Acteurs

Melissa Womer's Wiki Biografie. Wie is de eerste vrouw van Jim Carrey?

Wie is Melissa Womer, de eerste vrouw van Jim Carrey?

Melissa Wormer is een Amerikaanse actrice, schrijfster en producer, maar ze is misschien wel het best bekend bij de wereld als de ex-vrouw van de beroemde komiek Jim Carrey . De twee waren van 1987 tot 1995 getrouwd en hebben samen een dochter.

Melissa Womer Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Melissa Jaine Womer werd geboren op 8 juli 1960 in New York City, VS; haar jeugd werd ontsierd door problemen, omdat ze heeft verklaard dat ze uit een disfunctioneel gezin komt, maar er zijn geen verdere details beschikbaar gesteld.

Als het op haar opleiding aankomt, schreef Melissa zich na de middelbare school in aan de Universiteit van Kansas, en tijdens haar universiteitsjaren ontdekte ze haar talent voor komedie en begon ze haar grappen te pitchen voor verschillende radio- en tv-shows.

Carrière

Geluk lachte haar vrij snel toe, toen ze een positie als schrijver voor een ochtendradioshow bemachtigde, terwijl ze ook haar comedy-routine begon op te voeren in lokale comedyclubs. Na haar afstuderen verhuisde Melissa naar Hollywood, in de hoop op een grotere kans om te slagen in de entertainmentwereld.

Het lot had echter iets anders voor haar in petto. Ze werd serveerster bij de Comedy Store in Sunset Boulevard, en daar ontmoette ze haar toekomstige echtgenoot, Jim Carrey.

Ze had geen geluk als actrice en komiek, hoewel ze in 1997 uitvoerend producent was van de show Real Stories of the Donut Men. Twee jaar later verscheen ze voor het eerst op het scherm in een film, de met een Golden Globe Award bekroonde biopic over Andy Kauffman, gespeeld door Jim Carrey, getiteld Man on the Moon - ze had een ondergeschikte rol van een Comedy Store-serveerster.

Haar volgende project was de tv-serie The Yesterday Show with John Kerwin in 2004, waaraan ze werkte als uitvoerend producent. Sindsdien heeft Melissa zich op andere interesses gericht en is ze niet in de media verschenen, waardoor ze haar leven buiten het publieke oog leeft.

Melissa Womer Netto waarde

Hoewel ze al een tijdje niet meer actief is in de entertainmentwereld, hebben haar eerdere inspanningen haar rijkdom zeker vergroot. Dus, weet je hoe rijk Melissa Womer is, vanaf begin 2020?

Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Womer zo hoog is als $ 3,5 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je ook niet, ook al overschaduwd door Carrey's geschatte fortuin van $ 160 miljoen?

Melissa Womer en Jim Carrey Relatie, huwelijk, kinderen

Melissa werkte als serveerster kort na aankomst in Hollywood, toen ze de toen worstelende komiek en acteur Jim Carrey ontmoette. Hij was gewoon een andere klant en werd getroffen door Melissa's schoonheid bij hun eerste ontmoeting.

Jim Carrey thuis met zijn vrouw Melissa Womer en dochter Jane Erin Carrey, 1991.

Gepost door Klassieke filmsterren Aan Zaterdag 18 juni 2016

Ze begonnen te daten in 1986 en binnen een jaar trouwden ze tijdens een ceremonie op 28 maart 1987 in een hotel in Santa Monica, Californië. In september van hetzelfde jaar beviel Melissa van hun kind, een dochter Jane Erin Carrey. Helaas begonnen ze halverwege de jaren 90 problemen te krijgen in hun huwelijk, wat uiteindelijk leidde tot een scheiding eind 1995. Carrey heeft verklaard dat ze het te druk kregen met hun respectievelijke carrières, wat leidde tot het stuklopen van hun relatie.

Sommige bronnen stellen echter dat Jim een ​​romantische relatie was begonnen met Lauren Holly, terwijl hij nog steeds getrouwd was met Melissa.

Het leven na de scheiding

Melissa zocht tussen de $ 5 en $ 10 miljoen als scheidingsregeling van haar ex-man, maar ze kreeg $ 3,5 miljoen, terwijl ze ook $ 7 miljoen ontving voor haar dochter Jane, maar pas acht jaar na de splitsing. Sindsdien is Melissa absoluut weg van de media en geniet ze van haar leven door tijd door te brengen met haar dochter en haar kleinkind.

Jim Carrey

alexandria steele weerkanaal

Melissa's ex-man, Jim Carrey

Geboren als James Eugene Carrey op 17 januari 1962 in Newmarket, Ontario, Canada, van Franse, Frans-Canadese, Ierse en Schotse afkomst, het jongste kind van Percy Carrey, een muzikant en accountant, en zijn vrouw Kathleen. Hij heeft drie broers en zussen, Rita, John en Patricia.

Jim worstelde om zijn carrière een vliegende start te geven en werd verschillende keren uitgejouwd voordat hij naam maakte; opgemerkt door Rodney Dangerfield, tekende Jim bij de komiek om zijn openingsact te worden, zijn carrièreveranderende evenement. Hij verhuisde naar Hollywood en begon op te treden in The Comedy Store.

De jaren '80 waren behoorlijk vruchtbaar voor hem, maar het was in de jaren '90 dat hij beroemd werd en met succes doorging in de jaren 2000. Hij speelde in films als Ace Ventura: Pet Detective, The Mask en Dumb and Dumber, allemaal in 1994, en in 1995 was hij de Riddler in de film Batman Forever (1995), daarna verscheen hij in The Cable Guy (1996), Liar Liar (1997) en Man on the Moon (1999), daarna in de jaren 2000 in Bruce Almighty (2003), en Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004). Hij kreeg later problemen met zijn geestelijke gezondheid en was van 2010 tot 2015 niet erg actief, maar is onlangs teruggekeerd in de tv-serie Kidding (2018-2019).

Aanbevolen