Modellen

Mingus Lucien Reedus Wiki, leeftijd. Wie is de zoon van Norman Reedus?

Wie is Mingus Lucien Reedus?

Mingus Lucien Reedus, geboren in Kopenhagen, Denemarken, op 13 oktober 1999 onder het luchtteken Weegschaal, is een 19-jarig Amerikaans fotomodel. In tegenstelling tot veel andere beroemdheden, werd hij al beroemd voordat hij werd geboren, omdat hij het kind is van niet één, maar twee beroemde ouders. Zijn vader, Norman Reedus, werd een wereldwijde ster dankzij zijn optredens in AMC's The Walking Dead, terwijl zijn moeder niemand minder is dan het Deense supermodel Helena Christensen. Een groot deel van zijn jeugd was er bijna geen informatie over hem, omdat zijn ouders hem goed hebben beschermd tegen de paparazzi en iedereen die de jongen zou kunnen storen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Van een jongen naar een jonge man @bigbaldhead #bigbaldhead #normanreedus #minguslucienreedus #helenachristensen #withthosegenes?

Een bericht gedeeld door ? Sneller poesje! ? (@reedus_dois_vixens) op 1 oktober 2019 om 8:46 uur PDT

Toen hij opgroeide, begon Mingus echter in zijn eentje een hype te genereren, dankzij zijn inspanningen als catwalkmodel voor Calvin Klein.

Het vroege leven en onderwijs: weg van zijn ouders

Hoewel het indrukwekkend klinkt, kan het hebben van beroemde ouders een uitdaging zijn voor een kind. Mingus voelde dat aan zichzelf, aangezien hij het grootste deel van zijn jeugd doorbracht bij zijn grootmoeder van moederskant, die Peruaan is. Zowel Helena als Norman hadden het altijd druk vanwege hun succesvolle carrières, maar oma liet de jonge Mingus niet wanhopen. In plaats daarvan leerde ze hem Spaans en kookte ze veel exotische gerechten die hij kon proberen. Hij gaf de voorkeur aan Marokkaanse keuken , en elk recept dat oesters bevatte. Interessant, zijn ouders waren nooit getrouwd . Ze kwamen bij elkaar in 1998, maar gingen in 2003 uit elkaar.

Ondanks dat ze geen relatie hadden, was Mingus verstoken van hun liefde uitgesloten - Norman en Helena zijn zelfs altijd samen op de rode loper verschenen, met hun zoon aan hun zijde. Zowel fans als verslaggevers verwonderden zich over de moeite die de ouders van Mingus wilden doen om hem gelukkig te maken. Er is geen informatie over zijn opleiding, maar het wordt algemeen vermoed dat hij naar een internationale school in zijn geboorteplaats ging.

Waarom Mingus?

Hoewel de jongere Reedus twee namen heeft, blijven de meeste mensen gefixeerd op het Mingus-gedeelte, omdat het ongewoon is.

#ILoveMingusLucienReedus

Gepost door Ik hou van Mingus Lucien Reedus Aan Donderdag 10 april 2014

Hoe kwam hij er eigenlijk toe om het te verdragen? Zijn beide ouders zijn fervente jazzfans en Charles Mingus is hun favoriete muzikant en wordt gezien als een van de grootste vernieuwers in de geschiedenis van de jazzmuziek. Zijn composities worden nog steeds gespeeld door orkesten en jazzsolisten over de hele wereld. In de loop van zijn drie decennia lange carrière werkte hij samen met mensen als Herbie Hancock, Louis Armstrong, Duke Ellington en andere legendes uit zijn tijd.

Carrière in modellenwerk

Als kind werd Mingus gezien als een schattige jongen die veel op zijn vader leek (die overigens ook een voormalig model is!). Toen hij echter in de puberteit kwam, veranderde zijn uiterlijk snel en in slechts een paar jaar tijd werd hij het evenbeeld van zijn moeder, die wordt gezien als een van de mooiste vrouwen ter wereld.

Gezien het feit dat Norman in de jaren negentig ook wat modellenwerk deed voor Prada en andere merken, kunnen we gerust stellen dat de catwalk in hun genen zit. Aanvankelijk deed Mingus wat kleinschalig werk met voornamelijk regionale campagnes. Naarmate hij geleidelijk meer bekend werd om zijn modellentalent, verdiende hij de onderscheiding als catwalkmodel voor Calvin Klein tijdens de New York Fashion Week (NYFW) in 2017. Experts uit de sector waren verbluft door het unieke uiterlijk van de jongen en de kalmte die ver buiten zijn leeftijd lag. . Sommigen geloven dat hij het volgende grote ding is, maar we zullen moeten wachten op zijn volgende verschijning, want voorlopig lijkt hij gefocust op het voltooien van zijn studie aan een niet-gespecificeerde universiteit.

Mingus Lucien Reedus

ziekte van jason earles

Een acteercarrière, misschien?

Zelfs als kind werd Mingus niet alleen opgemerkt door modellenbureaus; verschillende talentagenten en castingdirectors vroegen Norman om toestemming om de jongen uit te nodigen voor audities, waarop Reedus antwoordde dat Mingus' carrièrekeuze iets is dat hij voor zichzelf moet beslissen, en dat hij zijn zoon nooit zou beletten te doen waar hij van houdt. Later werd onthuld dat deze uitnodigingen voor audities niet voor reguliere rollen waren - 'Op een dag kregen we dit telefoontje en zeiden ze dat ze een nieuwe Spiderman wilden maken en dat hij 14 of 15 zou worden', legt Norman uit. ‘Ze vroegen of Mingus interesse had, maar hij zei nee.’ Blijkbaar is Mingus niet zo’n fan van acteren en ziet hij het ook niet als een mogelijke carrièrekeuze.

Toen Norman werd gevraagd naar de precieze reden van de weigering van zijn zoon om te handelen, antwoordde hij: 'Hij vertelde me dat hij niet beroemd wilde worden en dat het zijn leven zou ruïneren.'

Meer over zijn ouders

Na te hebben gewerkt voor Prada, Gucci en andere populaire merken, nam Norman een reeks ondersteunende rollen op zich voordat hij werd gecast als Daryl Dixon, een van de meest verdeeldheid zaaiende personages in The Walking Dead. Terwijl het ene seizoen het andere volgde, werd Daryl de hoofdpersoon. De show gaat nu zijn tiende seizoen in en de waardering is nog steeds torenhoog. Norman ontmoette Helena voordat ze overstapte van modellenwerk naar acteren, terwijl ze een modeshow bijwoonde, en het klikte meteen.

'Death Stranding' had de videogamemonteur van het jaar https://t.co/aN3BTYPbGL

— norman reedus (@wwwbigbaldhead) 30 december 2019

Buiten het medeweten van de meesten is Helena Christensen niet alleen een model - ze werkte ook als fotograaf voor de Locus Gallery en de Dactyl Foundation. Van al haar prestaties stijgt er één boven alle anderen uit - haar verschijning in de videoclip voor Chris Isaac's megahit Wicked Game. Als je niet onder de indruk was van haar prestaties, zal het je misschien verbazen dat ze ook de creative director van Nylon Magazine was. Aangezien zijn beide ouders multi-getalenteerde individuen zijn, moet je niet verbaasd zijn als Mingus een aantal voorheen ongeziene vaardigheden begint te demonstreren.

Nettowaarde: hoe rijk is Mingus Lucien Reedus?

Heb je je ooit afgevraagd hoe welvarend dit beroemde kind werkelijk is? Volgens verschillende gerenommeerde bronnen heeft Mingus Lucien Reedus een nettowaarde van meer dan $ 300.000, vanaf eind 2019, opgebouwd door op jonge leeftijd model te worden, met verschillende spraakmakende modeshows op zijn cv. Houd er rekening mee dat Mingus nog erg jong is en dat hij veel tijd heeft om een ​​carrièrepad te kiezen, dus we kunnen niet echt voorspellen of zijn vermogen drastisch zal toenemen of niet. Maar zelfs als hij geen lucratieve roeping kiest, is hij waarschijnlijk klaar voor het leven, aangezien zijn vader een fors vermogen heeft van $ 18 miljoen, terwijl zijn moeder zelf niet al te armoedig is, met een coole $ 8 miljoen.

Lichaamsmaten: hoe lang is Mingus Lucien Reedus?

Mingus Lucien Reedus is 6ft (183cm) lang - zijn gewicht en andere afmetingen zijn niet bekend. Zowel zijn vader als zijn moeder zijn ongeveer 178 cm lang, dus hij kan in de toekomst nog meer groeien.

Aanwezigheid op sociale media

Interessant is dat Mingus helemaal niet aanwezig is op sociale media. Dit is vreemd, aangezien de meeste modellen dergelijke platforms over het algemeen prioriteit geven en ze zien als hulpmiddelen voor promotie en interactie met hun fans. Het lijkt erop dat Mingus ofwel houdt hij ervan om dingen op de ouderwetse manier te doen, of hij hecht gewoon te veel waarde aan zijn privacy om enige vorm van inhoud online te plaatsen. … voorlopig.

Aanbevolen