Acteurs

Michael Berryman's Wiki Bio, vrouw, vermogen, handen, lengte

Wie is Michael Berryman?

Michael John Berryman werd geboren op 4 september 1948 in Los Angeles, Californië, VS, en is een acteur, vooral bekend om zijn vertolking van verschillende personages in horrorfilms. Hij verscheen in projecten zoals The Hills Have Eyes en The X-Files.

Gepost door Fanpagina van Michael Berryman Aan maandag 29 maart 2010

Het vermogen van Michael Berryman

Hoe rijk is Michael Berryman? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 5 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière in acteren. Hij is sinds de jaren 70 actief in de industrie en heeft zowel in film als op televisie projecten gedaan. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Er is heel weinig bekend over het leven van Michael voordat hij beroemd werd in de toneel spelen industrie; er zijn geen details over zijn familie en opleiding, maar hij heeft een gemengde afkomst, waarbij een deel van zijn voorouders terug te voeren zijn op Engeland, Ierland, Duitsland, Zweden en de Tsjechische Republiek. Zijn vader was een neurochirurg, wat misschien heeft geholpen in zijn toestand - hij werd geboren met een zeldzame aandoening die leidde tot een ongewoon uiterlijk - hypohidrotische ectodermale dysplasie is een aandoening die wordt gekenmerkt door de afwezigheid van vingernagels, haar en zweetklieren. Deze soorten aandoeningen kunnen ook de tanden en de huid aantasten.

Michael Berryman

Hij gebruikte zijn ongewone uiterlijk in zijn voordeel en in 1977 begon hij rollen te krijgen in acteerprojecten, meestal horrorfilms die profiteerden van zijn horror-ready look. Hij verscheen voor het eerst in De heuvels hebben ogen , over een voorstedelijk gezin dat het doelwit is van kannibalen nadat ze zijn gestrand in de woestijn van Nevada. De film werd geïnspireerd door projecten zoals The Grapes of Wrath en The Texas Chain Saw Massacre en was succesvol, verdiende $ 25 miljoen aan de kassa en creëerde een franchise.

Stijging naar bekendheid

Berryman verwierf ook veel bekendheid in de Academy Award-winnende film getiteld One Flew Over the Cuckoo's Nest, die is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1962 van Ken Kesey. In de films speelt Jack Nicholson een patiënt in een psychiatrische inrichting, met ondersteunende castleden, waaronder Louise Fletcher, Danny DeVito en William Redfield. Het wordt beschouwd als een van de beste films ooit gemaakt, en de tweede die alle vijf de grote Academy Awards won, een prestatie die pas in 1991 werd herhaald in Silence of the Lambs.

In de jaren tachtig keerde hij terug om het vervolg te filmen The Hills Have Eyes Part II, maar had bedenkingen omdat de originele film moeilijk voor hem bleek vanwege zijn gebrek aan zweetklieren, dus moest hij speciale voorzorgsmaatregelen nemen om een ​​zonnesteek te voorkomen. Hij bleef in dit decennium in een reeks films spelen, waaronder My Science Project en Weird Science met Anthony Michael Hall in de hoofdrol. Hij verscheen ook in Armed Response en had in 1991 een rol in The Guyver. Drie jaar later werkte hij aan de film The Crow, maar uiteindelijk werden zijn scènes uit de originele bioscooprelease geknipt.

Latere projecten

Michael kreeg ook veel aandacht voor zijn werk in populaire shows als Star Trek: The Next Generation en The X-Files. Hij had ook gastrollen en speelde de duivel in een paar afleveringen van Highway to Heaven.

Hij profiteerde ook van het verschijnen in genreconventies, met name horror, waar hij een enorme trekpleister werd, waaronder in de Horrorfind-conventie, Eerie Horror Film Festival en Scarefest.

Enkele van zijn nieuwste projecten zijn de horrorfilm Onder nul die in Canada werd uitgebracht. Andere projecten waaraan hij de afgelopen jaren heeft gewerkt, zijn onder meer The Lords of Salem, geregisseerd door Rob Zombie, en volgt een vrouwelijke discjockey wiens leven problematisch wordt nadat ze betrokken raakt bij een coven van kwaadaardige vrouwen. Hij werkte ook aan de westerse film Kill or be Killed uit 2015 en de horrorkomedie Smothered', die verschillende horroriconen volgt als ze ontdekken dat ze het doelwit zijn van een moordenaar. In 2017 speelde hij in de film The Evil Within, die grotendeels zelf gefinancierd werd door Andrew Getty.

Hij is ook te zien in muziekvideo's - Home Sweet Home en Smokin' In the Boys Room van de Motley Crue.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er heel weinig bekend in termen van de romantische relaties van Berryman. Hij is niet open geweest over details van dit aspect van zijn leven, hoewel sommige fans speculeren dat hij waarschijnlijk gedurende zijn hele carrière romantische connecties heeft gehad, vooral omdat hij een icoon in de horrorindustrie is. Anderen stellen dat het vanwege zijn toestand moeilijk voor hem zou zijn om een ​​langdurige relatie in stand te houden. Hij staat bekend als een groot voorstander van milieubescherming en heeft zelfs besloten om tien jaar van zijn leven op een wolvenopvang te gaan wonen.

Michael Berryman

Volgens hem werkte hij voordat hij de acteerindustrie betrad als bloemist. Hij werd als kind veel gepest, maar het stelde hem in staat een gefundeerde persoonlijkheid te ontwikkelen. Een van de redenen waarom er weinig bekend is over zijn huidige inspanningen, is het gebrek aan aanwezigheid op sociale media. Hij heeft geen accounts op een van de grote sociale media-websites zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Aanbevolen