Websterren

MOONMOON_OW's Wiki, echt gezicht, naam, leven, vermogen, Bio

MOONMOON_OW Wiki Bio

MOONMOON_OW – voornaam Jesse, achternaam onbekend – werd geboren in de VS op 20 maart 1990, dus onder het sterrenbeeld Vissen en met de Amerikaanse nationaliteit – hij is populair vanwege zijn Twitch-kanaal waarop hij livestreamt terwijl hij talloze games speelt.

Bekijk dit bericht op Instagram

enkele van de beste screenshots die ik van de facecam-stream van vandaag heb gekregen - #moonmoon #moonmoon_ow #overwatch #twitch #stream #streamer #urfuckinggay #monkas #oceanman #c9lul #hyperlul #ezclap #omegalul #igay #pogchamp #moon2 #moon2smug #2499 #moon2s #moon2smeg #moon2mlady #moon2gasm #meme #moon2cute #moon2moon #moon2M #gachibass #pepepls #feelsbadman #baomn

Een bericht gedeeld door ⠀ ⠀ ?????maanmaan????? (@moon2gay) op 18 februari 2018 om 01:17 uur PST

Het vroege leven en onderwijs

MOONMOON_OW is erg geheimzinnig als het gaat om zijn persoonlijke zaken, omdat hij niets over zijn vroege leven met het publiek heeft gedeeld. Hij praat niet over zijn familie, en er wordt gezegd dat ze zijn gamecarrière niet erg steunden totdat hij erg populair werd op internet. Omdat hij niet over zijn broers en zussen praat, gaat het gerucht dat hij enig kind is.

Het gerucht gaat dat MOONMOON_OW behoorlijk asociaal was in de jaren die hij op de middelbare school doorbracht, waarbij hij zijn vrije tijd liever doorbracht met het spelen van videogames dan met zijn leeftijdsgenoten, die hij niet echt begreep - hij was niet geïnteresseerd in sport, wat zijn ouders niet leuk vonden, maar ze lieten hem toch doen wat hij wilde.

Nadat hij van de middelbare school was afgestudeerd, volgde MOONMOON_OW geen universitaire opleiding, maar concentreerde hij zich liever op zijn online carrière en begon hij fulltime met livestreaming op Twitch.

Carrière van een Twitcher

MOONMOON_OW's carrière werd gelanceerd op het moment dat hij begon met het gebruik van de Twitch-platform om te livestreamen tijdens het spelen van videogames. Het kanaal wordt momenteel gevolgd door bijna 800.000 mensen, terwijl zijn alle livestreams samen meer dan 10 miljoen keer zijn bekeken, waardoor het de #47 meest bekeken zender op het platform is, de #13 meest bekeken Variety-zender, de #32 meest bekeken Engelse zender, en #8 meest bekeken Engelse Variety-zender. MOONMOON_OW heeft bijna 170 uur aan livestreaming besteed, terwijl zijn fans in totaal meer dan 1,8 miljoen uur samen naar hem hebben gekeken. Hij speelt voornamelijk games zoals Dark Souls, The Elder Scrolls V: Skyrim, I wanna be the Boshy, Super Seducer, Daddy Dating Sim, maar vele anderen.

MOONMOON_OW draait ook een Youtube kanaal die hij op 6 april 2016 lanceerde, en er zijn momenteel bijna 150.000 mensen geabonneerd op dit kanaal, dat ook meer dan 25 miljoen views van al zijn video's samen telt. Hij uploadt meestal video's als afleveringen van zijn Steam Highlights-serie, terwijl hij ook te zien is in games zoals Doki Doki Literature Club, Noord-Korea Z-Cup Simulator, Dream Daddy en vele anderen.

Tegoed: MOONMOON_OW (Twitch) #gamingplus

Gepost door Gamingplus op woensdag 15 mei 2019

De meest populaire Twitch-streamers

Hoewel MOONMOON_OW behoorlijk populair is op het Twitch-platform, komt hij niet in de buurt van de lijst met top 20 Twitch-beïnvloeders . De meest populaire mensen die momenteel op het Twitch-platform zijn:

  • De vijfde plaats wordt ingenomen door TSM_Myth, die populair is vanwege zijn geweldige vaardigheden in de videogame Fortnite: Battle Royale – hij heeft tot nu toe meer dan vijf miljoen volgers verzameld, terwijl zijn kanaal meer dan 78 miljoen views heeft van al zijn livestreams samen;
  • De vierde is in handen van Riot Games, die livestreamt tijdens het spelen van een van de populairste games van vandaag, League of Legends genaamd. Het kanaal wordt gevolgd door meer dan vier miljoen mensen, maar telt meer dan een miljard views van al zijn livestreams samen;
  • De derde plaats gaat naar Summit1g die livestreamt tijdens het spelen van Battalion 1944, een competitieve multiplayer-shootergame. Zijn kanaal wordt momenteel gevolgd door meer dan vier miljoen mensen en telt bijna 300 miljoen views van al zijn livestreams samen;
  • Op de tweede plaats staat Shroud, die populair is voor livestreaming tijdens het spelen van de DayZ-shooter-videogame - hij wordt momenteel gevolgd door meer dan zeven miljoen mensen en heeft meer dan 320 miljoen views verzameld van al zijn livestreams samen;
  • Bovenaan staat de populaire Fortnite Battle Royale-speler genaamd Ninja, die meer dan 15 miljoen volgers en meer dan 370 miljoen views van al zijn livestreams samen heeft verzameld. Er wordt gezegd dat hij de beste Fortnite Battle Royale ter wereld is.

Afgaande op de lijst staat MOONMOON_OW niet in de 30 populairste Twitchers op het platform.

Houd van het leven en relaties

MOONMOON_OW is nogal geheimzinnig als het gaat om zijn liefdesleven, omdat hij geen details over zijn vroegere of huidige relaties met het publiek heeft gedeeld. Hoewel zijn fans nieuwsgierig zijn en hem dagelijks vragen of hij momenteel iemand ziet, lijkt MOONMOON_OW niet geïnteresseerd in het beantwoorden van hun vragen.

Hoewel hij er niet over praat, zou MOONMOON_OW een aantal jaren een serieuze relatie hebben gehad met een andere YouTuber -vrouw - voordat hij uit elkaar ging om onbekende redenen. De relatie zou MOONMOON_OW erg pijn hebben gedaan en daarom besloot hij zich te concentreren op zijn gamecarrière, in plaats van opnieuw de liefde na te jagen.

Hij lijkt momenteel single te zijn, is niet getrouwd en heeft geen kinderen.

MOONMOON_OW's echte naam

MOONMOON_OW's echte naam is Jesse - het lijkt er niet op dat hij zijn achternaam met het publiek gaat delen. Er zijn talloze mensen die Twitch- en YouTube-platforms gebruiken die hun echte naam niet met het publiek hebben gedeeld, terwijl sommigen hun gezicht niet eens online hebben laten zien.

De reden hierachter kunnen de fans en haters zijn die een manier kunnen vinden om je kwaad te doen als ze je persoonlijke gegevens kennen - dit is een zeer populaire YouTuber overkomen nadat een van zijn fans het vliegveld belde waar hij was en de populaire YouTuber's naam, meldde dat er een bom werd geplant. Hij werd onmiddellijk gearresteerd en miste zijn vlucht - de autoriteiten ondervroegen hem urenlang voordat ze zeker wisten dat dit slechts een grap was van een van zijn (zogenaamde) fans. De beller is nooit gepakt.

MOONMOON_OW

Hobby's en interesses

MOONMOON_OW lijkt het grootste deel van zijn tijd op zijn pc door te brengen met het spelen van videogames. Hij is ook een grote fan van films en tv-series, terwijl animes zijn favoriet zijn - dit heeft zijn keuze aan videogames sterk beïnvloed, aangezien je hem vaak games met geanimeerde personages zult zien spelen. Enkele van zijn favoriete animes zijn Death Note en Naruto, terwijl hij ook graag naar Japanse animatiefilms kijkt zoals Ghost in the Shell en Akira.

Er wordt gezegd dat MOONMOON_OW niet veel tijd buitenshuis doorbrengt, maar liever binnen blijft, maar hij zal nooit een GameCon of een soortgelijk evenement in zijn buurt missen.

Uiterlijk en vermogen

MOONMOON_OW is momenteel 29 jaar oud. Hij heeft kort bruin haar, een zwarte baard en bruine ogen, maar zijn lengte en gewicht zijn onbekend. Hij draagt ​​ook een bril, wat het resultaat is van jaren achter een pc-scherm.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt zijn vermogen vanaf medio 2019 geschat op meer dan $ 1,5 miljoen, voornamelijk dankzij zijn Twitch-kanaal, opgebouwd in het afgelopen decennium.

EN HET IS EEN DUBBELE FUNCTIE! https://t.co/ZToqkEQioQ

— MOONMOON (@MOONMOON_OW) 28 februari 2019

Aanwezigheid op sociale media

MOONMOON_OW is niet zo actief op de populaire social media platforms, aangezien hij slechts een Twitter account die hij in april 2016 lanceerde en tot nu toe bijna 100.000 volgers heeft verzameld en bijna 5.000 keer heeft getweet.

Er is een fan gemaakt account van MOONMOON_OW op Instagram, met een beschrijving die luidt: '(Niet echte Moon Moon) Gemaakt deze pagina om Moon Moon gek te maken voor het geval hij ervoor kiest om een ​​Instagram te krijgen.' - het kanaal telt momenteel bijna 140 abonnees.

Aanbevolen