Beroemdheden

Milena Ciciotti (christelijke YouTuber) Wiki Bio, leeftijd, echtgenoot, vermogen

Wie is Milena Ciciotti?

Milena Mandelli werd geboren op 9 november 1996 in Sao Paulo, Brazilië, en is een YouTube-persoonlijkheid, vooral bekend om haar titulaire YouTube-kanaal met veel beauty- en lifestyle-gerelateerde onderwerpen. Ze heeft ook veel van haar familie en plaatst ook videoblogs (vlogs).

Gepost door Milena Ciciotti Schoonheid van binnen en van buiten Aan dinsdag 7 maart 2017

De rijkdom van Milena Ciciotti

Hoe rijk is Milena Ciciotti? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 200.000, verdiend door een succesvolle online carrière. Haar bekendheid op YouTube heeft haar naar tal van kansen geleid, waaronder zakelijke projecten. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is bijna geen informatie beschikbaar over Milena's familie en haar jeugd. Het is bekend dat ze opgroeide in Brazilië, en dus was Portugees haar moedertaal voor het grootste deel van haar vroege leven. Na een paar jaar in Brazilië besloot haar familie echter te emigreren en zich in de Verenigde Staten te vestigen. Daarna zou ze haar volgende jaren in de VS doorbrengen en moest ze zich aanpassen aan de cultuur en tegelijkertijd de taal leren. Op 16-jarige leeftijd werd ze Amerikaans staatsburger, waardoor ze een dubbele nationaliteit kreeg met de VS en Brazilië.

Milena Ciciotti

Na haar toelating tot de middelbare school, schreef Milena zich in bij Universiteit van Oost-Michigan (EMU) die is gevestigd in Ypsilanti. De universiteit werd opgericht in 1849 en bestaat uit zeven hogescholen en scholen. Inbegrepen in de campus is een Honours College en een Graduate School. De campus heeft meer dan 120 gebouwen verspreid over 800 hectare en is geschikt voor zowel academici als atletiek. Ze hebben jaarlijks meer dan 23.000 studenten en worden beheerd door een achtkoppige raad van regenten. Ze studeerde kinderen en gezinnen en voltooide uiteindelijk haar diploma in 2018.

YouTube-roem

Terwijl ze haar opleiding begon, besloot ze te proberen een carrière op de website na te streven Youtube . Het is eigendom van Google en is een van de beste websites ter wereld en wordt een van de belangrijkste online bronnen voor video-inhoud. Video's die op de website kunnen worden bekeken, zijn onder meer videotrailers, livestreams, educatieve inhoud, korte films, muziekvideo's en vele andere. De website heeft geleid tot talloze online persoonlijkheden die bekend staan ​​als YouTubers, die dankzij het Google AdSense-programma bekendheid hebben verdiend via hun respectieve kanalen, evenals inkomsten.

Ze begon haar kanaal in 2017 en richtte zich meer op schoonheidsgerelateerde video's, zoals make-uptutorials, en begon toen andere onderwerpen aan te pakken, zoals levensstijl, sporten en het leven in het algemeen. Vervolgens presenteerde ze veel van haar (toenmalige) verloofde op haar kanaal, waarbij ze enkele van hun projecten samen presenteerde. Terwijl ze zich bleef concentreren op schoonheidsgerelateerde video's, begon ze te herhalen dat ze christelijk is en dat veel van haar video's altijd een diepere weerspiegeling van haar overtuigingen zouden hebben. Al snel begon ze ook vlog-inhoud te plaatsen, met haar bruiloft en daaropvolgende huwelijksreis.

Recente projecten en andere inspanningen

Naarmate ze vorderde, werd Ciciotti meer gefocust op het aanpakken van aspecten van geloof, samen met haar huwelijksleven; haar geposte video's begonnen haar reis met haar man te beschrijven, terwijl ze ook sprak over controversiële onderwerpen zoals jezelf redden voor het huwelijk en christelijke stereotypen. Enkele van haar meest populaire video's hebben haar meer dan 500.000 views opgeleverd. Ze heeft het feit omarmd dat ze een van de openlijke YouTube-christelijke vloggers op de website is. Na de geboorte van hun kind is ze te zien in haar video's. Ze maakt ook veel video's over de dingen die ze doet om terug te keren naar fysieke vorm en om zich aan te passen aan het hebben van een pasgeboren baby.

Ze begon toen haar eigen podcast met haar man genaamd Wat mij en mijn huis betreft , wat een verwijzing is naar het bijbelvers Jozua 24:15. De podcast is bedoeld om meer te onthullen over hun geloof, zoals gesproken door hun familie en hun levenservaringen. De podcast is beschikbaar via iTunes met ongeveer 10 afleveringen uitgebracht. Ze hebben veel goede recensies ontvangen voor hun podcasts, omdat ze onderwerpen behandelen als depressie, zelfbeschadiging en andere mogelijk taboe-onderwerpen.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Milena sinds 2017 getrouwd is met haar man Jordan Ciciotti en dat ze samen een dochter hebben geboren in februari 2019. De twee zijn erg actief als het gaat om het delen van hun leven op sociale media en worden steeds actiever door hun geloof met anderen te delen via YouTube en andere platforms.

Bekijk dit bericht op Instagram

Fijne Opstandingsdag? Die zondagavond kwamen de discipelen achter gesloten deuren bijeen omdat ze bang waren voor de Joodse leiders. Opeens stond Jezus daar tussen hen! Vrede zij met u, zei hij. Terwijl hij sprak, liet hij hun de wonden in zijn handen en zijn zij zien. Ze waren vervuld van vreugde toen ze de Heer zagen! Weer zei hij: Vrede zij met u. Zoals de Vader mij heeft gezonden, zo zend ik u. Toen blies hij op hen en zei: Ontvang de Heilige Geest. Als je iemands zonden vergeeft, zijn ze vergeven. Als je ze niet vergeeft, worden ze niet vergeven. Johannes 20:19-23 Dank u Jezus ??

Een bericht gedeeld door Milena Ciciotti (@milenaciciotti) op ​​21 april 2019 om 20:57 PDT

Naast YouTube is Milena actief op andere websites, met name op Instagram waarop ze ruim 140.000 volgers heeft. Het is een website voor het delen van foto's en video's, en een van de meest populaire sociale netwerkwebsites ter wereld - eigendom van Facebook, het heeft meer dan een miljard geregistreerde gebruikers en meer dan 500 miljoen dagelijkse actieve gebruikers. Ze plaatst vaak foto's van zichzelf en samen met haar kind, maar ook van haar man en het gezin samen. Ze vinden het heerlijk om buiten te zijn en reizen vaak naar het strand of een nabijgelegen park, waarbij ze vaak ook hun hond meenemen. Ze heeft veel aspecten van haar leven gedocumenteerd via Instagram, waaronder haar huwelijk, huwelijksreis, zwangerschap en de geboorte en groei van hun eerste kind. Ze promoot ook haar YouTube en podcast via haar account.

Aanbevolen