Ankers

Melissa Mack (Fox 8 News) Wiki Bio, leeftijd, lengte, salaris. Is ze gescheiden?

Wie is Melissa Mack van Fox 8 News?

Melissa Mack is geboren op 2ndJanuari 1981, in Cleveland, Ohio, VS. Ze is een 38-jarige verslaggever, journalist en weerlezer, die het best wordt erkend voor haar werk als Fox-meteoroloog in Cleveland voor het FOX 8 News Channel. Haar carrière is actief sinds 2003.

#NewProfilePic pic.twitter.com/n1Hc0XQZH2

— Melissa Myers (Mack) (@MackAttackFOX8) 16 juli 2019

Melissa Mack Wiki Bio: vroege leven, gezin, onderwijs

Melissa Mack bracht haar hele jeugd door in haar geboorteplaats Cleveland. Helaas heeft Melissa om onbekende redenen een broer verloren toen ze nog heel jong was. Ze is door haar ouders opgevoed om altijd actief deel te nemen aan haar gemeenschap, dus terwijl ze nog op de middelbare school zat, deed Melissa vrijwilligerswerk bij de Rode Kruis-organisatie en nam ze deel aan verschillende andere workshops, activiteiten en projecten gericht op het helpen van de gemeenschap en het behoud van het milieu .

Naast zoveel mogelijk tijd door te brengen met haar vrienden en familie, was Melissa tijdens haar tienerjaren ook enthousiast over koken en was ze altijd een fervent sportfanaat, die alle teams uit haar geboortestad aanmoedigde - de Cavs, de Indians en de Browns. Op een gegeven moment begon ze met hardlopen, tot op de dag van vandaag haar favoriete fysieke activiteit. Melissa studeerde af aan de middelbare school en schreef zich in aan de Youngstown State University, Ohio, en na vier jaar studie studeerde ze in 2003 af met een bachelordiploma in telecommunicatie. Hierna bracht ze drie jaar door aan de Mississippi State University, waar ze haar Broadcast-diploma behaalde. Meteorologische certificering, inclusief het behalen van het American Meteorological Society (AMS) Seal of Approval tijdens haar studie.

Melissa Mack

Carrièrebegin

Melissa's eerste baan na de universiteit was in januari 2003 - ze werkte zes maanden als weeranker en verslaggever voor de WTAP News in Parkersburg, West Virginia, waar haar taken bestonden uit het rapporteren, fotograferen en bewerken van stukken over de dagelijkse weersomstandigheden . Haar volgende baan was bij de WYTV ABC 33 in Youngstown, waar Melissa van juni 2003 tot november 2006 als on-air meteoroloog werkte voor de Daybreak Morning Show van de zender. Daarna had Melissa haar eerste ambtstermijn op Cleveland's eigen FOX 8 News, waar ze de volgende drie jaar doorbracht met live weerrapportage en verkeersrapporten invullen. Het was tijdens haar eerste ambtstermijn bij FOX 8 News dat ze landelijke erkenning en faam verwierf, maar in november 200 realiseerde Melissa zich dat ze een andere omgeving nodig had en verhuisde ze van Cleveland naar Boston.

Werk bij WBZ CBS 4 en Keer terug naar FOX 8 News

Melissa kreeg in januari 2010 een baan bij het WBZ-weersvoorspellingskanaal van het CBS Network en werkte meer dan drie jaar als ochtend- en middagmeteoroloog in de lucht, wat voor haar genoeg tijd van huis was om realiseren dat Cleveland een perfecte plek voor haar was en altijd zal zijn. Ze keerde in april 2013 terug naar WJW op FOX 8 en werkt daar de afgelopen zes jaar als luchtanker en meteoroloog. Ze is om 16.00 uur te zien op FOX 8 News. en 19.00 uur sleuven.

Priveleven

Over haar persoonlijke leven gesproken, in juli 2014 kondigde Melissa op de FOX 8 News aan dat ze al meerdere jaren verloofd was met haar vriend Ryan Myers. Volgens Melissa nam Ryan haar mee op een verrassingsvakantie waar hij haar op een romantische manier ten huwelijk vroeg. In september van die jaren maakte ze bekend dat de twee officieel getrouwd waren. op 18eDecember 2017 brak Melissa opnieuw het gelukkige nieuws in de lucht dat zij en Ryan hun eerste kind verwelkomden, een zoon genaamd Jett. Ze zei dat haar vader waarschijnlijk de gelukkigste persoon ter wereld was en zei: 'Mijn vader heeft zoiets van, mogen we een beetje testosteron in deze familie hebben'.

Netto waarde

Na haar afstuderen heeft Melissa voor vier verschillende nieuwszenders gewerkt en is ze al meer dan 15 jaar actief in de weeruitzendingen. In de loop van haar carrière slaagde ze erin een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen te verwerven volgens schattingen van gezaghebbende bronnen.

Gepost door Melissa Mack Fox 8 Nieuws Cleveland Aan Donderdag 11 juli 2019

Sociale media

Als het op sociale media aankomt, is Melissa behoorlijk actief op Twitter - haar officiële Twitter-account wordt gevolgd door meer dan 10.600 fans. Daarnaast heeft ze ook een Facebook-profiel . Melissa had vroeger ook een Instagram-account, dat ze om onbekende redenen verwijderde.

Uiterlijk en fysieke kenmerken

Als het op haar uiterlijk aankomt, is Melissa 1,62 m lang, weegt ze ongeveer 64 kg en haar vitale statistieken zijn 36-22-34. Ze heeft van nature donkerbruin haar en hazelnootkleurige ogen.

Aanbevolen