Zakenmensen

De Wiki van Michel Stern, vermogen. Wie is de echtgenoot van Lisa Kudrow?

Wie is Michel Stern?

Michel Stern werd geboren in 1958, in Frankrijk, en is zowel zakenman als reclameman, maar misschien het best bekend als echtgenoot van actrice Lisa Kudrow. Zijn vrouw kreeg wereldwijde erkenning voor zijn vertolking van het personage Phoebe Buffay in de sitcom Friends, die liep van 1994 tot 2004.

De rijkdom van Michel Stern

Hoe rijk is Michel Stern? Vanaf begin 2020 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1,1 miljoen, verdiend door succes in reclame en zaken. Zijn rijkdom is ook aanzienlijk verhoogd dankzij het succes van zijn vrouw, die een vermogen heeft dat geschat wordt op meer dan $ 70 miljoen uit haar meer dan 30-jarige carrière.

Gefeliciteerd Lisa Kudrow en Michel Stern! De Friends-ster en haar charmante echtgenoot vieren vandaag 21 jaar huwelijk!

Gepost door Roem10 Aan vrijdag 27 mei 2016

Vroege leven en carrière

Er is heel weinig bekend over het leven van Michel vóór zijn omgang met Lisa, aangezien hij het grootste deel van zijn vroege jaren in Frankrijk doorbracht; hij lijkt opzettelijk details van zijn vroege leven te hebben verborgen - ouders, broers en zussen, opleiding - behalve dat zijn familie uiteindelijk naar de VS verhuisde waar hij zijn opleiding zou voortzetten en vervolgens zijn carrière in het bedrijfsleven begon.

Michel heeft nu de Franse en Amerikaanse nationaliteit. Hij heeft naar verluidt gewerkt met spraakmakende bedrijven op het gebied van reclame, hoewel er geen details zijn gedeeld over zijn werkervaring.

Zoals veel leidinggevenden heeft hij niet echt de schijnwerpers nagestreefd, en er ook niet om gegeven. Hij werd er echter in geduwd toen hij Lisa Kudrow ontmoette.

Vrouw – Lisa Kudrow

Lisa Kudrow is een actrice, producer, schrijver en komiek, die haar carrière begon als gast in verschillende tv-sitcoms. In 1994 werd ze gecast in de sitcom Friends, wat haar een internationale ster zou maken, zoals het werd uitgezonden op NBC van 1994 tot 2004, in totaal 10 seizoenen, en een ensemblecast met in de hoofdrol haar naast Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc , Matthew Perry en David Schwimmer.

Lisa Kudrow

De show volgt het verhaal van zes vrienden van in de twintig en dertig die in Manhattan, New York City wonen. De opnames vonden plaats in de Warner Bros. Studios en alle 10 seizoenen van de show stonden in de top 10 van kijkcijfers voor televisieseizoenen. Tijdens het achtste seizoen bereikte het de eerste plaats en de finale van de serie was de vijfde meest bekeken seriefinale in de televisiegeschiedenis met 52,5 miljoen Amerikaanse kijkers die afstemden, dus de meest bekeken televisie-aflevering van het decennium van de jaren 2000.

Gedurende het grootste deel van zijn run Vrienden kreeg lovende kritieken en wordt beschouwd als een van de meest populaire shows aller tijden, gerangschikt als een van de grootste tv-shows aller tijden door publicaties zoals TV Guide en Empire. Het won talloze prijzen, waaronder de Emmy Award voor Outstanding Comedy Series in 2002.

Lisa Kudrow – Laatste carrière

Terwijl hij aan Friends werkte, speelde Kudrow ook in de film Romy and Michele's High School Reunion, en het jaar daarop kreeg ze veel lovende kritieken voor haar werk in de romantische komedie The Opposite of Sex, waarvoor ze een New York Film Critics Circle won. Award voor beste vrouwelijke bijrol.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik kom op tegen #pesten. Zul jij? Ik daag je uit om met mij en @Free_2_Luv mee te doen en de wereld #FriendsDontLetFriendsBully te laten weten. Print je eigen bord. Link in @Free_2_Luv bio. #ENDpesten

Een bericht gedeeld door Lisa Kudrow (@lisakudrow) op 1 oktober 2019 om 12:17 uur PDT

Na het einde van Friends probeerde ze haar hand bij het produceren van producten, werkte ze aan de comedyshow The Comeback en ontving ze twee nominaties voor een Primetime Award voor haar werk in de show.

In 2007 speelde ze in de film Kabluey die meer lof kreeg, terwijl ze ook werkte aan de kassahit PS I Love You. Daarna speelde ze in de Showtime-serie Web Therapy uit 2011, die vier jaar duurde, waarbij ze werd genomineerd voor een Emmy Award.

Ze is ook een producent van het realityprogramma Who Do You Think You Are, dat haar vier Emmy-nominaties heeft opgeleverd. Ze heeft de afgelopen jaren ook veel opmerkelijke filmoptredens gemaakt - enkele van haar projecten in het afgelopen decennium zijn Easy A, Neighbours, The Boss Baby en Neighbors 2: Sorority Rising.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is het bekend dat Michel en Lisa elkaar kennen sinds ze op de universiteit werden geïntroduceerd, toen Michel eigenlijk met Lisa's kamergenoot aan het daten was.

Ze werden vrienden en begonnen uiteindelijk een relatie nadat zijn relatie met de kamergenoot niet lukte. Ze trouwden in 1995 in Malibu, Californië, in aanwezigheid van alleen goede vrienden en familieleden. Haar daaropvolgende zwangerschap werd geschreven tijdens het vierde en vijfde seizoen van Friends, toen Lisa's personage een draagmoeder werd voor haar broer. Ze zijn door de jaren heen sterk en solide gebleven, zonder negatieve geruchten, omdat ze toch het grootste deel van hun privéleven buiten het publiek houden.

Een van de redenen waarom er zeer beperkte informatie over Michel is, is het ontbreken van een sterke online aanwezigheid op accounts zoals Facebook, Twitter en Instagram. Hetzelfde kan niet gezegd worden van zijn vrouw, die... onderhoudt een sterke online aanwezigheid dankzij haar werk als actrice. Hij verschijnt slechts af en toe in haar berichten, omdat ze het op prijs stelt dat hij zijn privacy wil behouden.

Aanbevolen