Beroemdheden

Moonmoon_OW Wiki Biografie, leeftijd, echt gezicht/naam, echtgenote, vermogen

Het vroege leven, familie

Moonmoon_OW, wiens echte naam Jesse zou zijn, werd geboren onder het sterrenbeeld Vissen op 20 maart 1990 in de VS, heeft dus de Amerikaanse nationaliteit en is van blanke etniciteit. Er is niets bekend over zijn familie - hij heeft nooit een woord gezegd over zijn ouders, broers en zussen of andere familieleden, behalve dat hij uit een familie van joodse nakomelingen komt.

Opleiding

Er is niets bekend over de opleiding van Moonmoon_OW, behalve dat hij in 2008 afstudeerde van zijn middelbare school - er wordt nooit vermeld of hij is afgestudeerd aan een hogeschool of universiteit. Sommige van zijn kijkers hoorden hem zeggen dat hij vroeger leraar was, maar in 2016 gaf hij alles op om zich op zijn streamingcarrière te concentreren.

Moonmoon_OW

Carrière

Moonmoon_OW begon met streamen in april 2016. Er waren al veel goede en populaire streamers, dus Moonmoon_OW moest heel consistent zijn met zijn inhoud, zodat hij een publiek kon trekken. Hij streamde urenlang, waardoor zijn Twitch-carrière zijn belangrijkste doel en prioriteit was, en in zulke uren dat hij door zowel Europees als Noord-Amerikaans publiek kon worden bekeken. Na maandenlang langzaam aan populariteit te winnen, bereikte Moonmoon_OW de top van de meest bekeken streamers en kreeg hij steeds meer abonnees op zijn Twitch-profiel. Zijn YouTube-kanaal werd ook gemaakt in april 2016 en zijn eerste video- daar gepost met de naam Hooking through Genji deflect kreeg ongeveer 41.000 views. Op dit moment bestaat zijn YouTube-kanaal voornamelijk uit de video's die hoogtepunten streamen, wat betekent dat hij geen specifieke inhoud voor dit kanaal produceert - hij plaatste wat anime-inhoud, hoewel hij dat nu niet doet.

Een van de meest populaire video's op zijn kanaal heet 1 vind ik leuk = 1 huil , die meer dan 1,2 miljoen views heeft getrokken, en het verhaal vertelt van een zeer dramatische en interessante aflevering die plaatsvond terwijl Moonmoon_OW Overwatch speelde. Zijn held stond op het punt zijn tegenstander te vermoorden, maar het bleek een vrouwelijk personage te zijn genaamd Mercy (een gamer genaamd Kailena speelde voor haar), en hij besloot haar niet te doden, maar ging voor haar staan ​​en praatte, zeggende: 'Ik wil je niet vermoorden. ik kan het niet. Ik heb altijd van je gehouden'. De video eindigt met de dramatische dood van het personage van Moonmoon_OW, dat werd gedood door Mercy's teamgenoten nadat hij Kailena's personage met een hoofdschot had gedood, en het publiek ziet hem van de rand van de rots vallen.

Wat betreft zijn Twitch-kanaal, wanneer hij live gaat, bekijken ongeveer 35.000 kijkers zijn stream tegelijkertijd. Moonmoon_OW streamt meerdere games zoals The Elder Scrolls V: Skyrim, GTA 5, I wanna be the Boshy, Dark Souls, etc.

Collega's en samenwerkingen

Moonmoon_OW werd niet zonder de hulp van zijn vrienden en andere populaire streamers populair. Hij werkt vaak samen met zijn Twitch-collega's om zijn publiek te vergroten en kijkers te ruilen met andere streamers. Zo heeft hij samengewerkt met Twitch- en YouTube-persoonlijkheden als Seagull, UberHaxorNova, TimtheTatMan en vele anderen. Moonmoon_OW werkt ook samen met een professionele artiest genaamd Cheeky Ferret die in Duitsland woont en hem helpt met kunst voor zijn Twitch- en YouTube-kanalen.

Priveleven

Moonmoon_OW houdt zijn privéleven rustig. Hij heeft nooit een vriendin genoemd (huidig ​​of voormalig), dus niemand weet zeker of hij vrijgezel is of niet, noch heeft hij het gehad over het hebben van kinderen. Al zijn fans wachten geduldig op meer details over zijn persoonlijke leven, maar Moonmoon_OW zwijgt.

Hobby's en interessante weetjes

Moonmoon_OW is een kattenliefhebber en heeft een witte kat die een andere oogkleur heeft: het ene oog is groen en het andere blauw. Moonmoon_OW kijkt graag naar verschillende Amerikaanse reality-tv-shows en geeft er commentaar op op zijn Twitch-kanaal. Hij geeft er de voorkeur aan opmerking en grappen maken over realityshows over gevangenissen, omdat hij niet gelooft dat de verhalen die worden verteld echt zijn.

Aanwezigheid op sociale media

Moonmoon_OW is zeer actief op verschillende sociale-mediaplatforms, zijn belangrijkste bron van populariteit is zijn Zenuwtrekking kanaal waarop hij meer dan 750.000 volgers heeft en naar verluidt ongeveer 26.000 abonnees heeft die een maandelijks abonnement betalen. Hij heeft meer dan 145.000 volgers verzameld op zijn Youtube kanaal, en zijn Twitter account wordt gelezen door meer dan 92.000 mensen. Hij heeft geen Instagram-account, maar a profiel met zijn naam bestaat gemaakt door enkele van zijn fans, en gepost in de beschrijving: 'Made deze pagina om Moon Moon gek te maken voor het geval hij ervoor kiest om een ​​Instagram te krijgen'. Moonmoon_OW heeft echter nooit beweerd dat hij een Instagram-account wilde maken, aangezien hij genoeg zaken van andere sociale mediaplatforms haalt.

Mijn muismat, ik ben er echt dol op. Ook filmavond in dat Discord pic.twitter.com/YlkGZGcVub

— MOONMOON (@MOONMOON_OW) 29 december 2016

Verschijning

Moonmoon_OW heeft dun kort donkerbruin haar en bruine ogen, ook met een bril. Zijn geschatte lengte is 1,8 m (1,8 m), terwijl zijn precieze gewicht onbekend is. Wat zijn kledingstijl betreft, hij geeft de voorkeur aan casual looks en draagt ​​altijd jeans en T-shirts.

Moonmoon_OW

Netto waarde

Volgens gezaghebbende bronnen heeft Moonmoon_OW een geschat vermogen van $2,5 miljoen verzameld. Op dit moment heeft hij ongeveer 26.000 abonnees op Twitch die hem minstens $ 65.000 per maand verdienen, terwijl zijn YouTube-kanaal niet als zijn belangrijkste bron van inkomsten kan worden gerekend, aangezien zijn inkomsten daaruit slechts $ 9.000 zijn, en het heeft niet de afgelopen twee maanden bijgewerkt. Moonmoon_OW is echter zeer consistent met zijn streaming op Twitch, dus zijn vermogen zal in de toekomst alleen maar groeien, aangezien hij altijd bovenaan de lijst met GTA5- en Overwatch-streamers staat.

Aanbevolen