Radiopersoonlijkheden

Michael Felger's Wiki-biografie, Vrouw, Nettowaarde, Salaris, Familie

Wie is Michael Felger?

Michael Felger is een Amerikaanse presentator van een talkshow op sportradio, die beroemd werd door te werken voor het WBZ-FM-hoofdkantoor in Boston, als co-presentator van de show Felger en Massarotti, naast Tony Massarotti. Hij werkt ook voor NBC Sports Boston, waar hij naast andere verschillende prestaties ook de show Arbella Early Edition en Sports Sunday presenteerde.

Gepost door NBC Sports Boston Aan maandag 20 maart 2017

Michael Felger Wiki: Leeftijd, kinderjaren en opleiding

Geboren als Michael Alan Felger op 6 augustus 1969 in Milwaukee, Wisconsin, VS, heeft hij niets gedeeld uit zijn kinderjaren, zoals de namen van zijn ouders en hun beroep, noch of hij broers of zussen heeft of dat hij een alleenstaand kind is . Als het op zijn opleiding aankomt, schreef Michael zich na de middelbare school in aan de Boston University, waar hij in 1992 afstudeerde.

Carrièrebegin

Michael liep aanvankelijk stage bij de Boston Herald en werd vervolgens fulltime door het tijdschrift ingehuurd, en bouwde gestaag aan zijn carrière in de sportjournalistiek. In 1997 werd hij gepromoveerd tot hoofdverslaggever voor het Boston Bruins-ijshockeyteam, waar hij twee jaar werkte voordat hij de New England Patriots American Football-beatcolumnist werd, die hij van 1999 tot 2008 bekleedde. Hij werd gestaag populairder, en in 2005 kreeg hij zijn eigen radioprogramma The Mike Felger Show, uitgezonden op 890 ESPN.

We zijn live in de lucht @Fancred , mensen. Kom bij me hangen en @_TyAnderson . We beantwoorden elke vraag die je hebt. Wil je dansen op de #Canadezen graf? Probeer maar. #NHLBruins https://t.co/Vdo3S7FrZK pic.twitter.com/oElvfgJUmM

- Michael Felger (@mikefelger) 5 april 2019

De show duurde van 2005 tot 2008, gedurende welke tijd hij behoorlijk populair werd. Hij verliet echter het station en de show en trad toe tot WEEI, als online columnist en invulgastheer.

Stijging naar bekendheid

In 2009 werd Michael een deel van het nieuwe station, WBZ-FM, ook bekend als 98.5 The Sports Hub om de show Felger en Massarotti te beginnen, met Tony Massarotti. Sindsdien is Michael een nationale ster geworden en in januari 2018 tekende hij een nieuwe deal met The Beasley Media Group, een dochteronderneming van de Beasley Broadcast Group, die eigenaar is van het station.

Dankzij de populariteit van de show werden de rechten voor uitzending ook gekocht door NBC Sports Boston, die tegelijkertijd zijn show uitzendt.

Om verder te praten over zijn prestaties, is Michael te zien in de show Sports Sunday, en dient hij ook als gastheer van de pre- en post-game dekking voor de Boston Bruins met Tony Amonte, en New England Patriots-games met Ty Law en Troy Bruin.

Michael Felger-controverses

Tijdens zijn carrière van meer dan 25 jaar heeft Michael een paar controversiële uitspraken gedaan, zoals het bespotten van de dood van Dale Earnhardt en Roy Halladay tijdens Felger en Massarotti, wat leidde tot een driedaagse schorsing van NBC Sports Boston. Hij verontschuldigde zich de volgende dag voor zijn opmerkingen.

Michael Felger Netto waarde

Sinds hij zijn carrière begon, is Michael een vrij populaire sportjournalist en talkshowhost geworden, en zijn succes heeft zijn rijkdom met een grote marge vergroot.

Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Michael Felger is, vanaf begin 2020? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Felger maar liefst $ 1 miljoen is, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet?

Michael Felger Persoonlijk leven, huwelijk, vrouw, kinderen

Het persoonlijke leven van Michael is een open boek geweest en belangrijke details zijn voor iedereen beschikbaar gesteld. Als je je afvroeg, hij is een getrouwde man en zijn vrouw is de journalist Sara Underwood, die werkt voor Boston 25 News.

Michael Felger

Het echtpaar heeft samen twee kinderen, beide dochters, Emma en Tessa. Helaas is er geen informatie over wanneer en waar het paar elkaar ontmoette, wanneer ze trouwden en waar de huwelijksceremonie plaatsvond. Het gezin woont in de buitenwijk Wellesley in Boston, terwijl ze ook een huis bezitten op Nantucket, waar het gezin hun zomervakantie doorbrengt.

Michael Felger Internet Fame

In de loop der jaren heeft Michael een behoorlijke schare fans opgebouwd op sociale-mediaplatforms.

Op zijn officiële Twitter-pagina hij heeft zijn recente carrière-inspanningen gedeeld, waaronder de nieuwste afleveringen van zijn show, naast tal van andere berichten. Je kunt Michael vinden op Facebook ook, gebruikt voor de voordelen van zijn carrière, aangezien de pagina volledig is gewijd aan de show Felger en Massarotti. Michael is niet actief op Instagram.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente sportjournalist en talkshowhost, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij nu van plan is, zowel persoonlijk en professioneel.

Aanbevolen