Ankers

Morgan Brennan (CNBC) Wiki Biografie, leeftijd, salaris, echtgenoot

Wie is Morgan Brennan?

Populair co-anker van CNBC's show '' Squawk Alley '', Morgan Brennan werd geboren in Stamford, Connecticut USA op de 26evan april. Tot nu toe heeft Megan het jaar van haar geboorte geheim gehouden, maar naar schatting werd ze midden jaren tachtig geboren. De show die ze mede verankert, richt zich vooral op het meest relevante zakelijke nieuws.

Morgan Brennan's bio: vroege leven en opvoeding

Er is niet veel informatie over het privéleven van Morgan voorafgaand aan haar populariteit, maar het is bekend dat haar ouders in een onroerendgoedbedrijf werkten, haar moeder als makelaar terwijl haar vader een huisbaas en projectontwikkelaar was. Het is niet verwonderlijk dat Morgan al op jonge leeftijd geïnteresseerd raakte in de vastgoedsector.

Bekijk dit bericht op Instagram

Laatste 2 dagen op het Doace Symposium. Dat is de hergebruikte New Shepard-raket van Blue Origin, en mock-up van de bemanningscapsule @gmiller66 @jsolomonnyc

Een bericht gedeeld door Morgan Brennan (@morgan_bren) op 6 april 2017 om 17:13 uur PDT

Het is geen bekend feit dat Morgan erg getalenteerd is in muziek, en na het afronden van de middelbare school besloot ze muzikant te worden en tekende ze een contract bij Sony Music. Hoewel ze begon te werken aan haar debuutalbum, was haar muziekcarrière geen succes, en hoewel ze ervan droomde een rockster te worden, verhuisde ze om archeologie te studeren, maar dat duurde slechts een paar semesters voordat ze stopte, omdat ze deed niet genoeg passie hebben om een ​​carrière op dit gebied na te streven.

In plaats daarvan studeerde ze sociale wetenschappen met dubbele concentratie op antropologie en mediastudies, en studeerde uiteindelijk in 2009 met de hoogste eer af aan de New York University. Tijdens zijn studie richtte Morgan de Culture Club op en was een van de eerste voorzitters.

Carrière en nettowaarde

Kort na haar afstuderen, Morgan begon haar carrière als stagiaire bij ‘Newsweek International’. Ze kreeg de kans om verhalen te schrijven voor zowel online als gedrukte versies van het tijdschrift, en deed ook spellingcontrole voor andere journalisten, van september 2008 tot januari 2009.

Morgan Brennan

Daarna ging ze werken voor 'Forbes Media', waar ze vier jaar in dit bedrijf doorbracht als onderdeel van Forbes Video Network als producer en anker, vervolgens voor 'Forbes Life Magazine' en 'Forbes Magazine', waar ze artikelen schreef over de vastgoedmarkt voor de website 'Forbes.com'.

In 2011 werd Morgan ook analist op Fox News Channel voor het Forbes-nieuwsprogramma, waarin ze analyses leverde voor werkgelegenheid, gezondheidszorg en andere zakelijke informatie. Na bijna twee jaar trad Morgan in 2013 in dienst bij CNBC, waar hij zowel financieel en zakelijk nieuws deed als opdrachten als algemeen verslaggever.

Sinds 2018 is ze co-anker van ''Squawk Alley'', een dagelijkse liveshow die ze naar verluidt met veel vertrouwen covert.

Tijdens haar carrière tot nu toe heeft Morgan de kans gehad om beroemde politici, zakenmensen en leidinggevenden van multinationale ondernemingen te interviewen. Het profielverhaal dat ze deed over de voorzitter van Equity Group Investments, Sam Zell, was een van de vijf tijdschriftcovers van de uitgave van Forbes 400 uit 2013.

Enkele van de meest populaire en meest bekeken onderwerpen waaraan ze heeft gewerkt, zijn ''The First of the Russian Jets Departing from Syria'', ''The results from FedEx'' enzovoort.

Morgan verscheen in de tv-serie ''The Filthy Rich Guide'' in 2014 en ''On the Money'' in 2016, en werd bekend als iemand die verhalen schrijft over economische crisis en zakelijke verhalen, en als gast deelneemt aan andere tv-programma's geven er ook commentaar op.

Haar salaris kan niet precies worden bepaald, maar omroepreporters kunnen tot $ 600.000 per jaar verdienen. Haar geschatte vermogen volgens bronnen ligt begin 2020 in de buurt van $ 1 miljoen.

Prive leven

Morgan heeft blijkbaar een prachtig leven, zowel privé als professioneel. Ze is getrouwd met Matt Cacciotti, een professionele makelaar die voor verschillende bedrijven heeft gewerkt, zoals 'S+B Trading' en 'MMC Trading'. Uiteindelijk opende Matt zijn eigen bedrijf, 'Gold Street Training', dat zeer succesvol is.

Gepost door Morgan L Brennan Aan vrijdag 28 augustus 2015

Het duo trouwde op de 6evan augustus 2011, en op basis van hun sociale-mediaplatforms geniet het paar nog steeds van een gelukkig getrouwd leven, samen met hun dochter geboren op de 30evan maart 2016. Megan houdt van eten en vindt het heerlijk als haar man voor haar kookt – ze bakken taarten voor elkaar voor verjaardagen. Het gezin woont momenteel in New York City.

Ze heeft ongeveer 20.000 volgers op Twitter en 45.000 op Instagram - ze deelt vaak foto's met haar man, en ze steunt hem, net als hij van haar, en beschouwt elkaar als beste vrienden.

Lichaamsafmetingen, lengte en gewicht van Morgan Brennan

TV-anker Morgan Brennan is van Amerikaanse etniciteit en heeft blond haar en grijze ogen. Haar vitale statistieken zijn 34-26-35, terwijl haar lengte en gewicht momenteel onbekend zijn.

Aanbevolen