Modellen

Meredith Mickelson's Wiki Biography, leeftijd, lengte. Met wie is ze nu aan het daten?

Wie is Meredith Mickelson?

Meredith Mickelson werd geboren op 1 juli 1999 in Atlanta, Georgia, VS, en is zowel een model als een sociale-mediapersoonlijkheid, vooral bekend vanwege het feit dat ze aanvankelijk bekendheid verwierf op de sociale-mediawebsite Instagram, waardoor ze modelleringskansen kreeg. Ze verscheen op de cover van verschillende populaire publicaties, zoals het tijdschrift Vogue.

Bekijk dit bericht op Instagram

op weg naar de locatie tijdens de shoot van gisteren, maar moest een foto maken van deze make-up en haar @crystallize ?❤️

Een bericht gedeeld door MEREDITH MICKELSON (@meredithmickelson) op 18 april 2019 om 10:17 uur PDT

De rijkdom van Meredith Mickelson

Hoe rijk is Meredith Mickelson? Vanaf begin 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière als model. Haar online bekendheid heeft haar ook naar tal van andere kansen geleid, en ze wordt vertegenwoordigd door verschillende modellenbureaus. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Vroege leven en online roem

Er zijn zeer weinig details beschikbaar over de jeugd, het gezin en haar opleiding van Meredith. Het is niet bekend of ze haar opleiding voortzet, zelfs terwijl ze haar modellencarrière beheert. Ze begon bekendheid te verwerven nadat ze zich had aangemeld bij de sociale-mediawebsite Instagram waarop ze foto's van haar plaatste die verantwoordelijk zouden zijn voor het vergroten van haar volgers. De sociale-mediawebsite, ook bekend als IG of Insta, is eigendom van Facebook en stelt gebruikers in staat foto's en video's op hun accounts te plaatsen.

De reden voor zijn bekendheid is te danken aan de integratie met Facebook en de gebruiksvriendelijke functies waarmee mensen eenvoudig hun inhoud kunnen bewerken en deze ook kunnen organiseren via tags. Deze foto's en video's kunnen vervolgens openbaar worden gedeeld met gebruikers of vooraf goedgekeurde gebruikers. Sinds de oprichting in 2010 wordt Instagram nu beschouwd als een van de meest populaire sociale-mediaplatforms met meer dan 800 miljoen geregistreerde gebruikers vanaf 2019. Ze breidde ook haar bereik uit met Twitter en plaatste daar ook foto's, waardoor ze beroemd werd.

Meredith Mickelson

Modellencarrière

Haar populariteit trok uiteindelijk de aandacht van verschillende publicaties, waaronder Vogue, die haar uitnodigde om voor hen te modelleren. Mode is een lifestyle- en modemagazine dat begon als een wekelijkse krant, met een focus op de catwalk, modellen, maar ook schoonheid, en het produceren van artikelen over cultuur. De Italiaanse versie van het tijdschrift staat bekend als het beste modetijdschrift ter wereld, hoewel er nog 23 andere internationale edities zijn.

Nadat ze in 2016 voor hen had gewerkt, begon ze te tekenen bij verschillende modellenbureaus, waarbij ze nu overstapte naar professioneel modellenwerk. Ze is getekend bij New York Model Management en Salt Models Atlanta, en bij Next Model Management Miami en Freedom Los Angeles. Talloze andere populaire sociale media-persoonlijkheden die model zijn geworden, worden door deze bedrijven vertegenwoordigd. Deze bedrijven die in tal van steden zijn gevestigd, bieden haar tal van mogelijkheden om uit te kiezen, wat betekent dat ze vaak reist, hoewel ze het werk als model leuk vindt en het volledig heeft omarmd. Door de kansen die ze bij hen kreeg, kon ze ook internationaal werken.

YouTube en huidige projecten

Haar bekendheid heeft er ook toe geleid dat ze haar best heeft gedaan om YouTube-content te maken. YouTube is een website voor het delen van video's die eigendom is van Google en een van de meest populaire websites ter wereld is, omdat het de belangrijkste bron van online video-inhoud is geworden. Video's op de website variëren van door gebruikers gegenereerde video's, zoals livestreams, videoblogs en videoclips, tot filmtrailers, documentaires en muziekvideo's. De reden voor zijn bekendheid is vanwege het vermogen van gebruikers om kanalen te uploaden, bekijken, beoordelen, erop te reageren en zich te abonneren op kanalen die ze leuk vinden.

Meredith creëerde aanvankelijk het kanaal MilkCheese en plaatste een paar video's voordat ze besloot dat ze geen tijd meer had om het te beheren vanwege haar werk als model. Dus probeerde ze ook een samenwerkingskanaal met haar vriend Megan Donoho, maar het werd ook stopgezet omdat de twee niet meer vaak genoeg konden samenwerken. Zelfs haar vriendin heeft niets nieuws gepost, afgezien van twee video's op haar persoonlijke kanaal. In de afgelopen maanden heeft Mickelson actiever samengewerkt met het in Chelsea, Londen gevestigde modellenbureau Stormbeheer , waardoor ze modelleringskansen krijgt in heel het VK en Europa.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Meredith een romantische band had met YouTube-persoonlijkheid Ethan Dolan, maar er werden geen specifieke details over hun relatie gedeeld en uiteindelijk werd bevestigd dat ze uit elkaar waren. In 2016 begon ze met Kian Lawley te daten en was erg vocaal over hun relatie, maar recentelijk zijn er geen details over hun samenzijn. Veel bronnen speculeren dat ze momenteel single is, zoals te zien is in haar sociale media-accounts.

Ze is erg actief online via sociale media en heeft accounts op grote websites zoals Instagram en Twitter. Haar Instagram-account blijft actief met frequente berichten over haar dagelijkse inspanningen, evenals foto's van haar werk als model; ze heeft meer dan 1,7 miljoen volgers op haar account gekregen. Ook heeft ze een Twitter-account met ruim 175.000 volgers, waarop ze vooral haar dagelijkse gedachten post. Ze plaatst ook af en toe een paar foto's om haar werk met Storm Management te promoten. Ze heeft ook samengewerkt met andere populaire modellen en woont momenteel in New York City, hoewel ze vaak reist vanwege haar werk.

Aanbevolen