Beroemdheden

Mikey Bolts Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vriendin, vermogen

Wie is Mikey Bolts?

Mikey Bolts is een Amerikaanse YouTube-persoonlijkheid en komiek, vooral bekend om zijn impressies en muziekvideo's op zijn kanaal met bijna drie miljoen volgers. Hij staat vooral bekend om de impressies van Stewie Griffin, die hem zelfs hielpen om de cast van Family Guy te ontmoeten.

Dus, wil je meer te weten komen over het leven en werk van Mikey Bolts, van zijn vroege jeugd tot nu toe, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel terwijl we je dichter bij de Amerikaanse YouTube-ster en komiek brengen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Joehoe. Ik ben niet dood.

Een bericht gedeeld door Mikey Bolts (@mikeybolts) op 18 januari 2018 om 17:04 uur PST

Mikey Bolts Wiki Biografie, leeftijd, lengte

Mikey Bolts, geboren als Michael Balalis op 8 oktober 1991 in Sacramento, Californië, VS, groeide op in Californië samen met zijn jongere broer, maar de namen van zijn ouders zijn onbekend. Bolts studeerde journalistiek aan de California State University in Long Beach, maar in plaats van een relevante carrière na te streven, besloot hij een YouTube-kanaal te creëren, wat een goede zet was, aangezien het hem beroemd maakte. Dus vanaf medio 2019 is Mikey Bolts 27 jaar oud en staat op 5ft 8ins, wat gelijk is aan 1,73m.

Carrièrebegin en opkomst tot sterrendom

Mikey Bolts erkende sociale netwerken en met name YouTube als een solide bron van inkomsten, dus in 2005 creëerde hij zijn eerste vlogkanaal genaamd Mikey, maar begon pas zes jaar later met het uploaden van video's. Ondertussen creëerde Bolts in 2008 een ander kanaal genaamd Mikey Bolts, dat veel populairder werd dan zijn eerste kanaal. Mikey begon met een grappige analyse van popcultuur en actualiteit, maar zijn impressies van stripfiguren zoals Stewie Griffin van de Family Guy zette hem op de internetkaart. Bolts is ook uitstekend met grappige gezichtsuitdrukkingen en humor vergelijkbaar met die van Seth MacFarlane, wat hem hielp volgers en Family Guy-fans aan te trekken.

Hij is ook buitengewoon goed in het imiteren van populaire liedjes zoals Rap God van Eminem, Happy van Pharrell en The Monster van Eminem met Rihanna. Het is verbazingwekkend dat Mikey deze nummers imiteert met een stem van Stewie Griffin, en dat talent hielp hem de I Am Stewie-wedstrijd van Fox te winnen voor zijn Stewie-zang. Mikey kreeg de kans om de cast van Family Guy te ontmoeten en verscheen zelfs als Stewie in een van de afleveringen. De fans waren extatisch over Mikey's indrukken en hij beloofde in de toekomst door te gaan met zijn imitatie van Stewie Griffin. Bolts werkt ook samen met andere YouTubers zoals Anthony Padilla en Ian Hecox en maakt met twee van hen komische video's.

Mikey Bolts netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière heeft Mikey meer dan 250 YouTube-video's gemaakt, die allemaal hebben bijgedragen aan zijn rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Mikey Bolts is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Bolts bijna $ 400.000 bedraagt, wat nog steeds behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren hoger worden, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Mikey Bolts

arlene zilver netto waarde

Mikey Bolts Persoonlijk leven, vriendin, daten

Wat weet je over het persoonlijke leven van Mikey Bolt? Nou, hij is behoorlijk actief in de gemeenschap; Mikey Bolts wilde $ 5000 inzamelen voor de Susan G. Komen Foundation, een onderzoeksinstituut voor borstkanker, nadat zijn grootmoeder in 2014 aan die ziekte stierf. Hij nam deel aan Darelicious, vergelijkbaar met Kickstarter, en zei dat als hij met succes $ 5000 ophaalt, hij zou verkleed als Power Ranger uit een vliegtuig springen. Dit idee kreeg goedkeuring van zijn vader, die ook beloofde dat hij met zijn zoon uit een vliegtuig zou springen als ze genoeg geld inzamelen. We weten echter niet of ze het hebben gedaan, omdat Bolts geen informatie over deze situatie heeft gedeeld.

Op dit moment is Mikey Bolts vrijgezel, wat uitstekend nieuws is voor de dames, aangezien de 27-jarige YouTube-ster wordt beschouwd als een echt knappe jongen. We hebben geen informatie over eerdere relaties van Bolts, omdat hij erin slaagt die details buiten het publieke oog te houden. Er is niets dat erop wijst dat hij homo is, dus we kunnen zeggen dat hij hetero en single is.

Gepost door Mikey Bolts Aan woensdag 25 november 2015

Internetfaam

In de loop der jaren heeft Mikey zijn populariteit uitgebreid naar andere sociale-mediaplatforms, met name Facebook en Instagram, terwijl hij ook een fervente fanbase op Twitter heeft. Zijn officiële Facebook-pagina heeft meer dan 355.000 volgers, met wie hij zijn meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, zoals de nieuwste video's, naast tal van andere berichten. Hij is ook behoorlijk populair op Instagram met meer dan 165.000 volgers, en heeft zijn populariteit gebruikt om zijn werk te promoten, vaak met grappige foto's en video's, wat meer publieke aandacht heeft getrokken. Je kunt Mikey vinden op Twitter , waarop hij iets meer dan 90.000 volgers heeft, en heeft dit netwerk een beetje persoonlijker gemaakt door onder andere zijn gedachten, ideeën en meningen te delen.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente YouTube-persoonlijkheid, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij nu van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen