Modellen

Model Emily Feld's leeftijd, lengte, afmetingen, familie, Wiki Bio

Emily Feld Wiki Bio

Emily Feld werd geboren in Queensland, Australië, op 17 april 2003, dus onder het sterrenbeeld Ram en met de Australische nationaliteit – ze is populair vanwege haar modellencarrière en ook vanwege haar Instagram-account.

Jeugd en vroege leven

Emily bracht haar jeugd door in het Gold Coast Hinterland in het zuiden van Queensland – ze heeft twee broers en een zus die allemaal ouder zijn dan zij. Emily praat liever niet over haar ouders, want ze respecteert hun privacy.

Bekijk dit bericht op Instagram

Netwerk ️

Een bericht gedeeld door Emily Field (@emily.feld) op 16 juli 2019 om 14:12 PDT

Emily gaat nog steeds naar de middelbare school en is daar een van de populairste meisjes dankzij haar enorme populariteit op internet - ze zou veel vrienden hebben, maar niet veel tijd om met hen door te brengen zoals ze nu is werken als model en studeren.

Er wordt gezegd dat ze zich gaat inschrijven voor de universiteit zodra ze haar middelbare school afrondt, en geen pauze neemt van het modellenwerk, maar liever beide dingen tegelijk doet.

Carrière van een model

Emily's carrière werd gelanceerd toen ze in september 2016 de eerste foto op haar Instagram-account uploadde, met het bijschrift 'Wees altijd jezelf, want jezelf is altijd geweldig'. De mooie tiener bleef haar foto's dagelijks uploaden, en het duurde niet lang voordat ze een behoorlijk aantal volgers verzamelde en lokale modellenscouts aantrok - ze werd uitgenodigd voor haar eerste fotoshoot toen ze nog maar 15 was, en nadat ze kreeg toestemming van haar ouders, deed het heel goed en werd uitgenodigd voor nog een paar - haar carrière als model werd gelanceerd.

Emily Field

Emily probeert ook YouTuber te worden, maar het ziet er niet naar uit dat ze een YouTube-carrière zal hebben, aangezien ze het afgelopen half jaar geen enkele video heeft gepost. Ze lanceerde haar Emily Field kanaal op 10 april 2017, en er zijn momenteel meer dan 11.000 mensen op geabonneerd, wat ook bijna 1,6 miljoen views telt van al haar 19 video's samen. Momenteel is de meest populaire video op haar kanaal getiteld A Day on the Gold Coast en is deze meer dan 1,1 miljoen keer bekeken.

Emily kreeg bekendheid nadat ze het gezicht werd van Michael Murchie Photography - ze is momenteel getekend bij een prestigieus Australisch modellenbureau genaamd Que Models.

Welke modellen

Que Models is een boetiekbureau dat zowel catwalk- als fotomodellen vertegenwoordigt. Elke persoon die deel uitmaakt van hun team heeft meer dan 16 jaar professionele ervaring op het gebied van modelbeheer, of boekingen voor nationale en internationale klanten. Dankzij de geweldige reputatie van het bureau hebben ze samengewerkt met enkele van de meest populaire en gerespecteerde modellenbureaus in steden als Londen, Parijs, Milaan, New York, Los Angeles en Tokio.

Het bureau is gespecialiseerd in het plaatsen van hun modellen voor grote mode-evenementen, maar ook in redactionele werken, catalogusopnamen, campagnegezichten en tv-commercials.

Emily Field

Emily's liefdesleven en relaties

Er zijn geen geruchten of controverses rond haar, en ze zou momenteel single zijn - het is zeker dat de meeste jongens van haar middelbare school met haar zouden willen daten, maar het populaire model lijkt niet op zoek te zijn naar vriendjes , die nogal gefocust was op haar studie en op haar ontluikende carrière.

Hobby's en interesses

Emily brengt haar vrije tijd graag door op het strand, omdat het haar favoriete plek ter wereld is - de meeste van haar fotoshoots vinden plaats op stranden en in de buurt van oceanen, zeeën en rivieren, wat een van de redenen is waarom ze van haar baan als model houdt. Ze houdt erg van sporten en gaat een paar keer per week naar de sportschool - ze traint niet per se om een ​​beter figuur te krijgen, maar wil liever het figuur behouden dat ze nu heeft. Ze is een grote dierenvriend en heeft een hond waarvan de naam niet bekend is – ze is ook geïnteresseerd in nieuwe dingen proberen , omdat ze onlangs heeft leren schaatsen.

?

Gepost door Emily Field Aan woensdag 26 juni 2019

Uiterlijk en vermogen

 • Emily is 16 jaar oud
 • Lang bruin haar
 • bruine ogen
 • 1,73 m lang
 • Weegt ~ 117 lbs (53 kg)
 • Vitale statistieken zijn 34-23-34
 • Draagt ​​schoenen maat zes
 • Nettowaarde is ~ $ 100.000 vanaf medio 2019

Hield van Melbourne, maar het is zo goed om thuis te zijn ️ #netflixbinge @shoptobi
ycdtseng_photography @ Australië https://t.co/F84QmNBHcf

- Emily Feld (@emily_feld) 8 april 2019

Aanwezigheid op sociale media

 • Gelanceerd Twitter in februari 2018; gevolgd door ~800 mensen; slechts 34 keer getweet
 • Instagram wordt gevolgd door ~ 500.000 mensen; ~720 foto's geüpload
 • Facebook wordt gevolgd door ~4.000 mensen

Aanbevolen