Modellen

Meredith Mickelson's leeftijd, lengte, operatie, vriend, Wiki Bio

Meredith Michelson Wiki Bio

Meredith werd geboren in Atlanta, Georgia, VS, op 1 juli 1999, dus onder het sterrenbeeld Kreeft en met de Amerikaanse nationaliteit - ze is een populair model dat bekendheid kreeg dankzij haar Instagram-account.

Bekijk dit bericht op Instagram

FRANSE TOAST PLS

Een bericht gedeeld door MEREDITH MICKELSON (@meredithmickelson) op 12 juni 2019 om 9:38 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Meredith is erg geheimzinnig als het gaat om haar vroege leven en tienerjaren, omdat ze er niets over heeft gedeeld met het publiek. Ze heeft een oudere broer genaamd Daniel, en tweette ooit dat haar ouders haar grootste steun waren en zijn, en hoe ze er waren toen ze aanmoediging nodig had om tegelijkertijd te blijven studeren en werken.

Meredith droomt er al van om model te worden sinds ze een jong meisje was, verzamelde foto's en tijdschriften en bewonderde de populaire modellen - vanaf dat moment begon ze ook haar poses te oefenen voor fotoshoots.

Meredith studeerde af aan een plaatselijke middelbare school in Atlanta en gaat momenteel naar de universiteit. Ze heeft zich ook aangemeld voor een aantal online cursussen over modellenwerk.

Meredith Mickelson

De lancering van haar carrière

Meredith's carrière was bijna gelanceerd toen ze 13 was, toen ze werd uitgenodigd voor haar eerste fotoshoot, maar haar ouders stonden het niet toe omdat ze studeerde en te jong ervoor. Het jaar daarop kreeg ze een ander aanbod en slaagde erin haar ouders te overtuigen om haar deze keer te laten gaan, en haar modellencarrière werd gelanceerd. Dankzij haar Instagram-account waarop ze vaak haar foto's uploadt, zowel door haar als door professionele fotografen gemaakt, kreeg Meredith al snel erkenning en werd ze enigszins populair. Omdat ze dicht bij haar fans wilde blijven, probeerde Meredith verschillende YouTube-kanalen te lanceren met haar vrienden die ook model zijn, en maakte ze zelfs een app voor iOS en Android met als doel haar fans te informeren over haar aankomende evenementen en wat er achter de scènes.

Meredith is twee keer verschenen op het voorblad van de beroemde Mode magazine, en werd vertegenwoordigd door enkele van de meest populaire managementbureaus als het gaat om modellenwerk, waaronder New York Model Management, Freedom Los Angeles en Salt Models Atlanta, terwijl ze momenteel is getekend bij Next Model Management. Ze heeft ook geposeerd voor populaire internationale merken, waaronder Calvin Klein en Maybelline.

Een van haar 'test'-kanalen op YouTube werd gelanceerd op 12 juli 2015, samen met haar modelvriendin, en heeft tot nu toe bijna 70.000 abonnees en meer dan 700.000 views verzameld op de ene video die ze erop hebben geüpload. Het lijkt erop dat Meredith zich niet echt op haar YouTube-kanaal kan concentreren en bijna nooit als een YouTuber zal worden beschouwd - de enige echte video die op het kanaal is geüpload, heeft de titel Onze trainingsroutine .

Vanavond bij de @Chopard evenement ? pic.twitter.com/7abbOeFh8x

— Meredith Mickelson (@meredithmgm) 18 mei 2019

Waarom houden mensen van Meredith?

Behalve dat ze een mooi jong meisje is, houden mensen van Meredith omdat ze ook een heel aardig persoon zou zijn - ze is altijd vol energie, is erg charmant en verspreidt gewoon positieve energie. Tijdens een van haar interviews zei Meredith: 'Ik wacht niet op kansen om aan mijn deur te kloppen, ik ga liever achter mijn dromen en doelen aan.'

Veel meisjes hebben verklaard dat ze door Meredith zijn geïnspireerd om hun dromen na te jagen en niet op te geven waar ze van houden en wat ze willen doen - aangezien ze momenteel hard werkt en studeert, is ze een goed voorbeeld voor de jeugd.

Houd van het leven en relaties

Meredith is erg geheimzinnig als het gaat om haar liefdesleven, en heeft er niets over gedeeld, omdat ze haar persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt. Het gerucht ging dat ze een relatie had met Ethan Dolan, een grote YouTube-ster, maar de twee gingen al na een paar maanden uit elkaar. In 2016 ging het gerucht dat ze aan het daten was met een andere YouTube-ster en amateuracteur genaamd Kian Lawley , omdat mensen ze vaak samen zagen lopen. Nadat de geruchten begonnen, gaf Meredith toe dat ze aan het daten waren en het lijkt erop dat ze vandaag nog steeds samen zijn.

Afgaande op haar sociale media-accounts en haar interviews, is Meredith momenteel aan het daten met Kian Lawley, ze is niet getrouwd en heeft geen kinderen.

Likes en andere interesses

Meredith houdt van reizen en haar favoriete zomerbestemming is Florida – ze is verliefd op de stranden en voelt zich thuis als ze op het strand ligt. Ze doet ook aan bodysurfen en haar uithoudingsvermogen is erg goed omdat ze het urenlang kan doen - ze begon al op zeer jonge leeftijd met oefenen. Meredith beoefent ook yoga, ze mediteert en bokst ook. De enige beroemdheid die haar het meest inspireerde om trouw te blijven aan zichzelf en haar dromen is Candice Swanepoel , een Zuid-Afrikaans supermodel en een filantroop. In tegenstelling tot de meeste andere meisjes houdt Meredith niet van make-up en geeft ze er de voorkeur aan volledig natuurlijk te blijven, maar ze kan niet stoppen met het krullen van haar wimpers en gebruikt verschillende crèmes om voor haar huid te zorgen.

Ze is ook een grote fan van films – haar meest favoriete genre is romantische komedie.

Uiterlijk en vermogen

Meredith is momenteel 19 jaar oud. Ze heeft lang blond haar en blauwe ogen, is 1,8 m lang, weegt ongeveer 60 kg en haar vitale statistieken zijn 34-24-35; ze draagt ​​schoenen maat zes.

Nettowaarde is ~ $ 400.000.

Gepost door Meredith Mickelson Aan dinsdag 22 januari 2019

Aanbevolen