Ankers

Michelle Galvan's Wiki Biografie, leeftijd, lengte, echtgenoot, salaris, vermogen

Wie is Michelle Galvan?

Michelle Galvan is een Mexicaanse journaliste, die bekendheid heeft verworven door voor het ESPN Latino-netwerk te werken als sportanker, en haar carrière voortzette bij Univision 45, waarvoor ze sinds 2012 als nieuwsanker werkt.

Bekijk dit bericht op Instagram

April met A van: overvloed, dankbaarheid, liefde! ? #michellegalvan

Een bericht gedeeld door Michelle Galvan (@michellegalvantv) op 1 april 2019 om 20:02 PDT

Michelle Galvan Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Michelle Galvan werd geboren op 20 december 1987 in Monterrey, Mexico, als oudste van drie kinderen. Helaas is er geen informatie over haar ouders, inclusief hun namen en roepingen. Ze bracht haar jeugd door in haar geboorteplaats en na het afronden van de middelbare school schreef Michelle zich in aan de Universidad TecMilenio in Monterrey, waar ze een graad in Marketing en Journalistiek behaalde.

Carrièrebegin, ESPN Latino

Geloof het of niet, Michelle's carrière begon toen ze nog maar 14 jaar oud was; Al op jonge leeftijd geïnteresseerd in journalistiek, werd ze aangenomen als het nieuwe weermeisje bij TV Azteca. Hoewel ze niets wist van meteorologie en weersvoorspellingen, deed ze haar werk behoorlijk professioneel, vooral dankzij lessen van een senior meteoroloog. Op dat moment lanceerde Michelle ook haar modellencarrière, maar na verloop van tijd koos ze voor een carrière in de journalistiek. Haar rol bij TV Azteca verbeterde en ze begon verschillende tv-shows op het netwerk te hosten, wat haar populariteit toenam, en in 2002 werd ze gerekruteerd door ESPN Latino. Ze sloot zich aan bij het sportnetwerk als nieuwsanker en kreeg haar eigen sportshow, wat haar populariteit toenam, maar haar harde werk werd beloond toen ze in 2003 werd gerekruteerd door Televisa Monterrey.

Stijging naar bekendheid

Ze werd officieel lid van de Televisa in juli 2003 als weeranker en bekleedde de functie tot 2006 toen ze werd gepromoveerd tot nieuwsanker en verslaggever. De komende vier jaar zou ze de functie vervullen voordat ze zich op internationaal nieuws ging concentreren. Michelle zou een stap verder gaan bij Televisa toen ze co-host werd van de show Primero el Mundo, en vervolgens Promero Noticias met Carlos Loret de Mola. In juli 2011 verliet Michelle Televisa en trad toe tot Univision 45, met het hoofdkantoor in Houston, Texas, VS, waar ze fungeert als nieuwsanker en verslaggever. Deze positie heeft haar rijkdom en populariteit verder vergroot, waardoor ze een sterjournalist is geworden. Sinds ze bij Univision 45 is gekomen, is Michelle gemaakt co-host van de show Primero Impacto , terwijl ze Barbara Bermudo verving.

Michelle Galvan Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Michelle een behoorlijk succesvolle journaliste geworden en haar succes heeft haar rijkdom alleen maar vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Michelle is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Michelle maar liefst $ 4 miljoen is, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren nog groter worden, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Michelle Galvan

Kristy Mcnichol echtgenoot

Michelle Galvan Persoonlijk leven, huwelijk, echtgenoot, kinderen

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze prominente journalist en nieuwsanker? Nou, als je je afvroeg, Michelle is een getrouwde vrouw - haar man is Fernando Guajardo, een Mexicaanse zakenman, en de twee trouwden in mei 2014. Ze kennen elkaar sinds ze 18 jaar oud was, maar begonnen pas met hun romance jaren later. Het echtpaar heeft geen kinderen.

Michelle Galvan Internet Fame

In de loop der jaren is Michelle behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, vooral Facebook en Instagram, hoewel ze ook geen onbekende is op Twitter. Haar officiële Facebook-pagina heeft meer dan 320.000 volgers, met wie ze vooral haar carrière-inspanningen heeft gedeeld, zoals haar meest recente nieuwsberichten , naast tal van andere berichten. Michelle is ook behoorlijk populair op Instagram , waarop ze meer dan 230.000 volgers heeft, die hebben genoten Michelle's foto's van verschillende locaties, maar ook haar nieuws verslagen . Je kunt Michelle vinden op Twitter ook, waarop ze iets meer dan 65.000 trouwe fans heeft.

Aanbevolen