Ankers

MJ Lee (CNN) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vermogen, echtgenoot, bruiloft

Wie is MJ Lee?

MJ Lee is een Zuid-Koreaanse journalist, verslaggever en nieuwsanker, die bekend werd door voor de CNN te werken als nationale politieke verslaggever, waar hij verslag deed van verkiezingscampagnes, politiek en het breken van nationale nieuwsverhalen voor het netwerk. Sinds 2016 maakt ze deel uit van CNN.

Dus, wil je meer te weten komen over MJ Lee, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we stellen je voor aan deze prominente journalist en verslaggever.

Bekijk dit bericht op Instagram

Breaking news: Mijn eerste hit vanuit ons nieuwe kantoor is gedaan, en er waren geen technische problemen! ????? #2020 #cnn

Een bericht gedeeld door MJ Lee (@mj_cnn) op 2 mei 2019 om 14:28 PDT

MJ Lee Wiki: Leeftijd, kinderjaren en opleiding

Geboren als Min Jung Lee op 3 november in Zuid-Korea, heeft MJ haar geboortejaar niet gedeeld, maar volgens berichten is ze halverwege de dertig. MJ groeide op in Hong Kong, maar zou later naar de VS verhuizen. Na haar middelbare schoolopleiding schreef MJ zich in aan de Georgetown University, waar ze een bachelor in de overheid en Chinese taal behaalde.

Carrièrebegin

Na haar afstuderen lanceerde MJ haar carrière in de journalistiek door zich aan te sluiten bij Politico in Washington D.C. Ze concentreerde zich voornamelijk op onderwerpen als financiën en politiek en bouwde gestaag naam op als journalist. Na verloop van tijd werd politiek haar grootste interesse en werd ze een van de meest geprezen journalisten voor Politico. Haar harde werk en toewijding werden erkend door verschillende prestigieuze mediaconglomeraten, waaronder CNN, van wie ze in 2016 een aanbod ontving om zich bij hen aan te sluiten, en zonder enige aarzeling en twijfel accepteerde MJ.

MJ Lee

Stijging naar bekendheid

MJ's eerste grote verhaal toen hij lid werd van CNN was de 2016 Presidential Campaign. Ze richtte haar rapporten vooral op Donald Trump tijdens de voorverkiezingen, terwijl Hillary Clinton haar aandachtsgebied was tijdens de algemene verkiezingen. Ze bleef hard werken en kreeg in 2017 de opdracht om de Republikeinse inspanningen te dekken om de Affordable Care Act in te trekken. Een van haar recente grote verhalen gaat over de zeer populaire #MeToo-beweging en heeft rapporten gedaan over de betrokkenheid van Rob Porter en Blake Farenthold bij de hele beschuldigingen van seksuele intimidatie.

Sinds ze bij CNN is gekomen, is MJ's naam bekend geworden en geprezen door het publiek, en is ze een van de meest succesvolle journalisten geworden, en dus een ster.

Ik ging met Warren om de tafel zitten om haar nieuwe schuldkwijtschelding van studieleningen en gratis collegevoorstel te bespreken - komt eraan @Nieuwe dag in een paar pic.twitter.com/6HHoy757AG

— MJ Lee (@mj_lee) 22 april 2019

MJ Lee Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière heeft MJ Lee hard gewerkt en uiteindelijk bereikte ze CNN in 2016. Hoewel deze stijging in haar carrière enige tijd in beslag nam, heeft de inspanning zeker zijn vruchten afgeworpen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk MJ Lee is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van MJ Lee zo hoog is als $ 300.000, wat nogal behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

MJ Lee Persoonlijk leven, Daten, Huwelijk, Echtgenoot, Kinderen

Wat weet je over het leven van deze prominente journalist? Nou, MJ is niet helemaal open geweest als het gaat om het delen van details uit haar persoonlijke leven, maar sommige informatie kon ons niet zomaar ontglippen. Als je je afvroeg: MJ Lee is sinds medio 2012 getrouwd met Alex Burns, die ook journalist is – ze hebben geen kinderen.

Haar man, Alex Burns, behaalde een BA-diploma aan Harvard College, en net als MJ werkte hij al vroeg in zijn carrière voor Politico. Hij zit nu ook bij CNN, maar daarvoor werkte hij voor The New York Times en voor Metro.

MJ Lee Internet Fame

In de loop der jaren is MJ behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, met name Twitter, terwijl ze ook op Instagram te vinden is. Haar officiële Twitter-account heeft meer dan 63.000 volgers en heeft haar populariteit gebruikt om haar meest recente carrière-inspanningen te delen, inclusief het meest recente verhaal over de interessante evenementen in de Gate 35X-bus , en ook haar verslag over Elizabeth Warren-campagne , naast tal van andere berichten. Je kunt MJ Lee vinden op Instagram ook, maar haar eerste account was verbannen en nu heeft ze slechts ongeveer 500 volgers. Toch heeft ze dit medium nog steeds gebruikt om met haar fans te praten en vaak foto's en video's van haar werkplek te delen.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente journalist en verslaggever, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel .

Aanbevolen