Beroemdheden

Mina Kimes (ESPN) Wiki Bio, echtgenoot, getrouwd, huwelijk, etniciteit, lengte

Wie is Mina Kimes?

Mina Mugil Kimes werd geboren op 8 september 1985 in Omaha, Nebraska, VS, en is een journaliste, vooral bekend om haar werk in het bedrijfsleven en de sportsector. Ze heeft geschreven voor verschillende spraakmakende publicaties zoals Bloomberg, Fortune en ESPN, en ook voor verschillende spraakmakende nieuwsprogramma's tijdens haar carrière.

Bekijk dit bericht op Instagram

sup @highlyquestionable

Een bericht gedeeld door mijn Kimes (@mina_kimes) op 29 maart 2019 om 15:39 PDT

De rijkdom van Mina Kimes

Hoe rijk is Mina Kimes? Vanaf begin 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière in de journalistiek. Ze heeft tijdens haar carrière talloze prijzen gewonnen en naarmate ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en carrièrebegin

Mina is van Koreaanse afkomst van moeders kant. Er is zeer beperkte informatie over haar familie en haar jeugd, behalve dat ze opgroeide in Omaha en zich na haar middelbare school inschreef aan de Yale University waar ze een graad in Engels studeerde. Ze studeerde summa cum laude af en begon kort daarna in 2007 te werken met Fortuin magazine als bedrijfsjournalist, gericht op kleine bedrijven.

Het multinationale zakenmagazine wordt beschouwd als een van de belangrijkste concurrenten van Forbes en Bloomberg Businessweek in termen van een zakenmagazine, bekend om zijn gebruik van lange en diepgaande hoofdartikelen. Het staat ook bekend om zijn Fortune 500, een lijst van bedrijven op basis van inkomsten die jaarlijks wordt gepubliceerd. Ze bleef de volgende zeven jaar bij het bedrijf en tijdens haar tijd ontving ze talloze onderscheidingen voor haar werk, van de New York Press Club, The Asian American Journalists Association en The National Press Club.

Mina Kimes

Stijging naar bekendheid

In 2012 ontving Kimes de Henry R. Luce Award dankzij haar onderzoeksrapport getiteld Bad to the Bone - het rapport onthulde een ongeoorloofd gebruik van cement om botweefsel te herstellen, wat dodelijke gevolgen had. Haar onthulling in het bedrijfsleven leidde ertoe dat ze een van de meest gelezen journalisten van het jaar werd en werd zeer geprezen door de Columbia Journalism Review. Het jaar daarop verliet ze Fortune om als onderzoeksjournalist bij het Bloomberg News Agency te gaan werken. Ze trad toe tot een van de beste internationale persbureaus in New York en bleef verschillende artikelen voor het bedrijf schrijven.

Een van haar bekendste artikelen voor het bedrijf was over King Kat en The Sun Tzu bij Sears. Ze bleef echter maar een jaar bij het bedrijf, omdat ze besloot haar carrière een andere wending te geven in de richting van sport. Ze verliet Bloomberg en tekende bij ESPN. Het televisienetwerk is voornamelijk eigendom van The Walt Disney Company en wordt beschouwd als een van de meest succesvolle sportnetwerken van de moderne tijd, ondanks beschuldigingen van vooringenomen berichtgeving. Het netwerk heeft ook controverses met hun omroepen en verschillende belangenconflicten aangewakkerd.

Hallo #SXSW2019 deelnemers: zal chatten met @natenanzer , commissaris van @overwatchleague , morgenmiddag ... kom langs als je in Austin bent! pic.twitter.com/Y73JRx3ahD

- Mina Kimes (@minakimes) 14 maart 2019

Carrière bij ESPN

Mina zette haar trend van het schrijven van interessante artikelen voort en schakelde over op meer sportgerichte verhalen. Ze schreef over basketballer Devonta Pollard van de University of Houston, die getuigde tegen zijn eigen moeder na een familieconflict. Ze heeft ook verschillende spelers in de National Football League (NFL) geprofileerd, waaronder Antonio Brown, Aaron Rodgers en Martellus Bennett, en schreef over de online videogame League of Legends en de Koreaanse ster Faker. Ze werd een vast onderdeel van het rondetafeldiscussieprogramma over sport, genaamd Rond de Hoorn (ATH), met meer dan 2500 afleveringen sinds 2014; de show wordt voornamelijk gehost door Tony Reali en het programma was een vervanging voor Unscripted met Chris Connelly.

Ze begon ook te werken voor andere programma's van het netwerk, waaronder het dagelijkse sporttelevisieprogramma Zeer twijfelachtig, waarin ze voornamelijk gasthostingwerk deed, aangezien de show regelmatig van presentator wisselde tijdens de looptijd van 2013 tot 2015. In 2018 bevestigde ESPN via een persbericht dat ze was geweest ondertekend tot een meerjarige dealverlenging met ESPN samen met een podcast met NFL-thema genaamd Bootleg met Mina Kimes, die in hetzelfde jaar werd uitgezonden. Ze draagt ​​ook bij aan ESPN the Magazine en is een debater over First Take, en heeft werk gekregen om verschillende sportevenementen gericht op vrouwen te verslaan.

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Kimes in 2014 met Nick Sylvester trouwde na een langdurige relatie. Hij is afgestudeerd aan de Harvard University en de oprichter van het platenlabel GODMODE, gevestigd in New York City. Ze wonen in Los Angeles, Californië, hebben geen kinderen, maar hebben een hond genaamd Lenny.

Ze is een grote fan van professioneel American Football en haar favoriete team is de Seattle Seahawks; ze kijkt in haar vrije tijd naar voetbalwedstrijden en is een grote volgeling van verschillende spelers, waaronder Russell Wilson. Ze heeft ook een tatoeage op haar binnenste biceps met de tekst XLVIII, het Superbowl-serienummer waarin de Seahawks zegevierden. Net als tal van uitzendjournalisten is ze online actief via accounts op sociale-mediawebsites zoals Twitter en Instagram; ze plaatst veel nieuws en promoot haar programma's op Twitter, aan de andere kant geeft haar Instagram-account wat meer inzicht in haar persoonlijke leven, inclusief veel foto's van haar hond.

Aanbevolen