Ankers

Meredith Garofalo (KEYT weer) Wiki Biografie, leeftijd, salaris, echtgenoot

Wie is Meredith Garofalo van KEYT Weather?

Meredith Garofalo werd geboren op 27eMaart 1986, in Cleveland, Ohio, VS, van Tsjechische en Siciliaanse afkomst. Ze is een beroemde meteoroloog en tv-presentator die beroemd werd tijdens haar werk bij KEYT/KKFX in Santa Barbara, Californië, in die tijd werd ze uitgeroepen tot Santa Barbara's favoriete weerlezer van het jaar. Haar carrière is actief sinds 2007.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mijn weekendvibes? ?: @betseyjohnson ?: @clarksshoes -#dressthewx #heels #clarksshoes #dress #betseyjohnson #tvstyle #datenight #ootd #getthelook #fashion #fashionista

Een bericht gedeeld door Meredith Garofalo (@garofalowx) op 15 juli 2019 om 16:32 PDT

Meredith Garofalo Wiki Bio: vroege leven, gezin, onderwijs

Meredith Garofalo is een van die mensen die wisten wat hun passie was zodra ze konden lopen. In een interview heeft ze verklaarde dat haar eerste herinnering dat ze meteoroloog wilde worden was toen ze nog maar drie jaar oud was, en haar moeder vertelde haar over haar ervaring tijdens de Super Outbreak van 1974 toen een Force 5 tornado de stad Xenia, Ohio trof. De moeder van Meredith stond centraal in de gebeurtenissen omdat ze betrokken was bij de Rode Kruisorganisatie die mensen hielp die na de ramp dakloos waren geworden. Meredith herinnert zich dit als het moment dat ze zich realiseerde dat ze noodweer wilde bestuderen en mensen wilde helpen door hen op de hoogte te houden.

Toen ze een Fischer Price-bandrecorder cadeau kreeg, deed ze alsof ze een professionele meteoroloog was en nam ze haar eigen weerberichten op die ze later aan haar vrienden en familie afspeelde. Wat haar opleiding betreft, ging ze naar de Trinity High School en vervolgens naar de voorbereidende school voor de rooms-katholieke universiteit in Garfield Heights. Daarna schreef ze zich in aan de Valparaiso University in Indiana, waar ze na vier jaar afstudeerde met een bachelor in meteorologie en een minor in tv- en radiocommunicatie.

Meredith Garofalo

Carrièrebegin

Garofalo maakte op de middelbare school kennis met meteorologie en weathercasting; lid worden van het nieuwsteam van haar school en wekelijkse rapporten maken over het lokale weer. Tijdens haar laatste jaar op de universiteit werkte ze een semester als stagiair bij WGN-TV in Chicago, dus na haar afstuderen had ze meer dan genoeg ervaring en kennis om haar carrière als gecertificeerd uitzendmeteoroloog te beginnen. Haar eerste baan was bij de KOTA-TV in Rapid City, South Dakota, waar ze werkte als veldreporter, anker en weekendmeteoroloog. Twee jaar later trad ze toe tot WWSB-TV-station in Sarasota, Florida als producer, meteoroloog en verslaggever, en in 2013 verhuisde ze opnieuw, dit keer naar Californië en trad ze toe tot Santa Barbara's KEYT/KKFX. Tijdens haar tijd in Santa Barbara werd ze beroemd in de VS en won ze verschillende onderscheidingen, zoals Favorite Weathercaster of the Year in 2016. Naast KEYT/KKFX werkte ze als meteoroloog op weekdagen voor Santa Barbara's KCOY Central Coast News, Gazette Company en De nieuwspers.

WeatherNation en andere ondernemingen

In 2017 vervolgde Garofalo haar reis door de VS en vestigde zich in Denver, Colorado, waar ze werkte als een meteoroloog voor uitzendingen van WeatherNation, een tv-station dat verschillende weerberichten levert, waaronder lokaal, regionaal en nationaal weernieuws, satelliet- en radarkaarten en meer. Opmerkelijke momenten in Galofaro's carrière zijn onder meer veldrapporten over verwoestende tropische stormen die de Golfkust van Florida troffen, ongebreidelde bosbranden in Zuid-Californië, winterstormen die Californië troffen en resulteerden in ernstige overstromingen en recordregentotalen, en nog veel meer. Naast haar weersvoorspellingen heeft Meredith ook verslag gedaan van verschillende wetenschappelijke verhalen, zoals de lancering van de Vanbenberg Air Force Base-raket en de lancering van de nieuwe GOES-16-satelliet.

Ze is ook lid van de American Meteorological Society Station Scientist Committee, wiens doel het is om het bewustzijn te vergroten en het bereik met betrekking tot wetenschappelijk onderwijs voor kijkers te vergroten. In 2018 beloonde haar alma mater haar met de Valparaiso University Alumni Association First Decade Achievement award. Naast het feit dat ze een aanzienlijke hoeveelheid tijd in de nabijheid van gevaarlijke weersomstandigheden doorbracht, heeft Merediths werk haar ook in staat gesteld om betrokken te zijn bij verschillende opwindende activiteiten, zoals wildwaterraften, surfen, vliegen, luchtfotografie en paragliding.

Liefdadigheidswerk en vrijwilligerswerk

Meredith staat ook bekend om haar liefdadigheidswerk. De meteoroloog verklaarde dat haar favoriete ding buiten het weer is om 'onze jeugd op te leiden en te inspireren door een positief rolmodel te stellen'. Haar liefdadigheidswerk omvat vrijwilligerswerk voor verschillende organisaties zoals Make-A-Wish Foundation, Big Brothers Big Sisters, Boys and Girls Club, de American Heart Association, American Red Cross en Girl Scouts. In 2017 werd ze beloond met de Community Partner of the Year-prijs voor haar hulp bij de Make-A-Wish Foundation.

Fijne vrijdag-YAY!! @WXRules en ik ben klaar om alles door te nemen wat je moet weten over @WeatherNation om veilig te blijven dit weekend! Pak een ☕️ (misschien op veel plekken ijskoud?!) en we zien je tijdens het ontbijt! ️ #TGIF #Friyay pic.twitter.com/XSZdClWtzu

- Meredith Garofalo (@GarofaloWX) 19 juli 2019

Priveleven

Wat betreft het persoonlijke leven van Garofalo: ze heeft al enkele jaren een relatie met Scott Wallace, die werkt als vastgoedontwikkelaar en huizenbouwer. Naast meteorologie en vrijwilligerswerk heeft ze ook een passie voor kunst ontwikkeld. Tijdens de middelbare school maakte ze deel uit van het schoolkoor en zingt ze nog steeds af en toe bij verschillende sport- en gemeenschapsevenementen. Ze trad ook op in verschillende toneelstukken met het Manatee Performing Arts Center in Sarasota, en speelde Betty Rizzo in hun versie van Grease. Haar vriend daarentegen heeft een passie voor koken en was een concurrent in het tweede seizoen van de show Cooks versus Cons van het Food Network. Het echtpaar woont momenteel in Denver.

Netto waarde

Als het gaat om haar financiële status, schatten gezaghebbende bronnen dat het vermogen van Garofalo meer dan $ 300.000 is, verworven door haar succesvolle carrière als tv-persoonlijkheid en meteoroloog.

Sociale media

Meredith bezit een Instagram-account die bijna 6000 volgers heeft verzameld. Ze heeft ook een Twitter-account die meer dan 8000 fans telt, en een Facebook-profiel ook.

Soms moet je gewoon in het moment leven en het leven niet al te serieus nemen! Ik ben dankbaar voor de kleine dingen zoals...

Gepost door Meredith Garofalo Aan vrijdag 31 mei 2019

Uiterlijk en fysieke kenmerken

Wat haar uiterlijk betreft, heeft Meredith een fit figuur. Ze heeft halflang bruin haar en lichtblauwe ogen. Er is geen informatie over haar lengte, gewicht en vitale statistieken.

Aanbevolen