Ankers

Morgan Kolkmeyer (WGN) Wiki, Leeftijd, Hoogte, Echtgenoot, Salaris

Wie is Morgan Kolkmeyer?

Morgan Kolkmeyer werd geboren op 3 september 1991 in Chicago, Illinois, VS, en is een meteoroloog, vooral bekend van haar werk voor het televisiestation WGN-TV. Ze fungeert als weeranker voor het station en werkt sinds 2017 bij het bedrijf, nadat ze tijdens haar carrière eerder met andere stations had gewerkt.

Het vermogen van Morgan Kolkmeyer

Hoe rijk is Morgan Kolkmeyer? Vanaf eind 2019 informeren bronnen ons over een nettowaarde van meer dan $ 1,4 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière als omroepmeteoroloog. Ze verdient naar verluidt een salaris van ten minste $ 80.000 per jaar.

Bekijk dit bericht op Instagram

The Ones Morgan Komt graag naar een tv bij jou in de buurt? Zo leuk! Ik organiseer een Vriendenavond op WGN-TV van mijn favoriete afleveringen aller tijden! Zaterdagavond 16 november van 18 tot 21 uur ? #Vrienden #Vrienden25

Een bericht gedeeld door Morgan Kolkmeyer (@morgankolkmeyer) op 22 oktober 2019 om 16:04 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Morgan werd opgevoed door haar ouders samen met een zus die later lerares zou worden. Al op jonge leeftijd toonde ze veel energie en een natuurlijke neiging tot sportieve activiteiten. Ze begon op vierjarige leeftijd met basketballen en werd uiteindelijk lid van haar basketbalteam op de middelbare school. Ze volgde ook pianolessen en leerde het instrument goed te bespelen. Een van haar grootste invloeden op meteorologie was haar tante Sally Severson, die meer dan drie decennia ervaring heeft, waaronder werken bij Milwaukee's WISN.

Na haar toelatingsexamen van de middelbare school schreef ze zich in bij Universiteit van Noord-Illinois (NIU), die een graad in Wetenschap en Meteorologie behaalde. De openbare universiteit werd in 1895 opgericht als onderdeel van de uitbreiding van het staatssysteem. Ze hebben hun hoofdcampus in DeKalb, Illinois, terwijl er satellietcentra zijn in andere steden in de staat. Er zijn jaarlijks meer dan 25.000 studenten ingeschreven en veel van hun programma's zijn nationaal geaccrediteerd. Het is ook een van de slechts drie openbare universiteiten in Illinois die strijden in de National Collegiate Athletic Association, Division I.

Morgan Kolkmeyer

Meteorologie carrière

Na zijn afstuderen zocht Kolkmeyer werk als weerverslaggever en liep stage bij verschillende lokale televisiestations, maar had toen niet veel kansen, voornamelijk achtergrondwerk en enkele optredens voor de camera. Haar doorbraak vond plaats toen ze werd aangenomen door Fox 21 KQDS-DT, waar ze zowel als meteoroloog als verslaggever werkte.

Het aan Fox gelieerde station bedient de regio Minnesota en Superior, Wisconsin en staat erom bekend veel kijkers te trekken, vooral tijdens avonduitzendingen.

Ze hebben talloze regionale Emmy Awards gewonnen en hadden aanvankelijk uitzendingen van CNN Headline News, maar meer recentelijk hebben ze zich gericht op het produceren van nieuwsprogramma's door het personeel.

Ze bleef daar bijna een jaar en verhuisde toen naar WREX-TV, waar ze werd aangenomen als nieuwsanker. Het station is een aan NBC/CW gelieerd station dat de omgeving van Rockford, Illinois bedient, en is het op één na oudste televisiestation in Rockford, actief sinds 1953. Het station doet wekelijks ongeveer 22 uur aan nieuwsuitzendingen, en Morgan werkte voornamelijk rond de nieuws schema.

Werken met WGN-TV

Hoewel Morgan van haar verschillende banen genoot, had ze de wens om voor een station te werken dat haar dichter bij huis zou brengen. Deze kans deed zich voor toen ze een baan aangeboden kreeg bij de Morning News-crew van WGN-TV . WGN is een onafhankelijk televisiestation met een licentie in Chicago en is eigendom van Tribune Broadcasting, een van de drie vlaggenschipmedia-eigendommen van Tribune Media. De geschiedenis van het station geeft aan dat het tijdens de oprichting een superstation was en het tweede Amerikaanse televisiestation werd dat beschikbaar werd gesteld via satellietuitzendingen en directe satellietuitzendingen aan het eind van de jaren zeventig.

In de loop der jaren heeft Tribune de meeste van haar lokaal geproduceerde programma's overgezet van WGN America naar WGN-TV. Morgan begon in 2017 op het station te werken en is sindsdien gebleven, samen met Lauren Jiggets, voornamelijk tijdens de weekdagen waar ze de weersvoorspelling geeft. Het kanaal zendt meer dan vier uur gesyndiceerde programmering uit, omdat ze meer gericht zijn op nieuwsintensief. Bij het bedrijf heeft ze ook liefdadigheidswerk gedaan en geholpen bij hun samenwerking met de Muscular Dystrophy Association (MDA). Ze produceren tal van programma's zoals Chicago's Best, People to People, SEE Chicago en Weekend Workbench.

Tegen het einde van de ochtend kan er 2-4' sneeuw vallen, waar je de diepblauwe kleuren ziet. Tot nu toe al een paar plekken op 1.5-2'. Koude regen ver naar het zuiden en zuidoosten. Lichtere sneeuw in het noorden. WGN Ochtendnieuws

Gepost door Meteoroloog Morgan Kolkmeyer Aan woensdag 30 oktober 2019

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Kolkmeyer in 2018 met de oude vriend Ryan Michael trouwde. Hoewel er foto's van hem beschikbaar zijn via haar online accounts, zijn er maar heel weinig details over hem gedeeld. De twee verloofden zich in 2017 en maakten medio 2019 bekend dat ze een kind verwachten.

Tijdens haar vrije tijd gaat ze graag naar pittoreske locaties in de buurt en brengt ze tijd door in de buitenlucht.

Ze houdt nog steeds haar liefde voor atletische activiteiten, skiën en snowboarden als ze de kans krijgen, en het huren van een boot. Natuurlijk brengt ze tijd door met haar man en leest ze graag boeken, een van haar favoriete hobby's.

Net als tal van meteorologen en omroeppersoonlijkheden, is ze online actief via accounts op sociale media. Ze heeft een Instagram rekening , waarop ze veel beelden van achter de schermen plaatst en mensen een kijkje in haar leven geeft, weg van de camera. Ze heeft ook een Twitter-account en gebruikt het platform om haar gedachten, het laatste nieuws en vergelijkbare inhoud te delen met die van haar Instagram. Een ander account dat ze heeft, is op Facebook, waarop ze inhoud plaatst die vergelijkbaar is met Instagram.

Aanbevolen