Ankers

Melissa Magee (6ABC Weather) Wiki Bio, leeftijd, vriend, verloofde, salaris

Wie is Melissa Magee?

Melissa Magee is een Amerikaanse meteoroloog, die momenteel werkt voor tv-station PHL-17, en is om 18.00 uur te zien op hun Action News. en 10 uur Daarnaast is Melissa de presentatrice van The Philadelphia Flower Show en de Philadelphia Auto Show, naast tal van andere bijdragen.

Dus, wil je meer te weten komen over Melissa Magee, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel terwijl we je voorstellen aan deze succesvolle meteoroloog.

Bekijk dit bericht op Instagram

Zwitserland 2019 ??

Een bericht gedeeld door Melissa Magee (@melissamagee6abc) op 22 mei 2019 om 13:23 PDT

Melissa Magee Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Melissa Magee werd geboren op 11 november 1979 in Los Angeles, Californië, VS, van Afro-Amerikaanse afkomst; helaas heeft Melissa niet veel informatie onthuld met betrekking tot haar kindertijd, alleen dat haar vader een voormalige bedrijfstrainer is en haar moeder een media-persoonlijkheid. Ze heeft niet bekendgemaakt of ze broers of zussen heeft of niet, terwijl Melissa wat haar opleiding betreft, de University of California, Los Angeles bezocht, waar ze een Bachelor of Arts-graad in de Engelse taal behaalde, met een minor in het Frans . Dit is echter niet het einde van haar opleiding; ze schreef zich later in aan de Mississippi State University, waar ze atmosferische wetenschappen en geowetenschappen studeerde, en behaalde in 2010 een certificaat in Broadcast Meteorology.

Carrièrebegin

Melissa's carrière begon halverwege de jaren 2000 toen ze bij de AccuWeather-dienst van de Pennsylvania State University kwam werken. Ze verhuisde uiteindelijk naar KBAK-TV, een station met het hoofdkantoor in Bakersfield, waar ze als anker diende en al snel een van de belangrijkste weerankers op het station werd. Melissa verbeterde zich verder en kreeg een aanbod van het WNYW-station, waar ze werkte als weersvoorspeller voor de middag en ook als presentator van de ochtendshow Good Day New York. Ze bleef op het station tot 2009, toen ze een levensveranderend aanbod kreeg van 6ABC Weather.

Melissa Magee

Stijging naar bekendheid

Dus Melissa sloot zich aan bij een van de meest prominente stations in Philadelphia als onderdeel van hun weerteam. Haar harde werk begon eindelijk zijn vruchten af ​​te werpen, en haar rol op het station nam toe en ze werd een van de weekendmeteorologen op Action News, om 18.00 uur, vervolgens om 22.00 uur en 23.00 uur op PHL-17. Naast haar werk over het weer, is ze ook presentator van shows als Philadelphia Flower en Philadelphia Auto Show, en is ze ook presentatrice van het lifestyle-programma FYI Philly.

Melissa Magee Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Melissa behoorlijk populair en succesvol geworden, wat haar rijkdom alleen maar heeft vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Melissa Magee is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Magee zo hoog is als $ 1,5 miljoen, terwijl haar jaarsalaris wordt geschat op ongeveer $ 96.000. Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Reppin' the Blue & White vanavond met mijn geluksspeld! Ga #Nova! #FinalFour #MarchMadness

Gepost door Melissa Magee Aan zondag 25 maart 2018

Melissa Magee Persoonlijk leven, daten, vriendje, verloofde

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze prominente meteoroloog? Welnu, Melissa is vrij open geweest en informatie is gemakkelijk toegankelijk. Ze is momenteel verloofd met Perry O'Hearn, een fitnesstrainer uit Philadelphia en de CEO van Philly Fitness Company.

Voor Perry was Melissa getrouwd met Ronnie Schlemmer; het paar hield een huwelijksceremonie in mei 2010 in Anthony's Lake Club. Hun romance kon echter niet lang duren en ze scheidden een paar jaar later; ze hadden geen kinderen samen.

Melissa Magee Internet Fame

In de loop der jaren heeft Melissa een behoorlijke aanhang opgebouwd op sociale mediaplatforms, met name Facebook, terwijl ze ook behoorlijk actief is op Twitter en Instagram. Haar officiële Facebook-pagina heeft meer dan 40.000 volgers, terwijl op Instagram en Twitter Melissa heeft respectievelijk meer dan 13.000 en 12.000 fans. Ze heeft haar populariteit gebruikt om haar meest recente inspanningen te promoten en heeft daarom haar gedeeld reis naar Duitsland met de fans .

Aanbevolen