Ankers

Michelle Makori (i24 News) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, salaris, echtgenoot

Wie is Michelle Makori?

Michelle Makori werd in 1975 geboren in Haifa, Israël, maar groeide op in Johannesburg, Zuid-Afrika. Ze is journaliste, vooral bekend om haar focus op financiële verslaggeving, in het bijzonder nationaal en internationaal zakelijk nieuws. Ze fungeert als het anker van i24 News, gevestigd in New York, en is ook de hoofdredacteur van het bedrijf.

Gepost door Michelle Makori Aan zondag 28 januari 2018

De rijkdom van Michelle Makori

Hoe rijk is Michelle Makori? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière in de journalistiek. Haar ervaring en bekendheid hebben haar door de jaren heen tot tal van kansen geleid. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is zeer weinig informatie beschikbaar over Michelle's vroege leven met bijna geen details over haar jeugd en familie. Het is bekend dat ze zich na haar middelbare school inschreef aan de Universiteit van Witwatersrand in Johannesburg. Het is de op twee na oudste Zuid-Afrikaanse universiteit die continu in bedrijf is en werd in 1896 opgericht als de South African School of Mines. Het is de best gerangschikte universiteit in Afrika en heeft die titel sinds 2014.

Michelle Makori

hoe oud is val warner?

Ze studeerde cum laude af en rondde een graad in Media Studies en Journalistiek af. Daarna vervolgt ze haar opleiding, schrijft ze zich opnieuw in en volgt ze een dubbele major Rechten en Psychologie. Na het behalen van haar postdoctorale opleiding volgde ze vervolgens een bedrijfsopleiding aan de Damelin School of Business, Management and Corporate Training. De school is eigendom van de Education Investment Corporation of Educor en is de oudste onderwijsdochter van het bedrijf. De school biedt verschillende hogere kwalificaties en graden, maar wordt vanwege de regelgeving in Zuid-Afrika alleen als een universiteit beschouwd. Michelle volgde ook lessen aan de Allenby Film School.

Media en financiële carrière

Na het afronden van haar opleiding begon Makori te werken met het televisienetwerk, South African Broadcasting Corporation of SABC in 2000. Het netwerk staat bekend om het bezit van vijf televisie-uitzendingen en 19 radiostations in het land. Het is een van de grootste staatsbedrijven in Zuid-Afrika en wordt vaak bekritiseerd omdat het de spreekbuis is van het regerende African National Congress. De volgende vijf jaar diende ze als verslaggever, producent en anker voor het netwerk, waarna ze SABC verliet om voor Bloomberg te gaan werken.

Bloomberg News is een internationaal persbureau met hoofdkantoor in New York, VS, met inhoud die wordt geproduceerd en verspreid via verschillende platforms. Het bedrijf is sterk aanwezig online, op televisie en op de radio. Vijf jaar lang diende ze als verslaggever en anker voor het bedrijf, waarna ze besloot een financiële carrière uit te proberen en zich bij het bedrijf Beryle Consulting aansloot als senior adviseur, waarbij ze de activiteiten van het bedrijf volgde en analyseerde. Ze deed ook analyses van eventuele problemen die het bedrijf zou kunnen hebben, terwijl ze ondersteuning bood aan hoger geplaatste leidinggevenden.

Recente inspanningen

Na een jaar bij Beryle te hebben gewerkt, werkte Michelle enkele maanden voor het Institutional Equities Team als makelaar, waar ze transacties tussen kopers en verkopers voor een commissie regelde. Haar bedrijf had vaak te maken met grotere financiële instellingen zoals banken, verzekeringsmaatschappijen, hedgefondsen en beleggingsfondsen. Om terug te keren naar haar passie voor rapporteren, begon ze vervolgens freelance te werken voor CNN Business, dat toen bekend stond als CNN Money. Het bedrijf was oorspronkelijk verbonden aan de tijdschriften Fortune en Money, maar opereerde later als onderdeel van CNN en werd niet langer beïnvloed door deze publicaties.

Eind 2011 nam ze een langdurige positie in bij China Global Television Network (CGTN) als zakelijk nieuwsanker en verslaggever, voor het grotere gebied van New York City. In die tijd stond het bedrijf nog steeds bekend als CCTV News als onderdeel van China Central Television (CCTV), dat actief is in Peking, China. Het netwerk is gericht op de overzeese Engelssprekende Chinese gemeenschap, vergelijkbaar met dat van de internationale netwerken NHK World-Japan, DD India, France 24 en BBC World News. Na vijf jaar bij het bedrijf te hebben gewerkt, verhuisde ze naar een hogere functie bij i24 Nieuws . Hoewel ze in New York is gevestigd, komt haar bedrijf uit Tel Aviv, Israël, en begon ze in 2017 met uitzenden in de VS. De zender doet ook uitzendingen vanuit Israël die in de VS worden uitgezonden.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over Makori's romantische relaties. Ze houdt dat aspect van haar leven liever weg van het publiek, en bronnen geloven dat ze op zijn minst officieel vrijgezel is. Volgens haar spreekt ze zes talen, wat haar een polyglot maakt. Ze houdt ook van eten, maar geeft de voorkeur aan bakken boven koken.

@MoreMediaHits Gefeliciteerd met deze superster. Op nog veel meer x pic.twitter.com/A64EO8FhJ2

- Michelle Makori (@MichelleMakori) 12 oktober 2018

Haar uitstapjes in de financiële sector hebben ertoe geleid dat ze een vergunning heeft gekregen om als financieel adviseur te kunnen werken. Net als tal van journalisten, ankers en verslaggevers, is ze zeer actief online via accounts op grote sociale-mediawebsites. Ze heeft een account op Twitter dat ze gebruikt om haar volgers op de hoogte te houden van het laatste nieuws, en gebruikt het platform om recente en aankomende uitzendingen te promoten. Ze heeft ook een Facebook-account dat een soortgelijk doel dient, hoewel haar berichten op dat account minder frequent zijn. In lijn met haar standpunt over privacy plaatst ze zelden iets buiten haar werk op sociale media.

Aanbevolen