Acteurs

Michele Carey wiki, metingen, zoon, vermogen, doodsoorzaak

Wie is Michele Carey?

Michele Carey was een Amerikaanse actrice die doorbrak met de rol van Josephine 'Joey' MacDonald in de film El Dorado (1967), en naam maakte met de rol van Bernice naast Elvis Presley in de film Live a Little, Hou een beetje (1968).

Onze mooie en getalenteerde actrice, Michele Carey.

Gepost door Michelle Carey Aan maandag 27 maart 2017

Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, want we onthullen alle belangrijke details over Michele, inclusief de oorzaak van haar dood.

Michele Carey Wiki: Jeugd, Onderwijs

Geboren als Michele Lee Henson op 26 februari 1943 in Annapolis, Maryland, VS, was zij de dochter van Stanley Williard Henson Jr. en zijn vrouw Thelma Burnell Henson. Haar vader, een succesvolle chirurg, werkte eerst als worstelinstructeur aan de US Naval Academy, maar het gezin verhuisde naar Rochester, Minnesota, waar haar vader zijn medische studie afrondde.

Na een tijdje verhuisde de familie Henson echter naar Fort Collins, Colorado, waar haar vader de eerste chirurg in de stad werd en waar Michele naar de Fort Collins High School ging. Een interessante gebeurtenis uit deze periode van haar leven was dat Michele op haar middelbare school getrouwd was en dat ze het leven schonk aan een zoon, Kevin Troy Schwanke. Er is echter geen verdere informatie over haar huwelijk.

Michelle Carey

Carrièrebegin

Na haar toelating tot de middelbare school ontving Michele een aanbod voor een modellencontract van het Powers-bureau, en als gevolg van haar aanvaarding verhuisde ze in 1964 naar Los Angeles. Ze bracht haar zoon mee, maar na een paar succesvolle modellenoptredens besloot ze het is tijd om haar eerste carrièrekeuze, acteren, na te jagen. In een mum van tijd trok Michele de aandacht van producenten en castingdirecteuren, dankzij haar schoonheid en haar kenmerkende lange wilde haar, en in hetzelfde jaar dat ze naar Los Angeles verhuisde, maakte Michele haar acteerdebuut.

Ze kreeg een kleine rol in de populaire tv-serie The Man from U.N.C.L.E. en het jaar daarop verscheen ze in de tv-serie Wendy and Me.

Stijging naar bekendheid

Geleidelijk aan werd Michele populairder en in 1967 bereikte ze het sterrendom met de rol van Josephine 'Joey' MacDonald in de romantische westerndrama El Dorado, met John Wayne, Robert Mitchum en James Caan in de hoofdrol.

Grant McCartney

Ze vervolgde haar weg naar het sterrendom met rollen als Thumper Stevens in de film The Sweet Ride en vervolgens als Bernice in Live a Little, Love a Little, beide in 1968. Voordat het decennium eindigde, speelde Michele in verschillende andere projecten, met name de film Veranderingen in 1969.

Loopbaanverval en pensioen

Met het begin van de jaren '70 begon Michele's populariteit af te nemen en kwam haar acteercarrière in een neerwaartse spiraal terecht. Ze verscheen in B-productiefilms en maakte een paar optredens in televisieseries en films.

Enkele van haar projecten waren de tv-actie-sci-fi-dramafilm The Six Million Dollar Man: Wine, Women, and War (1973), en haar stem van Effie in de tv-actie-avonturenserie A Man Called Sloane (1979). Michele ging in 1988 met pensioen en was daarvoor te zien in de televisiefilm Rooster in 1982, en portretteerde Ginny Hansen in de film In the Shadow of Kilimanjaro (1986). Haar laatste optreden was in de horrorfilm The Stay Awake (1988).

Michele Carey Netto waarde

Michele genoot eind jaren '60 en begin jaren '70 succes, waardoor haar rijkdom met een grote marge toenam. Het vermogen was ~ $ 5 miljoen op haar overlijdensdatum.

Michele Carey Persoonlijk leven, huwelijk, doodsoorzaak

Ze was getrouwd met zakenman Fred G. Strebel van 1999 tot zijn dood op 28 december 2011. De twee hadden geen kinderen samen.

Michele was 75 jaar oud toen ze op 21 november 2018 stierf in haar huis in Newport Beach, Californië. Volgens rapporten stierf Michele een natuurlijke dood. Ze bleef geheim tot haar dood en gebruikte nooit sociale medianetwerken.

Aanbevolen