Modellen

Michie Peachie's leeftijd, lengte, afmetingen, vriendje, wiki bio

Michie Peachie Wiki Bio

Michie Peachie werd geboren in de VS op 1 maart 1992, dus onder het sterrenbeeld Vissen en met de Amerikaanse nationaliteit, terwijl ze van Koreaanse afkomst is - ze is populair vanwege haar carrière als fitnessmodel, maar ook omdat ze een Instagram is ster.

Jeugd en onderwijs

Michie heeft niet veel over haar ouders gepraat omdat ze de aandacht van de media niet willen, maar ze zei wel dat haar hele familie erg fit is en dat fitness in haar genen staat geschreven - toen ze werd geboren, zei de dokter dat Michie had meer spierspanning dan enige andere baby die hij ooit had gezien.

Bekijk dit bericht op Instagram

De nieuwste bijpassende sets zijn gedropt bij @bombshellsportswear! Er zijn zoveel verschillende stijlen en kleuren waar je dol op zult zijn!! PLUS de shorts zijn allemaal booty shapers!! je kan de link in mijn bio checken ??? – #leggings #sportkleding #bombshellsportswear #bombshell #fitspo #fitness #fashion #matchingoutfits

Een bericht gedeeld door ???????? ???????? (@michie_peachie) op 9 februari 2020 om 20:54 uur PST

Michie was altijd fysiek actief en heeft door de jaren heen in tal van sporten getraind en gespeeld, terwijl gymnastiek altijd haar favoriet was. Ze was een heel aantrekkelijk meisje tijdens haar middelbare schooltijd en het meest actieve meisje als het ging om sporten en sporten - veel jongens wilden met haar uitgaan, maar niet veel van hen hadden het lef om haar te komen vragen, wat waarom wordt aangenomen dat Michie tijdens de middelbare school met niemand uitging.

Nadat ze zich had ingeschreven voor de middelbare school, concentreerde ze zich volledig op haar lichaam en haar modellencarrière en besloot ze zich niet in te schrijven op de universiteit.

Carrière van een fitnessmodel

Michie's carrière kwam voornamelijk tot stand dankzij haar Instagram-account - sinds het moment dat ze het lanceerde, uploadt ze aantrekkelijke foto's van zichzelf, en het duurde niet lang voordat ze een behoorlijk aantal volgers had. Sinds 2016, toen haar account tot op de dag van vandaag werd geopend, heeft ze bijna een miljoen volgers verzameld.

Gepost door Michie Peachie Fit Aan dinsdag 10 juli 2018

Nadat ze begon met het opbouwen van haar fanbase, begonnen modellenscouts naar haar account te kijken om te zien waar het allemaal om ging, en ze waren blij met wat ze zagen - Michie werd meteen uitgenodigd om haar eerste fotoshoots bij te wonen, die beter verliepen dan verwacht en ze al snel werd een gewild fitnessmodel.

De Babe Poll koos haar uit als hun eerste beste social media babe van de week in 2017 - in juni van hetzelfde jaar stond Michie op de voorpagina van het populaire tijdschrift Fitness Curves. In 2018 was ze te zien in het tijdschrift Muscle and Fitness Hers, terwijl ze door de jaren heen ook voor tal van andere tijdschriften, bedrijven en merken heeft geposeerd.

Tegenwoordig oefent Michie dagelijks en werkt ze als model, online fitnesscoach en voedingsdeskundige.

Michie Peachie

Michie's training en dieet

Michie werkt als online trainer en voedingsdeskundige, daarom deelt ze haar trainingsroutine niet graag gratis met haar fans.

Het enige dat Michie met haar fans deelde, is dat ze zes van de zeven dagen per week traint en een dag vrij neemt om haar spieren te laten ontspannen - ze doet zowel zware samengestelde bewegingsoefeningen als lichtere oefeningen met meer focus op specifieke delen van haar lichaam.

Ze doet ook aan cardio, maar alleen als ze probeert om vet te verliezen. Als het gaat om het voedsel dat ze eet, volgt Michie een gezond voedingsdieet dat rijk is aan vis, vlees, groenten en gezonde vetten. Ze eet vijf of zes keer per dag, met ongeveer drie uur ertussen, en raadt haar fans aan om veel water te drinken als ze van plan zijn om te sporten.

Persoonlijk leven en relaties

Michie heeft niet veel over haar liefdesleven met het publiek gedeeld, omdat ze haar persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt.

Michie is momenteel verloofd met de mysterieuze man die op geen van haar foto's op haar sociale media-accounts te zien is, en heeft geen enkel detail over hem gedeeld.

Hij ging op zijn knie in 2018 en vroeg Michie ten huwelijk, waarop ze duidelijk ‘ja’ zei – het is niet bekend of de twee al dan niet de datum voor hun huwelijk hebben vastgesteld. Haar fans speculeren dat de twee elkaar ontmoetten in de sportschool waar Michie elke dag naartoe gaat, en dat ze drie jaar samen waren voor hun verloving, maar Michie heeft dit allemaal niet bevestigd.

Ze heeft ook niet gesproken over mannen met wie ze misschien voor haar verloofde is uitgegaan, omdat ze hem niet jaloers wil maken, en evenmin wil ze dat de details van haar persoonlijke leven openbaar worden.

Michie Peachie

vriendelijk toets in echte naam

Michie lijkt momenteel verloofd, ze is niet getrouwd en heeft geen kinderen.

Likes en andere interesses

Michies grootste passie is sporten, en ze brengt het grootste deel van haar tijd door in de sportschool om aan haar lichaam te werken en haar figuur te vormen, terwijl ze ook een aantal andere interesses heeft.

Michie is dol op een luxueus leven, aangezien haar foto's op Instagram allemaal zijn genomen vanaf enkele van de duurste bestemmingen in de VS. Ze vindt het heerlijk om in de natuur te zijn, en geeft er de voorkeur aan boven grote steden – haar favoriete bestemming is het strand, terwijl ze haar vrije tijd in de zomer ook in parken en bossen en in de bergen kan doorbrengen.

Ze is ook een fan van fotografie, en als ze geen carrière had gemaakt in het modellenwerk, zou ze fotograaf zijn geworden. Michie is een grote liefhebber van dieren en heeft een hond waarvan de naam niet bekend is - nadat ze klaar is met haar carrière als fitnessmodel, zou ze graag een reddingshondenboerderij kopen en de rest van haar leven daar doorbrengen.

Uiterlijk en vermogen

Michie is momenteel 27 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar en bruine ogen, terwijl haar lengte en gewicht niet bekend zijn.

#MichiePeachie ? https://t.co/8tWNlyjizK pic.twitter.com/4sUHWyKGDl

— Steph K (@OnlyRippedGirls) 18 oktober 2018

Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar huidige vermogen geschat op meer dan $ 400.000, en stijgt gestaag dankzij haar carrière als fitnessmodel en een online fitnessinstructeur.

Aanwezigheid op sociale media

Michie is min of meer actief op internet, omdat dit erg belangrijk is voor haar carrière als fitnessmodel - ze lijkt geen Twitter te gebruiken, terwijl ze erg actief is op Instagram en Facebook.

Michie werd aanvankelijk populair voor haar Instagram-account , en wordt nu gevolgd door bijna 950.000 mensen, terwijl ze er bijna 300 foto's op heeft geüpload - haar Facebook-pagina wordt momenteel gevolgd door bijna 9.000 fans.

Aanbevolen