Websterren

Mumkey Jones Wiki Biografie, leeftijd, echt gezicht/naam, vriendin

Mumkey Jones Wiki Biografie

Mumkey Jones werd op 13 juli 1995 in de VS geboren onder het sterrenbeeld Kreeft en heeft de Amerikaanse nationaliteit - hij was populair vanwege zijn kanalen op YouTube waarop hij voornamelijk anime-recensies en commentaren uploadde, terwijl hij ook zijn eigen podcast maakte met de titel Insufferable Social Mediaargument. Zijn echte naam is Tyler Millard en hij heeft nu zijn eigen website waarop hij de meeste video's heeft geüpload die hij op zijn YouTube-kanalen had.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Simian Jimmy (@mumkeyjonestv) op 9 maart 2019 om 14:41 PST

Het vroege leven en onderwijs

Mumkey heeft niet al te veel details over zijn vroege leven of zijn familie met het publiek gedeeld. Er wordt gezegd dat hij erg geheimzinnig is als het gaat om zijn persoonlijke zaken, maar deelt nog steeds een aantal dingen, zoals het feit dat hij opgroeide met het kijken naar anime-films, en zijn favoriet was Bobobo-bo Bo-bobo. Hij verklaarde eens dat zijn ouders het druk hadden met hun werk en meestal niet thuis waren, zodat Mumkey alleen gelaten zou worden met zijn oom Alex. Volgens Mumkey liet Alex hem een ​​apenmasker dragen en naar de Boku No Pico-anime kijken. Het gerucht gaat dat Mumkey is verkracht door zijn oom, en het gerucht gaat ook dat hij en zijn oom Alex ooit samen een graf hebben beroofd.

Mumkey zou zijn middelbare school hebben afgemaakt, maar besloot toen niet naar de universiteit te gaan, maar zich liever te concentreren op zijn carrière als YouTuber.

De lancering van zijn YouTube-carrière

Mumkey's carrière werd gelanceerd op 15 maart 2016, toen hij zijn YouTube-kanaal opende. Hij uploadde voornamelijk komische video's, waaronder de Top 10 anime-schurken , terwijl hij Hillary Clinton tot een van hen maakte - hij deed ook anime-videorecensies, en een van zijn meest populaire was Cory in The House.

Terwijl hij nog actief was, zorgde Mumkey voor zijn vier YouTube-kanalen - de belangrijkste was Mumkey Jones. Het secundaire - Mumkey Jones 2 - werd gebruikt voor meer komische content, Mumkey's Gaming Expedition waarop hij gamevideo's uploadde, en zijn vierde kanaal was Mumkey's Countdown to Suicide, dat hij gebruikte als een persoonlijke vlog. De twee belangrijkste kanalen van Mumkey werden op 11 december 2018 gesloten wegens schending van de communityrichtlijnen, met name omdat hij naar verluidt schokkend respectloze video's uploadde. zijn kanalen werden voorgoed afgesloten. Hij probeerde zijn kanalen de komende twee dagen terug te krijgen, toen YouTube op 13 december reageerde en uitlegde dat hij hun grenzen ernstig overschreed en dat zijn kanalen permanent offline waren.

Naast zijn persoonlijke kanalen maakte Mumkey ook deel uit van de Pro Crastinators-podcast, maar omdat hij het niet goed kon vinden met Digibro, de leider van de podcast, werd hij eruit gegooid, waardoor hij uiteindelijk zijn eigen Insufferable Social Media Argument stopte podcasten.

Mumkey heeft besloten geen nieuwe YouTube-kanalen te lanceren omdat hij zich wilde losmaken van de community, en heeft onlangs een zijn eigen website waarop je de meeste van zijn vorige video's kunt vinden, terwijl hij ook wekelijks nieuwe inhoud uploadt. Hij heeft een nieuwe serie op de website gemaakt met de titel Is It Kino?, die nu meer dan 100 afleveringen telt, waarbij Mumkey in elke aflevering tv-films beoordeelt. Hij is nu ook erg actief op Zenuwtrekking , met meer dan 22.000 volgers op het platform en bijna 120.000 views van al zijn livestreams tot nu toe.

Wat maakt Momkey speciaal

De reden waarom mensen graag naar Mumkey kijken en luisteren, is zijn donkere gevoel voor humor. Hij kan overal grappen over maken, terwijl zijn meest favoriete 'grappen' gaan over de dood, zelfmoord, kindermishandeling, autisme en andere ziektebeelden, depressie, angst, enzovoort. Op zijn Mumkey's Countdown to Suicide-kanaal legde hij eens uit dat hij aan een depressie leed, omdat hij te diep verzonken was in het personage dat hij op zijn andere kanalen speelde - hij heeft ook toegegeven zelfmoord te willen plegen, en begon toen advies te geven voor mensen die mogelijk ook suïcidaal zijn.

Momkey Jones

Mummie op Patreon

Momkey lanceerde een profiel op Patreon , dat is een platform voor artiesten die 'patrons' willen vinden - mensen die geld doneren aan zoals Mumkey, en meestal iets in ruil daarvoor krijgen, afhankelijk van wat de persoon doet met het geld dat hij of zij krijgt.

Een deel van Mumkey's beschrijving op de website luidt: 'Mijn interesses omvatten geestesziekten, tragedies en andere dingen die niet grappig zouden moeten zijn, MAAR ZE ZIJN WANNEER IK MIJN RUWE AAP HANDEN OP HEN KRIJG. Het ondersteunen van deze Patreon betekent het ondersteunen van donkere satire, een vorm van entertainment die het reguliere internet vernietigd wil zien. Spring aan boord en help me de wereld een leukere plek te maken.' Mumkey heeft momenteel meer dan 650 klanten op zijn account en dankzij hen verzamelt hij elke maand bijna $ 2.500.

Het liefdesleven en relaties van Momkey

Mumkey is waarschijnlijk een van de meest geheimzinnige YouTubers die het platform ooit heeft gezien, omdat hij nooit iets heeft gezegd over zijn vroegere of huidige zaken. Het gerucht gaat dat hij met een andere YouTuber is uitgegaan die met hem samenwerkte aan zijn video's, en in sommige ervan zelfs zijn vriendin speelde, maar dit is door geen van beiden bevestigd. Dus Mumkey lijkt momenteel single te zijn, is nooit getrouwd en heeft geen kinderen.

#Rondrit @VincentHatesGod pic.twitter.com/ksm0wGjdGr

— Patchy Jones (@PatchyJones) 21 mei 2019

Uiterlijk en vermogen

Momkey is momenteel 23 jaar oud. Hij heeft bruin haar en bruine ogen, maar zijn lengte en gewicht zijn niet bekend. Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Mumkey geschat op meer dan $ 100.000, en neemt het langzaam toe dankzij zijn eigen website en zijn Patreon-account.

Aanwezigheid op sociale media

Naast YouTube, zijn persoonlijke website en zijn kanaal op Twitch, is Mumkey ook behoorlijk actief op verschillende andere sociale-mediaplatforms - hij lanceerde zijn Twitter-account in oktober 2018 en heeft tot nu toe meer dan 40.000 volgers verzameld en bijna 2.200 keer getweet. Zijn Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 11.000 mensen, terwijl hij er meer dan 60 foto's op heeft geüpload - hij heeft geen Facebook-pagina, maar anderen hebben een paar neppe gemaakt.

Aanbevolen