Acteurs

Monica Potter's Wiki, leeftijd, vermogen, echtgenoot. Is ze zwanger?

Monica Potter's Wiki en Age

Monica Potter werd geboren op 30 juni 1971 in Cleveland, Ohio, VS, wat betekent dat ze 48 jaar oud is en haar sterrenbeeld Kreeft is. Potter, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend als actrice, en op dat gebied heeft ze met name gewerkt aan The Last House on the Left en Patch Adams.

Netto waarde

Meer dan $ 3 miljoen.

Etniciteit en achtergrond

Monica is blank en heeft blond haar en blauwe ogen.

Ze verft haar haar soms en een paar tinten lichter, en heeft platinablond haar, wat haar ook goed staat. Ze werd geboren in een familie van Ierse afkomst, Nancy en Paul Brokaw - haar moeder was een ziekenhuissecretaris, terwijl haar vader de eerste vlambestendige autowas uitvond. Ze heeft drie broers en zussen, zussen Kerry, Jessica en Brigette.

Monica Potter

Vanaf haar opleiding was Monica een studente van de Villa Angela Academy en Euclid High School, en bracht een aantal van haar vormende jaren door in Arab, Alabama. Naar verluidt had ze al op jonge leeftijd de ambitie om actrice te worden, dus acteerde ze in Cleveland Play House toen ze op de lagere school zat. Op 12-jarige leeftijd begon ze te werken in een bloemenwinkel en later in een broodjeszaak. Ze modelleerde en werkte aan verschillende commercials, wat ertoe leidde dat ze in 1994 naar Los Angeles verhuisde. Haar snelle opkomst begon in 1995, toen ze verscheen in de videoclip voor Tall, Tall Trees.

Sociale media

Sommige van haar laatste berichten op Twitter bevatten een foto van haar toen ze een tiener was. Ze voegde er gekscherend aan toe dat ze een geweldige moeder is en dat ze haar kinderen graag in verlegenheid brengt met haar foto's. Ze promootte ook de producten die ze maakte voor haar merk Monica Potter Home.

Bekijk dit bericht op Instagram

?

Een bericht gedeeld door Monica Potter✨ (@monicapottergram) op 3 juli 2019 om 8:17 uur PDT

Instagram

Ze heeft onlangs een foto van zichzelf en haar zonen geplaatst in de jaren '90, en voegde eraan toe hoeveel ze van hen houdt. Haar volgers lijken de foto geweldig te hebben gevonden terwijl ze talloze lieve berichten achterlieten. Daarnaast deelde Monica een selfie in een prachtige roze jurk, die haar fans ook geweldig vonden en complimenteerden haar met haar uiterlijk.

Relatie status

Ondanks dat ze een publiek figuur is, geeft Monica er de voorkeur aan om sommige dingen achter gesloten deuren te houden en geheimzinnig te doen over sommige onderwerpen. We weten echter wel dat ze twee keer is getrouwd - in 1990 trouwde ze met Tom Potter, maar hun huwelijk eindigde acht jaar later in een scheiding. In 2005 trouwde ze met Daniel Christopher Allison, maar ze scheidden in september 2018. Ze heeft twee zonen uit haar eerste huwelijk en een dochter uit haar tweede huwelijk. Ze deelt niets dat op haar relatiestatus vanaf vandaag zou kunnen wijzen, wat velen ertoe heeft gebracht te geloven dat ze single is, maar wie weet wat de toekomst in petto heeft. Monica is schijnbaar erg gelukkig samen met haar drie kinderen en dat is het enige dat telt.

Gelukkige verjaardag voor mijn kleine nugget! Ik kan niet geloven dat je 14 bent! Ik ben zo gezegend dat je van mij bent en ik ben zo ongelooflijk...

Gepost door Monica Potter Aan zaterdag 3 augustus 2019

Carrière

Monica maakte haar acteerdebuut met een kleine rol in Young and Restless, gevolgd door het werken aan projecten als Bulletproof, Con Air en A Cool, Dry Place. Vanaf het begin van de jaren 2000 kon het publiek haar zien in Head Over Heels, waarin ze de rol van Amanda speelde in 2001 en in I'm with Lucy in 2002. In de laatste film speelde Potter als Lucy, een vrouw die vijf blind dates meemaakt en Mr. Right moet kiezen. Ze bleef in hoog tempo werken en trad in 2004 voor een jaar toe tot de cast van Boston Legal, samen met acteurs als James Spader, William Shatner en Candice Bergen.

Haar meest recente acteerprojecten zijn onder meer Parenthood, waarin ze speelde als Kristina Braverman en Sweet Magnolias, die in pre-productie is. In totaal heeft ze 25 acteeroptredens gehad, waardoor ze haar eigen plek in de schijnwerpers heeft gekregen en omdat ze een hardwerkende vrouw is, zijn we er zeker van dat er meer zal komen voor haar carrière.

Monica Potter Thuis

Iedereen die Potter kent of volgt op sociale media, weet dat ze van huisdecoratie en natuurlijke huidverzorging houdt. Ze lanceerde haar internetwinkel in 2015 en verkoopt producten zoals lippenbalsems en gezichtsoliën. Haar producten zijn positief beoordeeld door het publiek en klanten, wat zeker een grote mijlpaal in haar carrière is.

Aanbevolen