Acteurs

Mia Mastroianni's Wiki Biografie, leeftijd, lengte, dating, echtgenoot

Wie is Mia Mastroianni

Mia Mastroianni werd geboren op 17 april, het jaar onbekend, in Milford, Massachusetts, VS, en is een barman, actrice en een reality-tv-persoonlijkheid, vooral bekend van haar werk in de populaire tv-show Bar Rescue. Ze verscheen ook in de korte film Shit People Say to Bartenders.

Juni Gloom is eindelijk voorbij! Laat juli en ZOMER maar komen! ️? ? ? #LosAngeles #Juli #Summer #Bar #Barman #PhotoShoot #BTS #Outtakes #Cocktails #HappyPlace #Smile #SayCheese ? ????

Gepost door Mijn Mastroianni Aan maandag 1 juli 2019

De rijkdom van Mia Mastroianni

Hoe rijk is Mia Mastroianni? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door succes in haar talrijke inspanningen. Haar televisieroem heeft haar tot talloze kansen geleid, zowel in acteren als in de bartenderscene. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is heel weinig bekend over het leven van Mia voordat ze beroemd werd op televisie. Er zijn geen details over haar familie en jeugd, behalve dat ze opgroeide in Milford en een zus heeft die dokter zou worden. Na haar toelatingsexamen van de middelbare school schreef ze zich in aan de Universiteit van Miami (UM). De universiteit in Coral Gables, Florida heeft jaarlijks meer dan 17.000 studenten op hun hoofdcampus. Ze hebben ook aparte hogescholen, zoals de Rosenstiel School of Marine and Atmospheric Science en de Leonard M. Miller School of Medicine.

Mijn Mastroianni

kayla dansende poppen netto waarde

Ze bieden 138 niet-gegradueerde, 144 master- en 68 doctoraatsprogramma's aan studenten uit alle 50 staten en internationale studenten uit bijna 150 landen. Volgens rapporten hebben ze 15.000 fulltime medewerkers en staat de school bekend om het binnenhalen van $ 354,8 miljoen aan gesponsorde onderzoeksbeurzen. Ze hebben een groot bibliotheeksysteem en hebben tal van studentenactiviteiten. De school heeft een eigen krant, radiostation en een eigen atletisch team dat deel uitmaakt van Divisie I in de National Collegiate Athletic Association (NCAA).

Bartender carrière

Mastroianni nam een ​​ongebruikelijke route met haar carrière, terwijl ze haar aandacht richtte op bartending. Een barman formuleert en schenkt voornamelijk alcoholische dranken achter een bar van een vergunde vestiging. Ze kunnen klassieke cocktails mixen, zoals de Manhattan, Cosmopolitan en Mojito. Ze werkte zich op en werd uiteindelijk de hoofdbartender van de vestiging in Soho House West Hollywood. Soho Huis is een hotelketen en een groep particuliere ledenclubs gericht op mensen in de media- en kunstindustrie.

Het oorspronkelijke Soho House werd opgericht in Soho, Londen. Afgezien van hotels, exploiteert de groep nu clubs, hotels en andere locaties over de hele wereld. Ze verwelkomen ook mensen met een creatieve ziel, inclusief creatievelingen uit andere gebieden dan de gebruikelijke. Het lidmaatschap is selectief en is voornamelijk afkomstig uit de mode-, kunst- en media-industrie. Haar expertise en ervaring in haar vakgebied leidden haar naar tal van mogelijkheden buiten Soho House. Een van deze kansen zou op televisie zijn.

Barredding en andere inspanningen

Mia werd uiteindelijk gecast in de reality-tv-serie getiteld Barredding die in 2011 werd uitgezonden, oorspronkelijk uitgezonden op Spike TV, maar later naar het Paramount Network verhuisde. Het volgt Jon Taffer, al jarenlang adviseur van de voedings- en drankenindustrie, die gespecialiseerd is in pubs, bars en nachtclubs. Hij biedt zijn expertise aan op het gebied van apparatuur, ontwerp, renovaties en helpt worstelende bars weer op het goede spoor te komen om te voorkomen dat ze sluiten. Hij is de eigenaar van het adviesbureau Taffer Dynamics, dat de afgelopen drie decennia talloze vestigingen heeft gestart of omgedraaid. De bars die hulp nodig hebben dienen online een aanvraag in, en het personeel controleert of het etablissement gered kan worden door het team van Taffer.

Bekijk dit bericht op Instagram

Enorm bedankt aan ET @superhypellc voor het opnemen van mij in de 2019-editie van Jack's Black Book, met verhalen over barmannen, cocktails en hun relatie met muziek. #JackDaniels #Jack #JacksBlackBook #2019 #TastingPanel #OldNo7 #Whiskey #WhiskeyDrinkers #CraftCocktails #Bar #Cocktails #Mixology #Spirits #Music #WhiskeyWednesday ??? ?: @robieemz

Een bericht gedeeld door Mijn Mastroianni (@tallmia) op 29 mei 2019 om 8:57 uur PDT

Een typische aflevering laat het team, waaronder Mia, de bar controleren om de zwakke punten te bepalen en vervolgens werken aan hoe elk aspect van het etablissement kan worden verbeterd. Na een jaar in Bar Rescue te hebben gewerkt, nam ze ook deel aan een korte film getiteld Shit People Say To Bartenders, die werd uitgebracht in 2012, geregisseerd door Jason Bryan, en andere castleden zijn Rob Lindo, Troy Murray en Brian Bogulski. Ze blijft ook samenwerken met Soho House, ondanks de tijd die nodig is om aan Bar Rescue te werken, die nu al minstens zeven seizoenen is uitgezonden.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Mastroianni. Ze heeft niets gezegd over het hebben van een vriend of echtgenoot, ondanks al haar openbare activiteiten - ze houdt dat aspect van haar leven vooral weg van de media. Er doen geruchten de ronde over een mogelijke romantische band die ze heeft met Jon Taffer, gastheer van Bar Rescue, vanwege hun chemie in de show en hun echte vriendschap. Een romance is echter nooit bevestigd en ze heeft in een interview verklaard dat ze hem als haar mentor beschouwt.

Verjaardagswensen komen uit! Vandaag heb ik elkaar ontmoet @thetinychefshow en het overtrof mijn stoutste dromen. De chef-kok en zijn team waren zo vriendelijk en aardig en hij liet me zelfs zijn kleine bar zien! Met zijn kleine hand om mijn nek voelde ik me zo speciaal en het is een herinnering die een leven lang meegaat! ? pic.twitter.com/wCT8CtnHq1

- Mia Mastroianni (@Tall_Mia) 17 april 2019

Verschillende bronnen stellen dat ze single is en nog steeds gefocust is op het opbouwen van haar carrière. Ze besteedt ook veel van haar vrije tijd aan haar ouders, over wie ze vaak berichten plaatst via sociale media. Net als tal van tv-persoonlijkheden, is ze zeer actief online, met name op websites zoals Instagram, Twitter en Facebook. Haar Instagram-account heeft meer dan 16.000 volgers en toont een beetje van haar leven buiten de camera's. Ze heeft foto's van zichzelf met een andere man gepost, hoewel ze hem alleen haar beste vriend noemt. Haar Twitter-account heeft meer dan 19.000 volgers en promoot voornamelijk haar werk met Bar Rescue.

Aanbevolen