en The Lion King. Omdat hij succesvol was op dat gebied, kon Metcalfe beroemd worden en naam maken, maar er zijn enkele vragen gesteld over zijn vroege leven, relatiestatus en zijn inkomen, en die zullen we in het artikel beantwoorden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dit was een zware (voor mij)!#BUILDING ??‍♂️? ?? ?

Een bericht gedeeld door Jesse Metcalfe (@realjessemetcalfe) op 4 augustus 2019 om 10:22 uur PDT

Netto waarde

Dus hoe rijk is Mel Metcalfe vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze geluidstechnicus een vermogen van meer dan $ 2 miljoen, waarbij zijn rijkdom is opgebouwd uit zijn carrière in het eerder genoemde veld. Metcalfe heeft echter niet gesproken over zijn bezittingen, zoals voertuigen en huizen, maar hij lijkt financieel voor zichzelf te kunnen zorgen.

Etniciteit en achtergrond

Als het gaat om de etniciteit van Mel, is hij blank en heeft donker haar en bruine ogen, wat bij zijn huidskleur past. Afgaande op de foto's die beschikbaar zijn op internet, heeft hij een fit figuur en zorgt hij goed voor zijn uiterlijk, wat aangeeft dat hij tijd en moeite steekt in zijn uiterlijk. Hij wordt geroemd om zijn modestijl – hij draagt ​​vaak elegante pakken. Helaas heeft Mel niet gesproken over zijn opleiding en heeft hij ook geen informatie gedeeld over zijn vroege leven en vormende jaren.

Mel Metcalfe

Sociale media en datingzaken

Metcalfe is niet actief op sociale media, wat het voor zijn fans moeilijker maakt om contact met hem te houden. Toch heeft hij veel trouwe supporters die vaak over hem schrijven. Hij trouwde Portia de Rossic in 1996, maar hun huwelijk strandde en eindigde in een scheiding in 1999. Aanvankelijk maakte hun relatie deel uit van een plan om een ​​groene kaart voor de Rossi te krijgen, maar ze zette het niet door. Over hun relatie gesproken, de Rossi verklaarde dat het duidelijk niet goed voor haar was. In een interview in 2010 onthulde ze dat ze in die tijd bang was om als lesbienne te worden ontmaskerd.

Ondanks dat hij een publiek figuur is, wil Mel niet te veel met de media delen, en geeft hij er de voorkeur aan geheim te blijven over sommige onderwerpen, waaronder ook zijn latere datinggeschiedenis en partner. Hij is niet gespot met een potentiële liefdesbelang, waardoor velen dachten dat hij misschien single was. Hij is niet getrouwd na zijn relatie met Portia en heeft geen kinderen, maar wie weet wat de toekomst voor hem in petto heeft, en we wensen hem het beste. Sommige bronnen op internet verklaarden dat het een andere man was, Mel Metcalfe genaamd, die met Portia trouwde, maar zijn IMDB-pagina zegt dat hij het was.

??‍♂️ ?? pic.twitter.com/MQGg1dMfQe

— Jesse Metcalfe (@jessemetcalfe) 18 juli 2019

Carrière

Mel maakte zijn debuut op de geluidsafdeling in 1981, toen hij werkte aan Fear No Evil van Embassy Pictures als een heropnamemixer, en gevolgd door te werken aan Isabel's Choice, The Seduction en Star Trek II: The Wrath of Khan, allemaal in 1982. veel op zijn bord in de komende jaren, was Metcalfe lid van de geluidsafdeling voor vijf afleveringen van The Winds of War, dat het verhaal volgt van de processen van de families Henry en Jastrow tijdens de eerste jaren van de Tweede Wereldoorlog.

Metcalfe diende vervolgens als de heropnamemixer voor A Streetcar Named Desire, met in de hoofdrollen Ann-Margret, Treat Williams en Beverly D'Angelo in 1984. De genoemde film won een Golden Globe-prijs en het moet een belangrijke ervaring zijn geweest om eraan te werken. Mel. Daarna was hij een heropnamemixer voor Silent Night, Deadly Night, The Ratings Game en Space, een mini-tv-serie.

laatste carrière

Als het gaat om zijn meest prominente projecten in de jaren '90, zijn dat onder meer Pretty Woman, met Julia Robert en Richard Gere, die over het algemeen positieve reacties kregen van critici en het publiek, en een van de meest geliefde romantische komedies in de cinematografie van de jaren '90 werd. Het verhaal draait om een ​​man die een escorte inhuurt voor een aantal sociale evenementen, alleen om verliefd op haar te worden.

In het volgende jaar werkte Metcalfe aan Aladdin, Disney's film die werd beloond met twee Oscars en in 1993 diende hij als re-recording mixer voor Hocus Pocus. Enkele van Metcalfe's meest recente projecten zijn 101 Dalmatians 2: Patch's London Adventure, Mulan 2: The Final War, Bambi II, The Princess and the Frog en The Makeover, waarvan de laatste in 2010 werd uitgebracht.

Samenvattend: als hardwerkende, getalenteerde en toegewijde man kreeg Mel meer bekendheid in de media. Wat ook de reden is voor zijn werkonderbreking, we wensen hem het beste en geloven dat er nog veel voor hem gaat gebeuren.

onderscheidingen

De inspanningen van Metcalfe werden erkend en hij was genomineerd voor drie Oscars voor zijn werk aan Beauty and the Beast, Aladdin en Star Trek IV: The Voyage Home. In 1987 won hij een Primetime Emmy Award voor The Jesse Owens Story in de categorie Outstanding Film Sound Mixing voor een Limited Series of Special.

Aanbevolen