Beroemdheden

Milo Stewart's Wiki Biography, echte naam, leeftijd, lengte. Is hij transgender?

Wie is Milo Stewart?

Milo Stewart werd geboren op 10 juni 1998 in Illinois, VS, en is een YouTube-persoonlijkheid, vooral bekend om zijn titelloze kanaal dat zich richt op zijn ervaringen als transgender en op de LGBTQ+-gemeenschap. Hij heeft ook veel zelfadviesvideo's gepost en uploadt sinds 2013 consequent.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben niet panseksueel, maar ik kom vandaag naar je toe met een pan om er zeker van te zijn dat je mijn meest recente video hebt bekeken! Ik heb een video geüpload met instructies en tips voor het gebruik van menstruatieproducten zonder anatomische termen te gebruiken. Link in bio! En je kunt de code milo gebruiken op shethinx.com/milo om $ 10 korting te krijgen op een paar menstruatieondergoed!

Een bericht gedeeld door Milo Stewart (@genderthrash) op 3 december 2018 om 14:44 PST

Het vermogen van Milo Stewart

Hoe rijk is Milo Stewart? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een nettowaarde van slechts meer dan $ 3.000, verdiend door een carrière op YouTube. Zijn online bekendheid heeft hem talloze kansen opgeleverd, waaronder het werken met andere YouTube-persoonlijkheden. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom aanzienlijk zal toenemen.

Het vroege leven, het onderwijs en het begin van YouTube

Milo werd geboren als een vrouw, maar toen hij 8 waseIn de klas begon hij in de war te raken over zijn genderidentiteit, en er kwamen veel vragen op over zijn seksualiteit. Gedurende deze tijd begon hij zichzelf in twijfel te trekken, hoewel hij nooit verwees naar een specifiek incident dat zijn verwarring echt veroorzaakte. Hij kwam uiteindelijk tot de conclusie dat hij niet van het gewone geslacht was en noemde zichzelf aanvankelijk als niet-binair, voordat hij het label van transgender door observaties van anderen.

Nadat hij was afgestudeerd aan de middelbare school, schreef hij zich in aan het in Chicago gevestigde Columbia College en volgde een major in televisie. Tijdens zijn tijd daar begon hij ook te werken en raakte geïnteresseerd in het creëren van zijn eigen YouTube-kanaal, geïnspireerd door mensen die een soortgelijke ervaring hadden en die nu populaire YouTube-persoonlijkheden zijn geworden, waaronder Laci Green. Hij had ook ervaring met het maken van video's dankzij het feit dat hij deel uitmaakte van een groep genaamd de Gay-Straight Alliance toen hij op de middelbare school zat.

Milo Stewart

Online inhoud

Youtube is een website voor het delen van video's die eigendom is van Google en in 2005 is gemaakt door drie voormalige Paypal-medewerkers. Sinds de oprichting is het een van de meest populaire websites op internet geworden en Alexa Internet beoordeelt het als de op één na populairste website ter wereld. Het is de belangrijkste bron geworden voor videogerelateerde media zoals filmtrailers, livestreams, muziekvideo's, videoblogs, documentaires en dergelijke. Gebruikers kunnen video's bekijken en zich abonneren op kanalen die ze leuk vinden. Ze krijgen ook de mogelijkheid om via de website beoordelingen, opmerkingen en andere interactiemiddelen te geven. De populariteit van de website heeft ertoe geleid dat tal van particulieren en bedrijven op het platform hebben geïnvesteerd, met enig succes.

Stewart creëerde zijn kanaal in 2013 en begon met het plaatsen van zelfadviesvideo's die in het begin niet echt veel aandacht kregen. De video's die hem aanvankelijk beroemd maakten, waren zijn tiradevideo's, die hem bekendheid opleverden omdat hij mensen stereotypeerde uit haat. Ondanks dit soort video's heeft hij meer dan 30.000 abonnees op zijn kanalen gekregen, en recente video's van hem zijn verwijderd van zijn meer hatelijke inhoud. De afgelopen maanden is hij meer gefocust op het verstrekken van informatie over zijn leven als transgender en heeft hij veel vlog-content geplaatst die populair is op de website.

Tweede kanaal en kritiek

Een jaar na de oprichting van zijn eerste kanaal, creëerde hij zijn tweede kanaal genaamd Birchie Rants, dat bedoeld was als een manier voor hem om problemen die hij ondervond te ventileren, en hij bracht video's die de reden werden voor veel van zijn critici. Hij beschuldigde alle mannen van vrouwenhaat en bestempelde alle blanke mensen als racistisch. Hij beschuldigde mensen er ook van transfoob te zijn - het ontbreken van filters van zijn video's leidde tot meer opschudding tegen hem.

Hij stopte uiteindelijk met het kanaal, hoewel het nog steeds op de website staat, maar hij heeft er geen nieuwe inhoud op geplaatst. Hij vermeldt dat hij nog steeds erg in de war is als het gaat om zijn geslacht, en accepteert verschillende verwijzingen naar zichzelf. Hij is ook verward met een andere controversiële persoonlijkheid, genaamd Milo Yiannopoulos, een politiek commentator. Dit bracht hem ertoe een andere naam aan te nemen - Quinby Stewart - maar hij veranderde de naam van zijn YouTube-kanaal niet echt, omdat dit voor veel verwarring zou zorgen. Hij blijft geloven dat hij een niet-binair persoon is, en niet alleen een transgender ondanks alle labels.

Deze werden bijna precies twee jaar uit elkaar gehaald - alleen een beetje haargroei en HRT later? pic.twitter.com/MMNrJMVjZx

— Milo Stewart (@genderthrash) 8 april 2019

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Stewart. Hij heeft gezegd dat hij romances en seksuele partners heeft gehad, maar nooit echt details over hun identiteit heeft gegeven. Hij geloofde eerder dat seks niet nodig was voor zijn leven, en dat het een optioneel volwassen ding was. Later trok hij die verklaringen in en zei dat hij seksuele ervaringen had gehad ondanks dat hij eerder een persoon wilde worden die geen seks nodig had. Een van de redenen waarom hij zijn verklaring introk, was omdat hij mensen ontdekte die hun hele leven geen seks hadden gehad en zich realiseerden dat hij niet zoals zij wilde zijn.

Hij heeft ook meerdere keren aangegeven dat hij er spijt van had dat hij video's had geplaatst waar hij niet echt over had nagedacht toen hij ze aan het maken was. Sindsdien heeft hij de meeste van zijn video's beschaafd gehouden en doet hij geen uitspraken meer die veel warmte naar hem toe zouden kunnen trekken. Net als andere YouTube-persoonlijkheden is hij zeer actief online via accounts op sociale-mediawebsites. Hij heeft een account op Twitter dat hij voornamelijk gebruikt om zijn YouTube-kanaal te promoten, terwijl hij zijn dagelijkse inspanningen publiceert. Zijn Facebook-account doet ook promoties, hoewel het niet zo opgemerkt of gevolgd wordt als zijn Twitter-account.

Aanbevolen