Ankers

Mimi Rocah Wiki Bio, leeftijd, lengte, salaris, echtgenoot, familie. Is ze getrouwd?

Wie is Mimi Rocah?

Miriam E Rocah werd geboren in New York City, VS op 28 juli 1970, dus onder het sterrenbeeld Leeuw, heeft de Amerikaanse nationaliteit en volgt ook de christelijke religie. Ze staat vooral bekend als juridisch analist op NBC- en MSNBC-netwerken - ze werkt ook bij Pace Law School als strafrechter, terwijl ze ook de co-chef is van het White Plains-kantoor.

Leuk om over te praten #ik ook en #timesupnow en Oprah 2020 en hoe we een beweging laten duren. pic.twitter.com/UxqPmLQMCA

— Mimi Rocah (@Mimirocah1) 8 januari 2018

Het vroege leven en onderwijs

Mimi praat nooit over haar jeugd, haar ouders of haar broers en zussen, waardoor mensen denken dat ze misschien enig kind is. Ze volgde en studeerde magna cum laude af aan de Harvard University in 1992 met een bachelor's degree in American History - daarna behaalde ze haar magna cum laude Juris Doctor-graad in 1997 en werd een deel van de Orde van de Coif erevereniging aan de New York University School of Law.

Carrière

Mimi begon haar carrière als klerk toen ze werkte voor de Honourable John Gleeson US District Court in het Eastern District in New York. Mimi zag een kans op vooruitgang en besloot daarom te gaan werken voor het advocatenkantoor Cravath, Swaine en Moore als hun procespartner. In 2001 werd ze assistent-procureur van de VS in het zuidelijke district van New York, waar ze ook haar man voor het eerst ontmoette, en ze werkten ongeveer vijf jaar samen. Terwijl ze van 2001 tot 2007 als advocaat werkte, kreeg ze de kans om veel zaken te onderzoeken en te vervolgen, waaronder tal van strafzaken.

Mimi werd toen gepromoveerd en werd hoofd van de eenheid voor georganiseerde misdaad en afpersing, terwijl ze tegelijkertijd ook hoofd werd van de eenheden voor algemene misdrijven en verdovende middelen.

Vanaf vandaag werkt Mimi aan de Pace University Law School als fellow voor strafrecht, en is ze ook onderdeel geworden van het NBC News-team en het MSNBC-team, kwam ze in 2018 bij hen en bracht het nieuws op haar Twitter-account naar deel haar enthousiasme over het werken met hen.

Priveleven

Mimi trouwde met de liefde van haar leven David Brian anders op 13 januari 2007, die als advocaat werkte en nu partner is bij Wachtell, Lipton, Rosen & Katz en directeur van het Fund for Modern Courts – hij studeerde in 1994 af aan de Fordham University School of Law en werkt ook bij de alumnivereniging bij de Raad van Bestuur als functionaris. Het echtpaar had samen een kantoor toen ze allebei als advocaat in het zuidelijke district van New York werkten - ze hebben samen een dochter en een zoon en wonen momenteel in Scarsdale, New York.

Hoewel Mimi haar persoonlijke leven voor zichzelf probeert te houden, deelt ze nog steeds dingen over haar familie op haar Twitter-account – ze zegt dat haar zoon dol is op lezen, terwijl zijn favoriete boeken Parental Note en Big Nate zijn, aangezien hij deze meer dan 10 keer heeft gelezen pas acht jaar oud. Ze probeert haar dochter bij tal van evenementen te betrekken, en de twee marcheerden samen in een demonstratie op 24 maart 2018, georganiseerd om de toegang tot wapens te beperken – ze zegt dat haar dochter daar nog niet alles van begrijpt, maar wel de belangrijkste onderdelen.

David B Anders

David werd op 1 januari 2008 partner bij Wachtell, Lipton, Rosen & Katz, terwijl zijn praktijk zich richt op het vertegenwoordigen van Fortune 500-bedrijven en vele anderen die betrokken zijn bij de verdediging van strafrechtelijke en civiele rechtszaken. Ook adviseert hij zijn klanten regelmatig over interne onderzoeken en governance, en compliance reviews.

Voordat hij bij het bedrijf kwam, werkte David van september 1998 tot december 2005 in het zuidelijke district van New York als assistent-advocaat in de VS. Tijdens zijn tijd daar heeft hij talloze zaken onderzocht en vervolgd, vele over beveiligings-, goederen- en investeringsfraude, en vervolgde hij witwas-, immigratie- en aanverwante geweldsmisdrijven. Hij bracht 13 misdrijfzaken voor de rechter, terwijl zijn belangrijkste vervolging was: de fraude bij WorldCom .

David spreekt vaak bij balies en professionele organisaties over zaken die te maken hebben met beveiliging en goederenfraude, en over interne onderzoeken. Hij werkte van 1997 tot 2006 als associate adjunct professor aan de Fordham University School of Law en werd in 2005 door The National Law Journal geselecteerd als een van de 40 beste advocaten van het land. de Chambers USA Guide to America's Leading Lawyers in Business – Lawdragon plaatste David bij de 500 beste advocaten in de VS, terwijl Benchmark: Litigation beweert dat hij een van de leidende procesadvocaten in de staat New York is.

WorldCom-fraude

WorldCom wordt beschouwd als het grootste boekhoudschandaal in de geschiedenis van de VS en tevens als de grootste faillissementszaak – het bedrijf wijzigde zijn boeken om hun falende winstgevendheid te verbergen – ze hadden een nettoverlies in het eerste kwartaal van 2002, maar hun boeken rapporteerden een winst van $ 1,4 miljard. Het bedrijf drukte een slechte stempel op de reputatie van accountantskantoren en investeringsbanken, terwijl de fraude leidde tot de Sarbanes-Oxley Act in juli 2002, die strengere openbaarmakingsvereisten oplegde en de straffen voor boekhoudfraude uitbreidde.

Vanwege de fraude heeft de voormalige CEO van WorldCom Bernard Ebbers werd veroordeeld tot 25 jaar in de gevangenis, terwijl de voormalige Chief Financial Officer Scott Sullivan vijf jaar in de gevangenis zat. Het bedrijf wist te overleven dankzij financiering van Citigroup, J.P. Morgan en G.E. Capital, dat dus in 2003 uit zijn faillissementsstatus kwam en een telecombedrijf werd, verloren echter meer dan 20.000 mensen hun baan.

Mimi was in de buurt toen 9/11 plaatsvond

Mimi werkte een paar maanden in het kantoor van de Amerikaanse procureur in New York voordat 9/11 plaatsvond. Ze onthoudt alle details want het is vandaag nog steeds een van haar sterkste herinneringen - ze nam eerst de metro naar Lower Manhattan, een paar straten verwijderd van het World Trade Center dat die dag werd geraakt. Ze herinnert zich de kleren die ze aan had en wat ze in de metro aan het lezen was. Zodra ze de trap opliep en naar buiten ging, zag ze de menigte staren naar de Twin Towers - ze legde de blikken op hun gezichten uit als iets dat ze nooit live had gezien, maar alleen in films. Het was slechts enkele minuten nadat het tweede vliegtuig de torens had geraakt en Mimi de brandende gaten erin kon zien. Ze ontmoette haar collega's en ze keken samen naar de aanslag op tv, en twee dagen daarna was ze een van de weinige mensen die het SDNY-gebouw mochten betreden om mensen op kantoor te organiseren. Ze deden papierwerk voor andere aanklagers die aan de terroristische aanslag werkten, maar het was moeilijk om je op het werk te concentreren omdat, zoals Mimi uitlegde, iedereen vervuld was van angst en verdriet vanwege wat er was gebeurd.

Mimi beweerde dat deze periode haar nog besluitvaardiger en toegewijder maakte voor haar werk als federaal aanklager.

Mimi Rocah

Mensen die ze het meest bewondert

Omdat haar moeder in een tijd leefde waarin mannen meer gewaardeerd werden dan vrouwen, en betere kansen in het leven hadden, bewonderde Mimi altijd vrouwen in de geschiedenis die geweldig werk deden in hun vakgebied, omdat ze weet dat ze alles alleen moesten doen. Dit is waarom Sandra Day O'Connor , de eerste vrouw in het Hooggerechtshof, is een van de twee mensen die ze het meest bewondert, terwijl Ruth Bader Ginsberg, de tweede vrouwelijke rechter en een sterke strijder voor gelijkheid tussen vrouwen en mannen, de tweede is in haar bewondering. Ze heeft ook een enorm respect voor Mary Jo White, die tot nu toe de enige vrouw is die het zuidelijke district van New York leidt.

Ze beweert ook dat ze van alle mensen in de wereld het liefst een privéontbijt of lunch zou hebben met Michelle Obama, omdat ze haar ziet als een sterke en succesvolle vrouw die druk met zo'n gratie aankan. Ze zou ook graag zitten en praten met Aly Raisman omdat ze sterk wist te blijven door het misbruikschandaal met Larry Nassar.

Mimi's advies aan mensen die geïnteresseerd zijn in een carrière in de rechten

Mimi beweert dat je met een graad in de rechten 100 verschillende dingen kunt doen, waaronder officier van justitie, verdedigingsadvocaat, werken op het gebied van burgerrechten of milieuadvocaat zijn, je kunt deel uitmaken van de sportwet of in de entertainmentsectie zijn. Het belangrijkste, zegt ze, is vinden en doen waar je van houdt.

Uiterlijk en vermogen

Mimi is momenteel 48 jaar oud en heeft halflang bruin haar, bruine ogen, maar haar lengte en gewicht zijn onbekend.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Mimi vanaf begin 2019 geschat op meer dan $ 2 miljoen.

onderscheidingen

Mimi heeft een paar prijzen gewonnen, maar haar persoonlijke favoriet is de Women in Federal Law Enforcement Leadership Award 2016, die ze ontving voor haar geweldige werk als officier van justitie.

Als DJT & Co. in 2016 niets verkeerd deden, hadden ze gewild dat LE/Intel alles zou doen wat nodig was om te voorkomen dat Russen in de campagne zouden infiltreren. In plaats daarvan negeerden ze waarschuwingen en maakten er nu een schandaal van. Vertelt U alles wat U moet weten over wat ze echt van plan waren. @SRgoed pic.twitter.com/UTAeY6hUA9

— Mimi Rocah (@Mimirocah1) 23 mei 2018

Aanwezigheid op sociale media

Mimi is min of meer actief op haar sociale media-accounts - ze lanceerde haar Twitter account in september 2016 en heeft tot nu toe meer dan 150.000 volgers verzameld en ongeveer 7.000 keer getweet. Ze gebruikt Twitter als haar verbinding met het publiek, terwijl ze haar Instagram-account privé houdt en houdt het als een verbinding met haar vrienden en familie - ze heeft ongeveer 150 volgers en bijna 100 berichten.

Aanbevolen