Golfers

Muni He (golfer) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vriend, ouders

Muni He (golfer) Wiki Biografie

Muni He, online bekend als Lily He, werd geboren in Chengdu in China op 16 juni 1999, dus onder het sterrenbeeld Tweelingen en met de Chinese nationaliteit – ze is populair vanwege haar Instagram-account en vanwege haar carrière als golfer. Muni He werkt ook als model.

Jeugd en vroege leven

Muni He is een beetje geheimzinnig als het gaat om haar vroege leven en haar middelbare schooltijd. maar sommige dingen zijn nog steeds bekend, vooral dankzij haar golfcarrière. Ze houdt haar ouders weg van de internetroddels, maar ze steunen allebei haar carrière enorm - zij waren degenen die haar in de eerste plaats hadden ingeschreven voor golflessen.

Muni He van China tijdens de tweede ronde09/12/2016 Ladies European Tour 2016: Omega Dubai Ladies Masters, Emirates…

Gepost door Tristan Jones Fotografie Aan vrijdag 9 december 2016

Omdat ze niet heeft gesproken over het hebben van broers en zussen, gaat het gerucht dat Muni enig kind is. Muni begon op zesjarige leeftijd met golfen. en werd er al snel verliefd op. Haar talent was duidelijk en daarom pushte haar coach haar meer dan andere kinderen - op 15-jarige leeftijd nam Muni deel aan haar eerste toernooi en won het. Ze was erg sociaal tijdens haar middelbare schooltijd en had veel vrienden, terwijl ze ook een beetje populair was vanwege haar golfvaardigheden - het is niet bekend of ze in die vier jaar met iemand uitging.

Nadat Muni de lagere school had afgemaakt, verhuisde ze naar Los Angeles om naar de middelbare school te gaan, en nadat ze zich had ingeschreven, concentreerde ze zich op haar golfcarrière in plaats van een hbo-opleiding te volgen. Haar ouders waren niet erg tevreden met haar beslissing, omdat ze wilden dat ze naar de universiteit zou gaan, maar uiteindelijk kwamen ze ermee in het reine.

Carrière van een golfer

Muni's golfcarrière werd gelanceerd op het moment dat ze haar eerste wedstrijd bijwoonde. In 2015 nam ze deel aan het Polo Junior Classic Championship en hoewel het niet gemakkelijk was, nam Muni de gouden medaille mee naar huis.

Het motiveerde haar om door te gaan met het nastreven van haar droom om een ​​professionele golfer te worden, en ze oefende nog harder - ze nam deel aan het Rolex Junior All-America First-Team in 2016, maar haar scores op dit toernooi zijn niet bekend.

In 2017 ontving Muni een Golf Week All-American eervolle vermelding nadat de wedstrijd was voltooid, en won hij in hetzelfde jaar het Minnesota Invitational Championship. Ze nam als rookie deel aan de Symetra Tour in 2018, maakte 16 van de 21 bezuinigingen en won het Prasco Charity Championship.

Muni verdiende Priority List Category 14-status voor het seizoen 2019 nadat ze eindigde op 27eplaats tijdens de inaugurele LGPA Q-Series.

Muni heeft ook een beetje modellenwerk gedaan – ze werd vooral dankzij haar Instagram-account uitgenodigd voor haar eerste fotoshoot. Ze begon er foto's op te uploaden in augustus 2015, en het duurde niet lang voordat ze een behoorlijk aantal volgers verzamelde, en ze werd al snel opgemerkt door modellenscouts die haar uitnodigden voor haar eerste fotoshoot.

Muni He

Dus Muni's carrière als model werd gelanceerd, maar ze is momenteel meer gefocust op haar golfcarrière en blijft modelleren als een back-upoptie.

De meest populaire vrouwelijke golfers

Hoewel golf onder vrouwen niet zo populair is als onder mannen, zijn er nog steeds duizenden vrouwelijke golfers, sommigen beter dan de meeste mannen die de sport beoefenen. De volgende lijst is van vijf beste vrouwelijke golfers, te oordelen naar de Ranker-website :

  • Hoewel Dinah Shore vooral populair is vanwege haar zangcarrière, was ze een uitstekende golfspeler die deelnam aan de jaren '70, '80 en '90, en staat ze op de vijfde plaats in de lijst;
  • De vierde plaats wordt ingenomen door Michelle Sung Wie, die op de LPGA Tour speelt en die begon te spelen toen ze nog maar 10 jaar oud was;
  • Op de derde plaats staat Paula Caroline Creamer, die tot nu toe 12 toernooien heeft gewonnen, waaronder 10 LPGA Tour-evenementen – ze was een tijdje de tweede vrouwelijke golfer;
  • Natalie Gulbis is de op één na beste vrouwelijke golfer, oorspronkelijk uit Letland, die op vierjarige leeftijd begon met golfen;
  • Rosie Jones wordt beoordeeld als de beste vrouwelijke golfer aller tijden, aangezien ze 13 LPGA-toernooien heeft gewonnen en bijna $ 8,4 miljoen aan toernooi-inkomsten heeft.

Hoewel Muni een zeer getalenteerde en veelbelovende golfspeler is, staat ze nog niet in de top vijf vrouwelijke golfers van de wereldlijst.

Een vriendelijke herinnering aan jullie allemaal: #LilyMuniHe is superheet! ? #Zaterdag ochtend #Hothleten #Golf #GolfBabes #USC #Trojaanse paarden #LPGA #weekendvibes pic.twitter.com/UR14CrpJs8

— Heet + Vrouw + Atleten = Hotletes! (@hotleten) 8 juni 2019

Persoonlijk leven en relaties

Muni is erg geheimzinnig als het gaat om haar liefdesleven, omdat ze geen details over haar vroegere en huidige vriendjes met het publiek heeft gedeeld. Zoals met de meeste andere mensen die populair zijn op internet, zijn er enkele geruchten over Muni's liefdesleven. Het gerucht gaat dat de populaire golfer en model momenteel een relatie heeft met een andere golfer die ze ontmoette tijdens een wedstrijd die ze in 2017 bijwoonde - de man in kwestie is vier jaar ouder dan zij en is zeer bedreven in golf, maar Muni heeft er niet over gesproken , omdat ze niet geïnteresseerd lijkt te zijn in het reageren op geruchten.

Afgaande op haar sociale media-accounts en het feit dat ze niet over mannen heeft gesproken, lijkt ze momenteel single te zijn, niet getrouwd en heeft ze geen kinderen.

Likes en andere interesses

Muni brengt het grootste deel van haar vrije tijd door in de sportschool en beoefent golf, omdat dit erg belangrijk is voor haar carrière. Ze geniet van een luxueus leven, en dat is gemakkelijk te merken dankzij haar Instagram-account – de meeste foto's zijn gemaakt in dure hotels en aantrekkelijke locaties.

Reizen is een van haar favoriete hobby's, en golf maakt het voor haar mogelijk om door de VS te reizen, reizen en werken tegelijk. Ze heeft een hond wiens naam niet bekend is, de enige reden waarom ze niet van reizen houdt. Ze vindt het heerlijk om in de natuur te zijn, vooral op het strand, en kan daar uren in de zon liggen.

Uiterlijk en vermogen

Muni is momenteel 20 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar en groene ogen, is 1,62 m lang en weegt ongeveer 52 kg.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vakantieseizoen ziet er een beetje anders uit ️☃️?

Een bericht gedeeld door Lelie (@lilymhe) op 11 december 2019 om 16:37 uur PST

Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar nettowaarde vanaf begin 2020 geschat op meer dan $ 50.000, en stijgt ze gestaag dankzij haar Instagram-account en haar carrière in de golfwereld.

Aanwezigheid op sociale media

Muni is behoorlijk actief op verschillende populaire sociale-mediaplatforms, waardoor ze ook een sociale-mediapersoonlijkheid is. Ze lanceerde haar Twitter-account in mei 2012, haar Instagram-account is populairder, omdat ze er bijna 340 foto's op heeft geüpload - ze heeft ook een Facebook-profiel, maar lijkt het alleen te gebruiken om contact te houden met haar vrienden en familie.

Aanbevolen